Odżywki do włosów

Tigi Bed Head, Urban Antidotes Recovery, Conditioner Level 2 Odżywka regenerująca poziom 2

Tigi Bed Head Recovery odżywka nawilżająca do włosów suchych i zniszczonych 400 ml
Tigi Bed Head Recovery Odżywka do Włosów 400ml
Tigi Moisture

• 20 marca 2021 o 11:09
    Super
    Uwielbiam szampon i odżywkę z tej serii. Według mnie jest to najlepsza seria z Tigi. Włosy są mięciutkie, nawilżone, takie zdrowe i ładnie oczyszczone, fajnie pachną. Kupuje w zestawach po 750ml i wystarczają mi na długo. Czasem kiedy kupie sobie jakąś inną odżywke i szampon to później i tak wracam do tej serii Tigi bo jest cudowna.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Włosy po tej serii są poprostu ładne
    Wady:
    • Dla mnie nie ma wad
  • 13 stycznia 2020 o 0:50
    polecam!
    Bardzo dobra odżywka dla włosów wysoko i średnioporowatych. czyli bardzo wymagających. Moje włosy są cienkie i delikatne. Po odżywce wyglądają na nawilżone, ale nie obciążone, co niestety bardzo często zdaża się gdy używam standardowych, drogeryjnych odżywek. Odżywka sprawia się moje długie i lubiące się plątać włosy bardzo dobrze się rozczesują. Kupiłam 750ml w promocji w drogerii internetowej za 35 zł i jestem zachwycona. Ma bardzo dobrą wydajność, szkoda jedynie że nie ma dozownika. Warto kupić tą odżywkę ponieważ włosy po niej wyglądają ładnie, dobrze się rozczesują, ale należy zauważyć że skład nie jest odżywczy dla włosów. To zasługa głównie siliconów w składzie, Ja akurat nie jestem ich przeciwniczką, uważam że są niezbędne aby zabezpieczyć długie włosy przed zniszczeniami. Stosuję odżywkę gdy myję włosy rano, gdy spieszę się do pracy bo wiem że świetnie się sprawdzi, włosy będą wyglądały na nawilżone i nie obciążone, ale gdy mam więcej czasu staram się stosowac produkty ze skłądami bogatszymi w emolienty i humektanty.
    Zalety:
    • szybki efekt ładnych włosów
    • dobre rozczesywanie
    Wady:
    • skład jest dość ubogi w skadniki odżywcze, bardzo dużo konserwantów
  • 19 marca 2019 o 11:22
    Jestem na tak!
    Lubię szampony i odżywki Bed Head Pojemność 750 ml starcza mi na pol roku, wiec cena jak na taka długość stosowania jest Ok. Moim włosom ta odżywka i cała seria niebieska pomogła doprowadzić włosy do normalnego stanu. Dobrze nawilza włosy po użyciu są sypkie.
    emma-e4
    17 sierpnia 2018 o 9:25
    Ratunek dla rozjaśnianych włosów
    Mam długie (za łopatki), suche z natury a do tego rozjaśniane włosy. Końcówki szybko się niszczą, przesuszają i plączą. Bez dobrej odżywki nie da rady ich rozczesać. Do tego źle nawilżone się puszą. Używam dużo, różnych odżywek, próbuję co chwilę czegoś nowego. To moja trzecia odżywka z tigi i chyba ulubiona. Dumb blonde była za słaba do zniszczonych włosów, z kolei wersja czerwona (ressurection) z serii bed head jest mocno odżywcza, ale trochę przeciąża włosy, jeśli za często jej używam. Niebieska jest w sam raz - włosy są mięciutkie, nawilżone, idealnie się rozczesują. Nie są oklapnięte, nie przetłuszczają się szybciej. Wersja 750 ml kosztowała mnie niecałe 50zł przez internet, a wystarczy na długo. Na pewno wypróbuję też szampon z tej serii. Wisienką na torcie w przyjemności używania jest zapach - świeży, morsko-owocowy.
  • 4 czerwca 2018 o 3:33
    turkusowa woń
    Dołączona do zestawu z szamponem z tej samej serii w nie co wygórowanej cenie jest po prostu przeciętna niczym zwykła tania i raczej nie wychwalana odżywka z drogerii,a teoretycznie jest to produkt 'profesjonalny'. Ma ładny zapach, jest cholernie wydajna i to w sumie tyle, poza tym nic nie robi.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • duża wydajność
    • miękka plastikowa tuba
    Wady:
    • brak działania