Kremy na noc

Ziaja Ulga Dla Skóry Wrażliwej, Krem regenerujący na noc wzmacniający naczynka krwionośne

• 2 października 2019 o 15:49
    Bardzo go lubię!
    Jest to moje kolejne opakowanie, stosuję pielęgnację z tej serii na dzień i na noc. Krem ma idealną konsystencję, niezbyt tłustą, nawilża, szybko się wchłania. Skóra owszem się świeci, ale w łóżku na noc mi to nie przeszkadza wcale. Seria ta u mnie przynosi efekty. Naczynka są mniej widoczne, cera jest uspokojona. Szczególnie przy stosowaniu innego kremu z tej serii na dzień.
    Zalety:
    • działanie
    • lekka konsystencja
  • 11 marca 2018 o 20:53
    sprawdza się przy cerze trądzikowej
    Kupiłam na promo w rossmanie kilka lat temu, od tamtej pory rzadko się rozstajemy a jeśli już to zawsze do niego wracam mimo że nie mam cery naczynkowej a trądzikowa. U mnie krem ten regularnie stosowany powoduje znikanie przebarwień! Efekty są naprawdę ogromne, jak tylko przez kilka dni się nie smaruje to znowu powracają dlatego pozostaję mu wierna. Konsystencja jest bardzo fajna, krem pachnie po prostu kremem i jest wydajny przy czym cena jest niska.
  • 23 sierpnia 2017 o 14:14
    nie zauważyłam regeneracji
    Dużo obiecują na tych opakowaniach, a mało jest prawdą niestety Zapach jest bardzo delikatny, wręcz go nie czuć, przynosi skórze ulgę. Jest gęstszy niż jego odpowiednik na dzień, trochę się klei i jest bardziej tłusty. Nie podrażnia, może niestety trochę zapchać. Regeneracji nie zauważyłam. Wydajny oraz tani.
  • 28 lipca 2017 o 12:54
    Naprawdę działa
    Kupiłam go za ok. 11 zł w sklepie Ziaja. Wybrałam wersję na noc, bo moja skóra mimo wszystko się przetłuszcza, więc nie chciałam zbytniego nawilżania w ciągu dnia. Powiem szczerze, że krem na początku nie zachęca. Typowo apteczny zapach, skóra się po nim świeci i wygląda jakoś nieatrakcyjnie. Ale nie zapominajmy, że to krem na noc- do snu nie trzeba wyglądać jak gwiazda filmowa. Za to rano przeżyłam niemalże szok, kiedy zobaczyłam, że moja zazwyczaj zaczerwieniona skóra ma ładny, jednolity, odcień. Była po prostu ukojona i, jak dla mnie, wystarczająco nawilżona. Nawet moja mama zapytała co ja jestem taka żółta :D a ja po prostu nie byłam czerwona. Proszę was, kobietki, nie spisujcie tego kremu na straty przez to, że nie nawilża jakoś wybitnie, bo to nie jego główne zadanie. A to co ma robić, robi. I tyle. (odejmuję gwiazdkę za ten zapach, który jednak trochę odrzuca :D)
  • 2 kwietnia 2017 o 21:34
    okropny
    Kupiłam go skuszona promocją w aptece oraz działaniem wzmacniającym naczynka. Krem w ogóle nie wpływa na naczynka, prawie w ogóle nie nawilża, twarz okropnie się po nim świeci i jest jakby mokra, poza tym ma okropny zapach.

Zobacz także inne Kremy na noc