Kremy na noc

Iwostin Hydro Sensitia, Krem intensywnie nawilżający SPF 20

Iwostin Hydro Sensitia Intensywnie nawilżający krem do twarzy SPF 15 50 ml
Apteka Polska APTE.PL
Sanofi Aventis Iwostin Hydro Sensitia Krem intensywnie nawilżający SPF 15 50 ml 7070807
e-ZikoApteka.pl
Iwostin Hydro Sensitia Krem intensywnie nawilżający SPF 15, 50 ml
Iwostin Hydro Sensitia

magyar1
    18 maja 2021 o 17:31
    Krem intensywnie ...
    Krem polecany w aptekach i przed dermatologów. Świat oszalał lub dał się omamamić mamonie. Przecież ten skład jest kiepski. Jest dużo kremów z lepszymi składami. Żałuję niesprawdzonego zakupu.
  • 18 maja 2021 o 17:18
    Słaby
    Liczyłam na nawilżenie jednak okazało się ze nawilża marnie... mam bardzo suchą skórę twarzy i krem się kompletnie nie sprawdził. Konsystencja lekka krem bezzapachowy ale efektów zero. Nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • zerowa skuteczność przy bardzo suchej skórze
  • 2 stycznia 2021 o 14:26
    Kiepski krem
    Hmm.. jak sama nazwa tego kremu mówi, miał być intensywnie nawilżający ale cóż niestety taki nie jest. Mam suchą skórę twarzy i miałam nadzieję, że pomoże ale po naprawdę systematycznym używaniu tego kosmetyku nie zauważyłam żadnych efektów, ani trochę nie nawilzył mojej skóry. Poza tym niezbyt przyjemnie pachnie. Jest wydajny ale co z tego jeśli nie robi tego co producent obiecał.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • cena.
    Wady:
    • Nie nawilża,
    • niezbyt przyjemny zapach.
  • 1 grudnia 2020 o 14:16
    Idealny dla bardzo suchej skóry
    Jeśli ktoś ma bardzo suchą skórę to nie mógł trafić lepiej. Krem ten bardzo dobrze nawilża skórę , nadaje jej promiennego blasku. Nie polecam go osobom które mają tylko trochę wysuszoną skórę ponieważ będzie zbyt tłusty.
    Zalety:
    • idealne nawilżenie
    • szybki efekt
    Wady:
    • pozostawia tłusty filtr
    • gęsta konsystencja utrudnia rozprowadzanie
    Drogeria Super-Pharm
  • 8 października 2020 o 17:37
    Przeciętny krem
    Moim zdaniem krem bardzo przeciętny. Niestety, nie nawilża tak intensywnie jak obiecuje producent, powiedziałabym, że raczej przeciętnie. Zużyłam chyba ze 2 opakowania, ponieważ dostałam go w prezencie, ale sama z siebie bym go nie kupiła. + hypoalergiczny + bezzapachowy + nie podrażnia + tubka, którą można rozciąć żeby produkt wydobyć do końca + wydajny - nie spełnia obietnicy producenta - nie nawilża dosttecznie

Zobacz także inne Kremy na noc