Kredki do brwi

Catrice Eye Brow Stylist Kredka do brwi

Catrice Eye Brow Stylist Kredka do brwi, 015 Ashy Drama 1.6 g
notino.pl
Catrice Eye Brow Stylist - Kredka do brwi ze szczoteczką do stylizacji - 035 - BROWN EYE CROWN CATZD03
Bodyland.pl
Catrice Stylist kredka do brwi ze szczotką odcień 040 Dont Let Me brązowy 1,6 g
hairstore.pl
CATRICE Eyebrow Stylist Waterproof kredka do brw ze szczoteczką 060 1,4g

Nasi użytkownicy zostawili 590 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 maja 2025 o 13:52
    Solidna klasyka, do której wracam
    Kredka do brwi Eyebrow Stylist to produkt, do którego regularnie wracam. Miałam już kilka egzemplarzy w dwóch odcieniach – 020 Date with Ash-ton i 040 Don't Let Me Brow'n. Oba kolory są do siebie bardzo zbliżone – zrobiłam nawet test, malując każdą brew innym odcieniem, i różnica była praktycznie niezauważalna. Jeśli już się jej doszukiwać, 020 jest odrobinę chłodniejszy, ale naprawdę trzeba się dobrze przyjrzeć, żeby to zauważyć. Sama kredka jest bardzo wygodna w użyciu – nie za miękka, nie za twarda, dzięki czemu łatwo można nią precyzyjnie podkreślić kształt brwi. Ma dobrą pigmentację i daje naturalny, twarzowy efekt bez przerysowania. Na plus zasługuje także trwałość – brwi wykonane tą kredką utrzymują się przez cały dzień, bez rozmazywania czy ścierania, nawet w trudniejszych warunkach. Dodatkowy atut to wygodna szczoteczka na drugim końcu, która świetnie sprawdza się do wyczesywania i rozcierania koloru. Warto też wspomnieć, że kredka jest wegańska, co dla mnie jest dodatkowym plusem – coraz bardziej zwracam uwagę na składy i etyczne aspekty produktów. Uważam, że to bardzo solidny produkt w świetnej cenie. Działa jak trzeba, wygląda naturalnie i nie kosztuje fortuny – dla mnie to zdecydowanie jedna z lepszych kredek drogeryjnych, po którą chętnie sięgam ponownie.
    • dobra pigmentacja
    • kolory
    • łatwość pracy
    • dostepność
  • 11 marca 2025 o 21:36
    Klasyk
    Eye Brow Stylist był moim pierwszym produktem do makijażu brwi, który zaczęłam używać jeszcze w latach nastoletnich. W tamtym czasie była to moja ulubiona kredka, która w pełni spełniała moje oczekiwania. Następnie przez kolejne lata używałam głównie pomad do brwi, które nadawały bardziej wyrysowany efekt, bardzo pożądany w tamtym okresie. Ostatnio jednak zapragnęłam zmiany i zaczęłam modyfikować swój codzienny makijaż. Moje brwi są rzadkie oraz krótkie, w związku z czym zależało mi na produkcie, który pomoże ukryć te niedoskonałości, dając jednocześnie trwały i naturalny efekt. Mój wybór ponownie padł na Eye Brow Stylist i po raz kolejny się nie zawiodłam. Zaraz po pierwszym użyciu, przypomniałam sobie, dlaczego tak bardzo lubiłam tę kredkę. Mój kolor to 025 - Perfect Brown. Jest to ciemny, naturalny brąz o neutralnych tonach. Kredka ma idealną konsystencję – nie jest nazbyt twarda, ani miękka. Malowanie nią to czysta przyjemność. Jest bardzo trwała, nie rozmazuje się, a wykonany makijaż brwi bez problemu trzyma przez cały dzień. Jestem minimalistką i niezmiernie cieszy mnie dołączona szczoteczka, ponieważ pozwala to na ograniczenie produktów w kosmetyczce do minimum. Brakuje mi natomiast temperówki, jednak cóż, nie można mieć wszystkiego. :) Mimo wszystko, jest to genialny produkt w rewelacyjnej, konkurencyjnej cenie. Na pewno i tym razem zaprzyjaźnimy się na dłużej!
    Zalety:
    • duża gama odcieni
    • idealna konsystencja
    • trwały i naturalny efekt
    • dołączona szczoteczka do wyczesywania produktu
    Wady:
    • brak temperówki
  • 20 listopada 2024 o 18:35
    Świetna jakość w dobrej cenie
    Jestem bardzo zadowolona z tej kredki do brwi. Świetnie się sprawdza w moim codziennym użytkowaniu. Dobrze się nią rysuje, efekt jest naturalny i bardzo trwały.
    Rinetta
    13 sierpnia 2024 o 23:50
    Spełnia oczekiwania
    Ta kredka kosztuje do 14 zł, ma dobrą pojemność, co dla mnie jak najbardziej na plus, dodatkowo posiada małą szczoteczkę. Osobiście nie korzystam z takich szczoteczek, ale jak zgubie swoją, to chociaż jest czym tuszować. Kolor prawie idealnie pasuje do moich brwi. Kredka dobrze rysuje, jest o średniej miękkości, dla mnie w sam raz, a także łatwo się tuszuje, dzięki czemu można uzyskać taki delikatny naturalny efekt. Czasami mi zdarza się rysować nią kreski, bo nie zawsze mam czas na liner. Jeżeli chodzi o wytrzymałość, to nie zauważyłam, aby kredka jakoś mi zeszła, dla mnie jest wystarczająca i super, że świetnie się temperuje.
  • 30 lipca 2024 o 16:48
    Najlepsza
    To najlepsza kredka jaką miałam. Ja zawszę biorę kolor perfect brown i jest świetna. Daję delikatny efekt a taki lubię najbardziej. Dla mnie najlepsze jest to że kredka z drugiej strony posiada szczoteczkę dzięki temu możemy od razu przeczesać brwi zawsze uzyskuje piękny delikatny efekt. Jeśli chodzi o cene to gorsze jak za taki dobry produkt. Łatwo ją dostać w drogerii hebe. Ja wad nie widzę. Jest idealna.
    Zalety:
    • Kolor
    • Szczoteczka
    • Jakość
    • Dostępność
    Wady:

Zobacz także inne Kredki do brwi