Kremy BB, CC i DD

SKIN79 VIP Gold, Super Plus Beblesh Balm SPF 25 PA ++ Krem BB do cery suchej lub mieszanej

Nasi użytkownicy zostawili 71 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lutego 2022 o 19:31
    Fajne glow, ale za ciemne dla bladych lic...
    Krem jest świetny do suchej cery, gdyż fajnie ją nawilża pozostawiając na twarzy delikatne glow. Krycie określibym jako średnie, które jednak można stopniować. Produkt ma gęstszą nieco kosnystencje i bardzo fajnie stapia się ze skórą, wyrównując jej koloryt. Nie wchodzi w jej załamania ,ani nie podkreśla jej suchych skórek. Zwykle aplikuję go nawilżoną gąbką do makijażu po czym utrwalam pudrem sypkim. Krem dogaduje się świetnie zarówno z wcześniej wspomnianym utrwalaczem ,jak i z resztą towarzystwa czyli z brązerem, różem czy rozswietlaczem. Nie tworzy na twarzy ani smug ,ani efektu maski. Skóra wygląda zdrowo i naturalnie. Nie zapycha ,ani nie podrażnia mojej mieszanej, skłonnej do przesuszeń cery. Mazidło przyjemnie pachnie i dość długo utrzymuje się na twarzy. Mimo tych wszystkich zalet ,niestety nie mogę sięgać po niego zimą, gdyż jego odcień mimo iż ładny, beżowy to jest zdecydowanie za ciemny dla mojej bladej jak ściana twarzy. Zostawię go sobie na okres letni, gdyż wspomniany wcześniej glow ,będzie się fajnie komponował z wakacyjnym ,urlopowym ,słonecznym klimatem;)
    miniual
    3 listopada 2021 o 10:48
    Może to Twoja skóra, może to ten krem bb?
    Proszę państwa... Oto król! Krem BB znajduje się w pięknym opakowaniu z pompką. Jest dość gęsty i bardzo wydajny! A skóra... moje drogie Panie... Skóra jest przepiękna gdy go użyjemy! Błyszczy się, jakby była zdrowa i młodziutka, koloryt jest wyrównany a cera nawilżona. Można go utrwalać pudrem i nakładać na niego inne kolorowe kosmetyki i dalej wygląda się przepięknie! Dla kogo? Dla suchej cery, normalnej lub mieszanej. Dla fanek nawilżenia i delikatnego, naturalnego efektu Do pracy, na imprezę, na zakupy, na większą imprezę (ale należy pamiętać, że on nie zastyga) Może minimalnie zbierać się w liniach uśmiechu jeśli nałożymy go za grubą warstwą i dobrze nie wpracujemy
    Zalety:
    • opakowanie- piękny design z pompką
    • efekt na skórze - błyszcząca młodością cera, efekt blurowania,
    • łatwość aplikacji
    • nie zapycha
    • nawilża i pielęgnuje cerę
    • można utrwalać go pudrem i nakładać inne kolorowe kosmetyki
    Wady:
    • może wychodzić troszkę "różowo" na bardzo bladej skórze
  • 1 sierpnia 2021 o 11:33
    Krycie i odcień lepszy niż nie jeden podkład.
    Krem BB ze Skin79 ma jak dla mnie krycie lepsze niż tysiące podkładów do twarzy jakie przerobiłam. Jest dość tłustawy i daje duży efekt glow, z którym nie wszyscy się polubią ale przy przypudrowaniu będzie do zaakceptowania. Krem BB mieszam z moim podkładem z Revlon Colorstay. Edycja Gold ma super chłodny odcień pasujacy do mojej karnacji. Często zamawiam na promocji na stronie Skin79 zwłaszcza w małych, wygodnych pojemnościach. Jedyny minus to jego krótką trwałość na twarzy. Samodzielnie na twarzy wytrzymuje mi jedynie max 3-4 godziny. Później mi się warzy na twarzy. Dlatego mieszam go z podkładem który przedłuża mu trwałość.
