Płyny do higieny intymnej

Yope Płyn do Higieny Intymnej Geranium i Żurawina 300ml

M0lli3
    4 czerwca 2025 o 12:51
    Nie dla mnie
    Jest w porządku. Spełniał swoje zadanie. Ale: Zapach - zawsze jak go używałam to kojarzyło mi się to z modeliną, i trochę aptecznie. Ale jakiś czas temu słyszałam opinię, że ten żel pachnie żurawiną. W życiu bym tak nie powiedziała. Może miałam wadliwą sztukę? Albo ten zapach żurawinowy czują tylko niektórzy ludzie? Do żurawiny to było daleko, dlatego obniżam ocenę, bo myślę, że coś z moim produktem poszło nie tak przy produkcji. Po skończeniu żelu, wypłukane opakowanie pachniało już bardziej słodko i przyjemnie, nie wiem dlaczego, ale szkoda że tak pachnie sama butelka a nie żel. Raz się pienił, raz nie - też nie wiem od czego to zależy, często potrzebowałam wziąć kolejną porcję bo bez piany, mam wrażenie, że płyn nie myje tak dobrze jak z pianą. Może to mylne myślenie, no ale jednak brak piany mi nie odpowiadał. Opakowanie było okej, wygodne, do czasu aż nie dotarłam do końcówki produktuz której już nie mogłam wypompować - wyjęłam pompkę i zauważyłam, że koniec rurki jest nierównomiernie połamany na skos, taki postrzępiony, popękany. Sięgał do samego dna, ale wyglądało to, jakby po prostu kawałek tej rurki się odkruszył. W butelcie nie latała ta brakująca część, nie wiem gdzie była, raczej nie razem z produktem. Może przy produkcji coś się stało... I dlatego też pompka nie pobierała mi produktu od około dwóch centymetrów od dna.
    Wady:
    • Dziwny zapach
    • Opakowanie słabej jakości
  • 28 maja 2025 o 16:42
    Dobrze działający żel
    Naturalny żel do higieny intymnej „Geranium i żurawina” spełnia wszystkie moje oczekiwania. Delikatnie myje i dba o naturalną równowagę pH, co jest dla mnie bardzo ważne. Nie podrażnia skóry ani nie powoduje uczuleń, nawet przy codziennym stosowaniu. Ma przyjemny, naturalny zapach, który nie jest nachalny. Konsystencja jest lekka i łatwo się spłukuje. To naprawdę solidny produkt, który warto wypróbować, zwłaszcza jeśli szukasz czegoś delikatnego i skutecznego.
    Zalety:
    • Nie pachnie intensywnie
    • Delikatny
    • Nie podrażnia
    Agasx
    27 marca 2025 o 16:53
    Zdecydowanie mój ulubiony
    Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych produktów do higieny intymnej dostępnych obecnie na rynku. Przede wszystkim ma naturalny skład, co jest bardzo ważne w tego typu produktach. Jego konsystencja jest lekko kremowa i bardzo delikatnie się pieni, a żel starcza na naprawdę długo, ponieważ wystarczy niewielka ilość. Bardzo dobrze odświeża okolice intymne, nawilża je i łagodzi podrażnienia, a przy tym pachnie delikatnie, lekko słodko. W dodatku ma piękne opakowanie z wygodną pompką. Zawsze wracam do tego produktu i kupuję go ponownie, gdy tylko się skończy. Śmiało mogę powiedzieć, że jest to mój HIT :)
    Zalety:
    • naturalny skład
    • delikatne działanie
    • uczucie odświeżenia
    • wygodne i urocze opakowanie
  • 17 marca 2025 o 10:23
    Ulubiony
    Produkt do higieny intymnej marki Yope, zakupiłam w Rossmannie, często są na fajnych promocjach. Żel jest gęsty, treściowy, jego niewielka ilość wystarcza, aby się dobrze umyć. Ma śliczną szatę graficzną, która przyciąga uwagę. Kosmetyk pachnie geranium i żurawiną. Moim zdaniem zdecydowanie pachnie tylko żurawiną, jest to zapach słodki, ale z nutką kwasowości. Nie jest ostry, ani dominujący. Nie podrażnia, jest dla skór wrażliwych. Ma doskonały, naturalny skład. Jest w 99% z naturalnych składników. Nie testowany na zwierzętach. Zawiera także dodatkowe składniki z babki lancetowatej i bkawatka, które dodatkowo nawilżają delikatną okolice, łagodzą objawy podrażnienia i regenerują naskórek. Produkt jest z pompką, co dodatkowo czyni go produktem higienicznym i łatwiejszym w dozowaniu. Niestety, minusem pompki jest to, że dość długo zajęło mi odkorkowanie jej po raz pierwszy. W końcu udało mi się, ale było to trudne i czasochłonne, zważywszy na fakt, że używałam go akurat w czasie pobytu w szpitalu, co dodatkowo spowodowało niepotrzebny stres. Uważam, że warto dopłacić do kosmetyków, których używa się do tak wrażliwych miejsc, aby mieć pewność, co używamy a nie kupować pierwszy, lepszy produkt. Ja często używam produktów Yope i nigdy się nie zawiodłam, bo wiem, że firma robi fantastyczne kosmetyki w trosce o kobiece ciała (i nie tylko).
    Zalety:
    • Świetny sklad
    • Produkt ma pompkę
    • Często na promocji
    • Wydajny
    • Miły zapach
    Wady:
    • Pompka źle się wysuwa
  • 18 lutego 2025 o 12:06
    Najlepszy płyn do higieny intymnej
    Jak kupilam pierwsze opakowanie, tak kupilam kolejne. Płyn po którym nie masz żadnych podrażnień,nic nie swędzi,nie piecze. Uwielbiam go! Jest mega wydajny, polecam z całego serca. Jeszcze opakowanie z dozownikiem, nie marnujemy produktu. Ogromna polecajka, zawsze kupuje na promkach w rosku.
    • Brak podrażnień