Szampony koloryzujące

Palette Mousse Color Shake & Color Pianka koloryzująca do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 48 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 czerwca 2014 o 13:37
    never ever
    Znowu pokaralo mnie za nie przeczytanie najpierw opinii na wizazu... Pojechalam po casting mrozne moccachino no ale nie bylo to patrze tania pianka sliczny kolor na opakowaniu- NUGAT i wzielam.... Rozrabia sie latwo ale po otworzeniu widac pelno grudek nie rozmieszanego proszku mimo ze mieszalam naprawde dlugo i porzadnie, juz mnie tknelo jak zobaczylam te rozbabrane grudy ze bedzie lipa ale mowie ok reka to rozmieszam jade dalej. Nalozylam, farba robila sie coraz bardziej rudo-czerwona co juz wrozylo kleske... Zmylam, nalozylam odzywke wysuszylam kolor z nugatem nie ma absolutnie nic wspolnego. dodam ze kolor wyjsciowy zblizony do tego niby z opakowania taki ciemny blond rudziejacy brzydko. Chcialam wywabic ten rudy a zrobilo mi od skory jakas marchewe dalej bordo a na kocach w miare ladny blond. Dodam ze mialam jednolity kolor i od tak dawna farbuje wlosy ze umiem nalozyc farbe :D no masakra kolor ohydny nie podobny do tego z opakowania ja wiem ze zawsze jest ciemniejszy i musi sie sprac no ale rudo-czerwony no paaaanie. nigdy, nigdy wiecej, trauma do konca zycia...
    Mooncat
    4 czerwca 2014 o 18:51
    smutek, żal
    Eh, ja też skusiłam się na tą farbę z powodu promocji.. Szkoda, że nie przeczytałam wcześniej recenzji na wizażu. Wybrałam kolor 800 - jasny blond. Niestety kolor na włosach nie ma nic wspólnego z blondem, nie mówiąc już o jasnym odcieniu. Skończyłam z ciemnymi, przesuszonymi włosami, a zużyłam na nie całą odżywkę dołączoną do opakowania. Mam spore doświadczenie w farbowaniu włosów i nigdy jeszcze nie narobiłam tyle bałaganu w łazience jak przy tej farbie. Strasznie się ciapała dookoła przy nakładaniu, chociaż muszę przyznać, że z samych włosów później już nie spływała. Nie rozmieszała się dokładnie i na dnie zostało trochę glutów, które musiałam rozetrzeć palcami. Podsumowując, nie polecam, a już na pewno nie tego odcienia. Na pewno nie kupię ponownie. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 normalne
    katrin1
    23 grudnia 2013 o 9:35
    Kompletna porażka, nigdy więcej!!!
    Wczoraj farbowałam włosy pianką Palette, miał być kolor ciemny blond, chciałam wyrównać koloryt, bo pozostało mi kilka jasnych pasemek po koloryzacji sprzed roku. Dodam, że miałam na całej prawie głowie naturalny kolor ciemny blond, oprócz kilku pasemek z naturalnym 5 cm. odrostem. Farba nie rozmieszła się dokładnie w tym shakerze, zostały gluty, ale nałożyłam piankę na głowę, co do nakładania nie mam większych zastrzeżeń, może trochę spływa, ale da się wytrzymać. Co do koloru miałam już złe przeczucie po kilku minutach, bo pianka zmieniła się w ciemny brąz, ale na opakowaniu pisało, że jej kolor jest inny niż efekt końcowy. Trzymałam piankę 25 minut, choć na opakowaniu jest zalecane 30 minut. I po zmyciu SZOK, kolor jaki mi wyszedł to CZARNO-KASZTANOWY, OCHYDNY, PASKUDNY!!! A miał byc ciemny blond. Mam jasną karnację i w ciemnych włosach wyglądam wstrętnie. Ratunku!!! Ta farba to jedna wielka ściema, kolor nie zgadza się z opisem, najgorszemu wrogowi nie polecam. Używam tego produktu od: 1 dzień Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 15 września 2013 o 19:03
    idealnie się nakłada ale to jedyny plus
    Jako kolejna dalam się namówić ceną. Kupiłam ją w promocji w Naturze. Farba nie wymieszała się dokładnie, ale bardzo dobrze się naklada, nie zamienia się w plyn. Niestety kolor wychodzi o wiele ciemniejszy niz na opakowaniu (mam nadzieje, że to się zmyje) i strasznie wychodzą wlosy (podczas płukania). Bez nałożenia odżywki włosy były suche jak wiór. Używam tego produktu od: własnie wysuszyłam włosy :) Ilość zużytych opakowań: jedno
    emma-e4
    11 czerwca 2013 o 20:08
    niewygodna w użyciu, za ciemna, niszczy włosy
    chyba w podsumowaniu wymieniłam najważniejsze wady tej farby ja również skusiłam się na 9,99zł za bajerancką piankę *wymieszać dokładnie jej się nie da, choć kluchy jakie zostają w środku rozsmarowuje się na włosach podczas nakładania, więc nie ma to znaczenia *nakłada się niby łatwo, pianka nie jest bardzo rzadka, nie podchodzi wodą ani nic podobnego jednak nakładajac ją na włosy zabrudziłam całą łazienkę, pianka skapuje z rąk i plaska na ściany i podłogę *mimo starań nie pokryłam dokładnie włosów, choć moze to moja wina, to od spodu mam niezafarbowane pasemko *jest wydajna, fakt, wystarczyła na włosy lekko za ramiona *nie pachnie truskawkami, śmierdzi chemicznie *efekt - ciemny brąz wyszedł czarny, nie czarno-brązowy, ale czarny! efekt utrzymywał się jakieś 3 mycia, teraz mam włosy bardzo cienobrązowe, ale uwaga - po tygodniu niektóre pasemka zmywają się! prześwituje na nich już średni brąz z kasztanowym połyskiem jaki miałam wcześniej, raptem po 5 myciach! na dodatek farbuje mocno skórę twarzy i głowy, ciężko się zmywa, przedziałek mam ciągle zafarbowany lekko, kiedy włosy już się zmywają *włosy wypadają w dużych ilościach *niszczy włosy, są suche i sianowane, używam masek i odżywek mocnego kalibru i efekt marny Używam tego produktu od: 10 dni temu Ilość zużytych opakowań: jedno