    Zalety:
    • kolor
    • częste promocje
    • wygodne pojemności
    • efekt glow
    • świetny zimny kolor
    Wady:
    • regularna cena jest dość wysoka
    • szybko się zciera
    • troszkę za tłusty
  • 17 stycznia 2021 o 23:43
    Jest ok
    Krem bb skin79 VIP Gold do cery suchej lub mieszanej dostępny jest stacjonarnie w hebe. Za 7ml produktu zapłacimy ok 20zl. Mamy również większą wersję. Ja akurat używam mniejszej. Opakowanie tego produktu to mała plastikowa zakrecana tubka w kolorze złotym. Tubka zamknięta jest w kartoniku. Szata graficzna bardzo ładna taka minimalistyczna. Formuła tego kremu jest dość gęsta. Krem ten jest wydajny wystarcza jego niewielką ilość przy robieniu makijażu. Odcień to jasny bez. Ładnie stapia się że skóra. Nie podkreśla suchych miejsc. Przyjemnie pachnie i dobrze się aplikuje. Ja nakładam go najczęściej palcami. Efekt jaki daje na buzi jest bardzo ładny. Ma dobre krycie, ładnie wyrównuje koloryt. Lekko rozjaśnia. Mam wrażenie że po nalozeniu skóra jest nawilżona a nie przesuszona jak w przypadku podkładu. Utrzymuje się praktycznie cały dzień. Jest to krem bb więc odrobinę się świeci mi to nie przeszkadza wystarczy go lekko przypudrować. Bez problemu aplikuje się na niego róż czy bronzer. W składzie znajdziemy kawior, złoto, aebutyne i wiele innych cennych składników dla naszej skóry. Produkt nie spowodował u mnie podrażnień ani wysypu niedoskonałości. Myślę że warto go wypróbować.
    Zalety:
    • dobre krycie
    • ładnie stapia się ze skora
    • posiada filtr
    • ma składniki pielegnujace
    • dostępna małe opakowanie produktu
    • wydajnosc
    Wady:
    • cena jeżeli chodzi o pełnowymiarowy produkt
  • 22 września 2020 o 10:02
    Najlepszy krem BB
    Zacznijmy od tego, że moja skóra jest mieszana, w kierunku tłustej. Nie trafiłam jeszcze na podkład/krem BB, który sprostałby jej wymaganiom. Zazwyczaj po 2h cała się już świecę, a po 4-5h cały podkład się waży, robią się plamy i generalnie masakra. Ostatnio zaczęłam testować różnego rodzaju kremy BB zważywszy na ich lżejszą konsystencję. Ten krem okazał się najlepszy z najlepszych - ma idealny kolor (raczej zawsze wybierałam jaśniejsze tony, więc nie wiem czy też dopasowałby się u kogoś z ciemniejszą karnacją), idealnie matuje (na cały dzień!), dodatkowo nie wysusza skóry, nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że lekko ja nawilża. Dodatkowo fakt, że utrzymuje się naprawdę cały dzień, nie wyświeca się, nie waży, nie migruje, sprawia, że stał się moim ulubionym kosmetykiem tego typu - zdecydowanie wart jest swojej ceny. Stosuję go zazwyczaj na krem Bioderma Sebium Global - jest to dla mnie połączenie doskonałe. Przetestowałam jeszcze 2 wersje kremu BB od Skin 79 - różową i pomarańczową, i ta okazała się najlepsza, najbardziej trwała i dopasowana.
    Zalety:
    • trwałość, nawet cały dzień
    • ładnie matuje, ale jednocześnie nawilża
    • nie waży się, nie wyświeca
    • dobre krycie, zwłaszcza jak na krem BB
    • nie zapycha
    • SPF
    • można kupić próbki tego produktu, które wystarczą na kilka użyć - ja swoją kupiłam w promocji na stronie producenta za 11zł
    Wady:
    • może cena jest jednak spora, ale zdecydowanie jej jej wart