WIZAŻ logo
Kremy BB, CC i DD

Garnier Skin Naturals, Hyaluronic Aloe All-in-1 BB Cream, Combination to Oily Skin Krem BB 5 w 1 dla skóry mieszanej i tłustej

4,2 (215)
3 hity!

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 215 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
    19 czerwca 2025 o 19:35
    Dramat
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Zacznę od tego, że kupiłam ten krem BB specjalnie w kolorze light, żeby stosować go, gdy nie jestem opalona. Natomiast nazwa koloru jest totalnie nietrafiona - kolor jest baaardzo ciemny, nadaje się tylko i wyłącznie dla bardzo opalonych osób. Ponadto, krem jest niby przeznaczony dla skóry mieszanej i tłustej, natomiast sam w sobie jest strasznie tłusty i skóra bardzo mocno się wyświeca krótko po nałożeniu. Tragiczny produkt i więcej go nie kupię. Może lepiej sprawdzi się u kogoś z bardzo suchą cerą, kto ma bardzo ciemną karnację lub jest mocno opalony.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    20 grudnia 2023 o 9:01
    Przypomina fluid
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktInna drogeria
    Krem BB przypomina fluid, ale jest to plusem, dobrze kryje, jest trwały, świetnie nakłada się na niego puder. minusem jest to, że po nałożeniu skóra jest błyszczącaa, nie matuje.
  • 25 kwietnia 2023 o 18:57
    Krem który lubię
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Krem Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe All-in-1 BB to produkt kosmetyczny który lubię używam go już od dwóch lat. Po pierwsze bardzo dobrze pokrywa niedoskonałości Nadaje skórze blasku i odpowiedniego kolorytu Dobrze nawilża Produkt jest zgodny z opisem producenta Opakowanie zawiera 50 ml kremu w wygodnej tubce. Dobrze się rozprowadza na skórze. Po zastosowaniu kremu na twarzy, nie czuć tłustej warstwy. Krem łatwo zmywa się wacikiem nasączonym płynem micelarny lub żelem do mycia twarzy. Krem używam już od dwóch lat i jestem zadowolona. Wypróbowałam już wszystkie warianty kolorystyczne (bo krem jest w różnych odcieniach) aby jak najlepiej dopasować się do koloru skóry. Polecam
    Zalety:
    • Odpowiednio nawilża skórę twarzy
    • Zapewnia dobry wygląd skóry
    • Nadaje twarzy blasku
    • Dobrze pokrywa niedoskonałości
  • 4 kwietnia 2023 o 12:16
    Totalny niewypał
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktutydzień
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Kupiłam ten krem skuszona promocją i przyspieszeniem codziennego procesu makijażu. Mam jasną skórę, więc wybrałam odcień light. Niestety ten produkt totalnie się u mnie nie sprawdził. Jest to jeden z gorszych kosmetyków, jakich kiedykolwiek używałam. Po pierwsze - kolor. Wygląda sztucznie, jakbym nałożyła samoopalacz na jasną skórę. Może latem dałby efekt skóry muśniętej słońcem, ale od jesieni do zimy to totalny niewypał. Po drugie - wcale nie kryje i nie ujednolica kolorytu. Moja skóra nie ma niedoskonałości, więc szczerze mówiąc nawet nie mam za wiele do krycia, a mimo to krem się totalnie nie sprawdził. Niewygodnie się rozprowadza i nie współgra z innymi kosmetykami. Jako jedyny krem, którego używałam, nieprzyjemnie ściąga skórę.
    Zalety:
    • zapach (chociaż jest bardzo intensywny)
    Wady:
    • sztuczny kolor w odcieniu light
    • nie ujednolica, nie kryje
    • nieprzyjemnie ściąga skórę
    • ciężko się zmywa
  • konto usunięte
    26 stycznia 2023 o 10:09
    Krem BB przeznaczony do skóry tłustej i mieszanej w odcieniu jasnym.
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Formuła zawiera pochodną kwasu hialuronowego, ekstrakt z aloesu oraz pigmenty mineralne, posiada również filtr SPF 20. Jest to krem, który ma aż trzy zastosowania, można go stosować jako lekki podkład, krem nawilżający oraz ochronę przeciwsłoneczną. Krem ma typowy dla tego produktu zapach, można powiedzieć, że neutralny. Posiada lekką konsystencję, która jest dla mnie trochę za rzadka, do rozprowadzenia kremiku po twarzy dobrze sprawdzi się gąbeczka do makijażu. Po nałożeniu skóra nie jest mocno obciążona, bez problemu oddycha, jest również nawilżona. Krem wyrównuje koloryt, maskuje drobne przebarwienia oraz lekko matuje skórę. Posiadam skórę mieszaną i krem świetnie się sprawdza, po pewnym czasie twarz nie robi się tłusta w newralgicznych miejscach. Jest też dobry pod makijaż. Polecam
    Zalety:
    • skóra oddycha
    • wyrównuje koloryt
    • maskuje drobne przebarwienia i niedoskonałości
    • matuje skórę
    Wady:
    • zbyt lekka konsystencja
    • trochę słabe krycie

szukaj