Kremy tonujące

Garnier Miracle Skin Perfector [Beauty Balm Perfector] Upiększający BB krem 5 w 1 "Cera normalna"

Garnier Beauty Balm Perfector Krem upiększający 5w1 cera jasna 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 900 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

crayola
    3 kwietnia 2025 o 11:31
    Zupełnie mnie nie przekonuje
    Kupiłam go na jakiejś promocji w drogerii stacjonarnej rozczarowana. Przede wszystkim całkiem ładny kolor po nałożeniu bardzo szybko ciemnieje. Robi się wręcz pomarańczowy i plamisty, co od razu go dyskwalifikuje do noszenia na co dzień. Po nałożeniu i zerknięciu w lustro po kilku godzinach byłam przerażona, bo wyglądałam jak ze wszystkich memów o makijażach lat 90 i 2000... Zabrałam go na wakacje, gdzie się dość mocno opaliłam i mogłam go przetestować. Produkt jest dość gęsty, kremowy, przyjemnie się go nakłada. I w sumie to koniec zalet. Nawet gdy ściemniał (a ciemnieje naprawdę mocno) i dopasował się do mojej opalonej "reszty" ciała, to i tak finalnie nosił się brzydko. Szybko się wycierał, robił dziwne plamy i w dalszym ciągu wybijał tanią pomarańczą samoopalacza, co nie wyglądało na opaloną skórę. Nie polecam. To jeden z gorszych kremów BB, jaki trafił w moje ręce. Wysmarowałam nim opalone nogi, bo szkoda mi było wyrzucić.
    Zalety:
    • gęsty, kremowy, przyjemna aplikacja
    • stosunkowo tani
    Wady:
    • baaaaardzo ciemnieje!
    • robi się pomarańczowy
    • wyciera się w nieładny, plamisty sposób
    • jest bardzo nietrwały
    OliwiaO
    1 lutego 2025 o 22:45
    Produkt nie dla mnie
    Krem bb, który ma potencjał, ale niestety kolor nawet najjaśniejszy jest bardzo ciemny, a co więcej ciemnieje. Dla mnie zdecydowanie za ciemny nawet do opalonej skóry. Ma pomarańczowe tony. Plusem jest spore opakowanie, które jest wydaje. Krycie nie jest duże, ale jak na krem bb jest zadowalające.
  • 4 stycznia 2025 o 16:31
    Jest średnio, mocno przeciętnie
    Miracle Skin Perfector z Garniera to upiększający BB krem 5 w 1, który w założeniu miał ładnie stapiać się z cerą, sprawiając że twarz jest naturalnie wygładzona i przy jego użyciu efekt na buzi miał być naturalny, z wyrównanym kolorytem. Niestety produkt ten nie spełnia obietnicy producenta i chociaż pokładałam w nim nadzieję na porządny krem BB w dobrej cenie, okazał się nieskuteczny. Plusem kosmetyku jest jego wszechstronność i tego mu nie można odjąć, gdyż może on być stosowany jako podkład lub baza pod makijaż. W składzie mamy pochodną witaminy C i filtr UV, a konsystencja kremu jest całkiem lekka i delikatnie nawilża skórę. Zaletą jest jego właściwość nawilżająca oraz przyjemny zapach. Opakowanie estetyczne, a aplikacja jest dosyć wygodna. Niestety tu już się kończą atuty tego kremu, gdyż nie dość, że wolno się wchłania, to nawet staranne nakładanie prowadzi do powstawania smug na naszej twarzy. Co prawda krem ten łatwo się rozprowadza, ale niestety jednocześnie zapewnia on bardzo słabe krycie, co sprawia, że nie maskuje przebarwień ani niedoskonałości. Krem również nie wyrównuje kolorytu skóry. Trwałość kremu również pozostawia wiele do życzenia, bo kosmetyk znika z powierzchni skóry bardzo szybko. Krem BB Miracle Skin Perfector moim zdaniem nie wyróżnia się niczym szczególnym i szczerze mówiąc jest to bardzo średni krem i nie jestem w stanie go polecić. Przy dłuższym stosowaniu zaczyna powodować zatykanie porów. To produkt, który szybko się ściera. U mnie spowodował zapychanie skóry i mimo lekkiego nawilżenia, które jest plusem, to zatyka on pory i jest zbyt obciążający dla skóry.
    Zalety:
    • Zapach na plus
    • Wygodna aplikacja
    • Dostępność
    • Lekkie nawilżenie
    Wady:
    • Kiepskie krycie
    • Tworzy efekt plam na twarzy, nie zapewnia równomiernego kolorytu
    • Mały wybór odcieni kolorystycznych
    • Nie jest trwały
    • Niestety zapycha skórę
  • 27 listopada 2024 o 11:06
    Bardzo dobrze się rozprowadza po twarzy.
    Garnier Miracle Skin Perfector to jeden z najbardziej znanych BB kremów dostępnych na rynku. Stworzony z myślą o cerze normalnej, obiecuje kompleksowe działanie 5 w 1: nawilżenie, wyrównanie kolorytu skóry, ukrycie niedoskonałości, nadanie blasku i ochronę przeciwsłoneczną (zazwyczaj z SPF 15). Krem ma lekką, ale nieco kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza zarówno palcami, pędzlem, jak i gąbeczką. Produkt szybko stapia się ze skórą, nie pozostawiając smug. BB krem rzeczywiście wyrównuje koloryt cery, nadając jej zdrowy, naturalny wygląd. Zakrywa drobne niedoskonałości, takie jak zaczerwienienia czy niewielkie przebarwienia, ale w przypadku większych problemów skórnych może być konieczne dodatkowe użycie korektora. Skóra po aplikacji wydaje się bardziej nawilżona i wygładzona. Jednak dla osób z bardzo suchą cerą może to nie być wystarczające, szczególnie w chłodniejszych miesiącach. SPF to zawsze mile widziany dodatek, choć ochrona jest raczej minimalna, więc w słoneczne dni warto stosować dodatkowy krem z wyższym filtrem. Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream to świetna opcja dla osób szukających lekkiego produktu, który zapewni naturalny efekt "no makeup makeup". Idealnie sprawdzi się na co dzień dla tych, którzy nie potrzebują pełnego krycia. Jest szybki w aplikacji, a efekt wygładzonej i promiennej cery to jego największy atut.
  • 8 maja 2024 o 15:42
    Produkt stosowany przez każdą nastolatkę
    Ten krem był jednym z pierwszych kosmetyków jakich używałam. Formuła jest delikatna, ale kryjąca jak na krem BB. Odcienie dopasowujące się do kolorytu. Cena niska, a produkt starcza na długo. Łatwy w aplikacji i nie wysusza.