Tusze do rzęs

Astor Big & Beautiful BOOM! Volume Mascara Tusz dodający objętości

ASTOR Big Beautiful Boom 24h Volume Mascara 800 Black 12ml

Nasi użytkownicy zostawili 364 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Ganette
    8 listopada 2022 o 17:48
    Wielkie boom nie wyszło...
    Tusz kupiłam w promocji w Rossmannie, podobała mi się ta wielka szczoteczka i chciałam wypróbować. Niestety zawiodłam się i cieszę się że kupiłam w promocji a nie w cenie regularnej. O ile szczoteczką operuje mi się dobrze i nie sprawia większego problemu jej wielkość to niestety z trwałością już jest gorzej, trochę pogrubia ale tak zwyczajnie bez żadnego wow . Po kilku godzinach od aplikacji jest odbity na powiece i zaczyna się kruszyć, drobiny wpadają do oka i podrazniaja. Nie polecam.
  • 8 czerwca 2020 o 15:43
    Fantastyczna
    Moim zdanie jest to jedna z lepszych maskar jakie miałam w ostatnim czasie, cudnie pogrubia i wydłuża rzęsy. Może jest delikatny efekt sklejania lecz mi w zupełności nie przeszkadza. Dzięki grubej szczotece dobrze podnosi od samej nasady. Dociera do każdego włoska. Na początku aplikacja byla dość spora lecz już po kilku użyciach się unormowala. Nakładam na codzień 2 /3 warstwy i spojrzenie odrazu robi się wyraziste chociaż moje rzęsy nie należą do gęstych. Polecam
  • 17 kwietnia 2020 o 18:45
    Najgorszy tusz jaki miałam.
    W życiu nie miałam tak tragicznego tuszu do rzęs. Dobrze, ze go nie kupiłam, tylko dostałam, bo bym straciła kupę kasy. Tusz nie robi nic i jest okropnie suchy. Lubie tusze z suchsza konsystencją, ale ten porażka. Moje rzęsy są długie i rzadkie i o efekty nie trudno, a przy tym tuszu czułam się jakbym malowała się czystą szczoteczka. Opakowanie jest ok, ale ta szczoteczka to oko można sobie wybić, szczególnie jak się ma male oczy tak jak ja. Jest dziwnie glutowato - suchy, a dodatkowo jeszcze okropnie śmierdzi. Nie lubię zapachowych kosmetyków kolorowych. Mimo marnego efektu tusz jeszcze się kruszy i mamy czarno pod okiem. Mimo, że na rzęsach nic nie daje to na powiece odbija się. Strasznie dziwny i zły. Nie jest wart nawet 2 złotych. Można kupić świetny tusz za grosze i nie marnować pieniędzy na taki jak ten z Astor. Same minusy.
    Zalety:
    Wady:
    • Wszystko, oprócz opakowania
  • 27 marca 2020 o 21:18
    Idealny
    Idealny do moich długich i grubych rzęs! Pogrubia, daje efekt jeszcze bardziej długich rzęs. Bardzo dobrze się nakłada i rozdziela rzęsy. Nie skleja rzęs. Nie kruszy się i nie rozmywa nawet po 10 godzinach. Można kupić na fajnych wyprzedażach. Bardzo polecam.
    Zalety:
    • Szczoteczka, pogrubia, daje efekt wydłużonych rzęs. Nie kruszy sie i nie rozpływa nart po wielu godzinach. Trwały i dość wydajny.
    Wady:
    • Brak.
    Drogeria Natura
  • 20 marca 2020 o 18:37
    Bez szału
    Tusz kupiłam na promocji w rossmanie, gdyby nie to w ogóle nie brałabym go pod uwagę. Chcialam spróbować czegoś nowego, bo mam już kilka swoich ulubieńców. I jak dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto. Za taką cenę, nigdy nie kupiłabym takiego tuszu. Skleja rzęsy i osypuje się po kilku godzinach. Nie zauważyłam żeby wydłużał rzęsy, moze minimalnie. Pogrubia rzęsy, ale to nie jest efekt wow. Ma gruba szczoteczkę, co utrudnia malowanie.
    • pogrubia rzesy
    • wydłuża je, ale minimalnie
    • osypuje sie
    • gruba szczoteczka

Zobacz także inne Tusze do rzęs