Płyny do higieny intymnej

AA Intymna, Żel do higieny intymnej `Ochrona & pielęgnacja natural 95%`

AA Intymna Natural Nawilżający Żel do Higieny Intymnej 300ml
AA Intymna Ochrona & Pielęgnacja Żel nawilżający do higieny intymnej natural 95% 300 ml
Oceanic INTYMNA żel do higieny intymnej NATURAL 95% 300ml

kaskaw8
    26 marca 2025 o 19:58
    Robi, co trzeba
    Przyjemny żel do higieny intymnej. Jest bardzo delikatny. Nie powoduje podrażnień. Żel AA ma lekką, żelową konsystencję. Bez problemów się rozprowadza, pieni się nieznacznie, ale wystarczająco. Łagodzi i nawilża skórę. Nie trzeba go dużo; niewielka ilość wystarcza do codziennej pielęgnacji. Ma łagodny zapach. Wydajny, niedrogi, w opakowaniu z pompką, która bardzo dobrze dozuje produkt. Można z powodzeniem myć nim zarówno strefy intymne, jak i całe ciało. Nadaje się też do depilacji.
    Zalety:
    • Łagodny;
    • Nie podrażnia;
    • Łagodzi i nawilża;
    • Dobre opakowanie;
    • Wydajny.
  • 6 sierpnia 2024 o 12:46
    Naturalny, ale do bólu delikatny
    Żel ma aksamitną, czyli moją ulubioną konsystencję. Jest przezroczysty, ale mętny. Pachnie faktycznie naturalnie. Najbardziej przypomina mi aloes, delikatny i lekko słodki. Możemy go znaleźć dosyć wysoko w składzie. Na dłoni można go rozprowadzić palcami, nie jest typowym żelem, ale nie ścieka, nie lepi się, prawdziwa przyjemność dotyku. W działaniu jest jak najbardziej poprawny, ale coś mi w nim nie pasuje. Czuję nawilżenie, pielęgnację, ale nie daje mi stuprocentowego poczucia czystości i świeżości. Nie miewam infekcji, swędzenia czy innych dolegliwości, więc nie wypowiem się jak z jego działaniem łagodzącym czy kojącym. Dla mnie jest ok, ale może mam porównanie z lepszymi, bo ostatnio miałam szczęście na takie trafiać. Nie sięgnę ponownie, inne żele do higieny intymnej z aa też mnie nie kuszą. Ten kupiłam, bo chciałam produkt w miarę naturalny i spełnia ten warunek. Ale z większych plusów to chyba tylko pompka w jego opakowaniu. Ot myjadło, nie zaszkodzi i nawet się pieni, w sposób kremowy nawet, więc całkiem przyjemnie się go używa, ale następnym razem sięgnę po coś innego.
    Zalety:
    • Bardzo delikatny
    • Przyjemny zapach
    • Pompka
    • Dostępność
    • Konsystencja
    Wady:
    • Słabo odświeża
    • Nie przynosi stu procent komfortu
  • 19 kwietnia 2024 o 19:01
    Okej :)
    Bardzo dobry produkt do higieny intymnej. Ma ładne, eleganckie opakowanie. Produkt kosztuje naprawdę niewiele i ma sporą pojemność. Zawiera 95% składników pochodzenia naturalnego, co jest niezmiernie istotne, zwłaszcza jeśli chodzi o tę okolicę ciała. Żel ma lekką, wodnistą konsystencję, praktycznie nie ma zapachu. Doskonale oczyszcza i nie podrażnia delikatnych okolic.
  • 4 maja 2023 o 10:10
    Bezzapachowy produkt
    Kosmetyk o żelowej, przezroczystej, dosyć gęstej konsystencji. Dobrze się pieni, oczyszcza, myje i odświeża okolice intymne. Jest bezzapachowy, bardzo delikatny. Nie podrażnia ani nie wysusza. Starcza mi na 2 miesiące. Cena w promocji była atrakcyjna. Opakowanie fajne z pompką, która idealnie funkcjonuje i się nie zacina. Czy kupię ponownie, nie wiem, ponieważ preferuję kosmetyki zapachowe. Już tak mam. Świeżość utrzymuje się długo.
  • 23 kwietnia 2023 o 13:45
    Ostatnie odkrycie wow
    Wcześniej stosowałam żel z marki Your Kaya, jednak chciałam znaleźć coś drogeryjnego, co będzie równie dobre i....udało się! Żel ma świetny skład, nie wysusza, do mycia wystarczy niewielka ilość. Jest baaardzo wydajny, ma wygodną pompkę i raczej gęstą konsystencję. Zapach jest delikatny i nienachalny. Nie podrażnił mnie ani nie przesuszył, więc jest dobrze. Swoją drogą, uwielbiam markę AA <3
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • delikatny zapach
    • dobry skład
    Wady:

Zobacz także inne Płyny do higieny intymnej