Płyny do higieny intymnej

Teva-Pliva Pliva Fem F, Żel do higieny intymnej

PLIVAfem F Żel do higieny intymnej 100 ml

• 24 kwietnia 2021 o 12:02
    bardzo dobry
    Zaczęłam go używać z polecenia ginekologa i nie rozczarowałam się (jak to często bywało w przypadku innych produktów do higieny intymnej). Pozostawia uczucie świeżości i dobrze radzi sobie w przypadku skłonności do podrażnień i infekcji.
    Zalety:
    • konsystencja i zapach! moim zdaniem najlepiej pachnący żel jaki dotychczas miałam (a było ich sporo)
    • wydajność - jedno opakowanie spokojnie wystarcza mi na kilka miesięcy regularnego stosowania
    • rewelacyjny w przypadku skłonności do infekcji
    • łagodzi podrażnienia
    Wady:
    • opakowanie - zdarza się, że przecieka (zwłaszcza w podróży), bywa nieporęczne i niestety nie widać w nim ile jeszcze produktu nam pozostało do użycia
  • 20 grudnia 2020 o 15:20
    Dobry
    Kiedyś polecił mi go ginekolog. Używam od kilku lat, w tym od 2-3 lat regularnie. Czasem skuszę się na jakąś promocję innego żelu do higieny intymnej, ale potem z płaczem wracam do tego żelu (nawet plivafem niebieski jest gorszy od tego). On jeden sprawia, że nie mam (niestety dość częstych swego czasu) nawrotów stanów zapalnych, na które już tylko antybiotyki działają :( Ogółem szał ciał, polecam
  • 31 maja 2020 o 20:00
    Bardzo skuteczny!
    Jest rewelacyjny używam od kilku lat. Przede wszystkim przynosi ulgę, a co więcej, bardzo skutecznie zapobiega nawrotom choroby. Łatwo się pieni, zapach taki sobie, ale przy takiej skuteczności nie jest to dla mnie istotne. Nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez zapasowej butelki w mieszkaniu. Jedyny minus to opakowanie - kilka razy w podróży zawartość wypłynęła lub była widoczna na górnej części opakowania po zdjęciu nakrętki.
    Zalety:
    • łagodzi objawy
    • zapobiega nawrotom
    • łatwo się pieni
    • przyjemna konsystencja
    • wydajny
    Wady:
    • opakowanie - polecam zabezpieczyć podczas transportu; ponadto, nie widać ile zawartości zostało
  • 4 maja 2020 o 21:11
    Ideał - nie ma nic lepszego w tej kategorii!
    Żel ten polecił mi mój lekarz. Używam go od kilku lat ja i wszystkie "moje" dziewczyny:) Ten produkt bardzo podwyższył komfort mojej codzienności. Jak wiadomo miejsca intymne są wymagające, delikatne i wrażliwe. Ten żel do higieny intymnej spełnia wszystkie moje oczekiwania. Myje i dba o wrażliwe okolice. Nie wysusza i nie podrażnia delikatnej skóry. Ładnie pachnie, dobrze się aplikuje i rozprowadza po skórze. I oczywiście co najważniejsze zapobiega infekcjom! Polecam wszystkim spróbować na własnej skórze. Ja dopóki ten produkt będzie na półkach nie sięgnę już po nic innego.
    Zalety:
    • zapobiega infekcjom
    • nie podrażnia, nie uczula, nie wysusza
    • pielęgnuje i chroni delikatną skórę
    Wady:
    • opakowanie - czasem potrafi się rozlać
  • 13 marca 2020 o 22:37
    Zbawienny przy skłonnościach do infekcji
    Mam sporą skłonność do infekcji intymnych i ten płyn pomógł mi się z tego uwolnić. Poleciła mi go kiedyś ginekolog. Płyn nie leczy infekcji ale naprawdę im zapobiega i łagodzi ich przebieg. Płyn ma przyjemny zapach i jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • zapobiega infekcjom
    • łagodzi przebieg infekcji
    • jest wydajny
    • ładnie pachnie
    Wady:
    • nieporęczne opakowanie i psująca się pompka
    • cena wyższa niż drogeryjne płyny