Bronzery i pudry brązujące

Bobbi Brown Bronzing Powder Puder brązujący

Bobbi Brown brązujące puder 8,0 g (195458)

• 6 listopada 2023 o 16:09
    Świetna jakość, wart swojej ceny. Najlepszy bronzer jakiego używałam
    Ten bronzer, to moje odkrycie i absolutny hit. Ten bronzer nie jest najtańszy, ale jest na prawdę wart swojej ceny. Zacznę od opakowania, które jest bardzo ładne, klasyczne czarne, minimalistyczne. Bardzo porządnie wykonane, dobrze się domyka, wykonane z grubego plastiku. Nie ma tu mowy o niedoróbkach czy jakichś defektach w trakcie użytkowania. Jeśli chodzi o sam bronzer to jest on matowy, bardzo dobrze napigmentowany, wystarczy jego niewielka ilość na pędzelku a pięknie sunie po policzku. Nie pozostawia żadnych plam, ma bardzo ładny kolor, bardziej ciepły niż chłodny (posiadam odcień medium). Zaczęłam go używać jesienią i i na jasny podkład sprawdza się super, więc tym bardziej będzie współgrać z ciemniejszym w lato. Bronzer z powodzeniem może zastąpić już róż bo bardzo ładnie sam wygląda na policzku. Wtapia się w skórę, idealnie współgra z podkładem, bardzo łatwy i przyjemny w aplikacji. Od pierwszego użycia dla mnie efekt wow! Jest wydajny, używam go ponad miesiąc a praktycznie w ogóle go nie ubyło.
    Zalety:
    • Nie robi plam
    • Łatwy w aplikacji
    • Bardzo ładnie prezentuje sie na twarzy
    • Dobrze współgra z podkładem
    • Wystarczy niewielka ilość - wydajny
    • Trwałe i porządne opakowanie
    Ewe_ef
    24 kwietnia 2021 o 23:11
    zużyłam kilkanaście opakowań
    można powiedzieć, że mój hit, bo w tej półce cenowej jest bardzo dobry. Plus za całkowity mat Plus za opakowanie, które przetrwa do denka Plus za wydajność bo starcza na 2 lata Nie wysusza, na uczula, nie zostawia plam. Nie jest mocno napigmentowany. Dość długo się utrzymuje
    Zalety:
    • trwałość
    • nie robi plam
    Wady:
    • trochę ceglaste odcienie
    Patapat
    21 kwietnia 2020 o 21:45
    Kiepski
    Szukałam bronzera na szybko i kupiłam jego. I w zasadzie był to błąd. Bronzerem tym nie da się zrobić krzywdy, ale to nie jest zaleta. Po prostu ledwo co go widać. Dodatkowo, nie mija trochę czasu i nie ma go już wcale na twarzy. Fatalny jest, nie polecam.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • Ledwo go widać a i tak za chwilę całkiem znika
    blebey
    23 kwietnia 2018 o 13:20
    U mnie się nie sprawdził
    Oczywiście dałam się namówić Pani w sklepie... To był bardzo duży błąd. Szukałam czegoś co nada mojej skórze życia . Zrobił dokładnie wszystko czego nie chciałam... Niestety straszne rozczarowanie w takiej cenie.
    Zalety:
    • brak!
    Wady:
    • ściera się bardzo szybko
    • wysoka cena
    • nietrwały
    • skóra wygląda na starą
    U konsultantki
  • 11 października 2014 o 20:09
    UBÓSTWIAM!
    Najlepszy bronzer jaki było mi dane używać (a było ich wiele). Kolor Golden light jest przepiękny! Nadaje się zarówno dla blondynek jak i brunetek. Nakładanie go to czysta przyjemność. Nie wiem co trzeba zrobić, żeby wyrządzić nim sobie krzywdę. Bardzo wydajny, eleganckie opakowanie z lusterkiem-ame ochy i achy :) Polecam. Mój KWC! Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego