Róże do policzków

Bobbi Brown Blush Róż do policzków

Bobbi Brown Róż 3,7 g (394088)

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

crayola
    15 lutego 2025 o 13:44
    Bardzo fajny
    Róż jest dość mocno napigmentowany i lubi się osypywać w opakowaniu, więc przed aplikacja trzeba odbić nadmiar produktu. Mam odcień desert rose i jest to piękny, chłodny odcień różu. Róż sam w sobie jest matowy, aksamitny. Daje ładne wykończenie, bez zbędnych drobin. Pigment jest mocny, więc róż starcza na bardzo długo mimo małego opakowania. Jest bez zapachu.
    Zalety:
    • ładny pigment
    • twarzowy kolor
    • aksamitny, matowy
    Wady:
    • dość drogi
    • sypie się w opakowaniu
    W perfumerii
  • 6 października 2023 o 10:30
    może być
    Róż jest poprawny. Jest dosyć mocno napigmentowany więc trzeba go aplikować dosyć delikatnie i oszczędnie żeby nie wyglądać jak matrioszka :) Pomimo maleńkiego opakowania wystarczy na długo właśnie z powodu, o którym napisałam. Co do samej kolorystyki to posiadam odcień Apricot i.. nic mnie tak nie zdziwiło jak to, że przyszedł mi totalnie mocno różowy róż. Myślałam, że będzie miał choć trochę brzoskwiniowych/morelowych przebłysków ale jest totalnie odblaskowo różowy. Przyda się też jako cień do powiek, aczkolwiek kolorystyka od strony nomenklatury nie pokrywa się z rzeczywistością. Róż ma matowe wykończenie, oceniam go jako poprawny. Nie ma w nim nic, co wzbudzałoby mój zachwyt zwłaszcza za taką cenę, po prostu dobrze napigmentowany róż.
    Zalety:
    • mocna pigmentacja
    Wady:
    • nazwy odcieni są kompletnie niespójne z kolorystyką
  • 2 listopada 2022 o 10:12
    Jak aksamit
    Posiadam odcień Desert Pink - chłodnawy, z lekko brązowymi tonami róż. Opakowanie jest z metalu, trwałe i wysokiej jakości. Róż nakładany puchatym pędzlem jest bardzo aksamitny - miękki, delikatnie masełkowaty, dosłownie tworzy smugę koloru. Pigmentacja jest delikatna w stronę średniej, jednak daje się go bardzo dobrze budować na policzku. Trwałość ma przyzwoitą. Dobrze stapia się z innymi kosmetykami.
    Zalety:
    • Kolorystyka
    • Lekka pigmentacja pozwalająca budować głębsze krycie
    vandyck
    16 stycznia 2022 o 19:19
    nie wart uwagi ani ceny
    najgorszy róż, jaki miałam. róż niczym szczególnym się nie wyróżnia, zazwyczaj używam mineralne róże, a ten róż Bobbi Brown dostałam jako dodatek do zakupów w drogerii. kiepsko się go aplikuje, bardzo łatwo nałożyć za dużo, i nie blenduje się dobrze. nie dodaje cerze blasku i dodatkowo szybko się ściera w ciągu dnia.
    Zalety:
    • chyba tylko opakowanie
    • aplikacja
    U konsultantki
  • 6 lutego 2019 o 21:30
    Odcień Coral
    Róże w odcieniu koralowym czy też brzoskwiniowym to są właśnie te upragnione przeze mnie kolory. Dobrze się w nich czuję, uwielbiam to jak ładnie i naturalnie ożywiają twarz i wiedziałam, że i w tym przypadku pod tym względem będę zadowolona. Martwiła mnie tylko ilość tych złotych, pięknie migoczących drobinek, ale... No właśnie - kwestia czysto techniczna: róż jest piękny wizualnie i robi tym 'wow', jego tekstura, cóż to taka z którą chce się pracować! Nie pyli, nie kruszy się, współpracuje z każdym pędzlem - po prostu sunie jak po maśle! :D Nawet te drobinki przestały być jakieś takie przerażające bo odwrotnie niż w przypadku opisywanego kilka dni wcześniej różu 'Burżuła' te nie są widoczne a przy dokładniejszym rozcieraniu znikają praktycznie wszystkie (nad czym akurat nie płaczę :D) Pora jednak na konkrety: idealnie dziewczęcy, naturalny, subtelny, nadający delikatnego rumieńca, nie sposób zrobić nim sobie krzywdę. Pasujący praktycznie do każdego makijażu, mało w nim jakiegoś rozświetlenia (i po co mu te drobinki??) i faktycznie jest na buzi jakby 'matowy'. Jedyny minus? Och tak, trwałość... Generalnie po jakiejś 1.5 godzinie ja tego różu już nie mam