Błyszczyki

E-Glamour.pl
Wet n Wild MegaSlicks Lip Gloss Błyszczyk do ust 2,3 ml Odcień Crystal Clear
Wet n Wild

• 3 kwietnia 2019 o 9:42
    OCENA ŚREDNIA, BO TAKI JEST.
    Ot zwykły błyszczyk, który do tego ma średnią trwałość. Cena ceną, ale w tej kwocie można kupić coś lepszego. Do tego ten zapach blee. Zupełnie nie dla mnie. Jeżeli zastanawiasz się nad kupnem najpierw powąchaj i zdecyduj czy to wytrzymasz. Serio Opakowanie - klasyczne, bez szału, proste konsystencja - nietrwała. Wiem, wiem błyszczyk to nie trwała pomadka, ale kurczę, są takie które zdecydowanie dłużej się utrzymują nie wiem za bardzo co by tu jeszcze napisać, bo nie ma po prostu co.
    julxza
    27 lipca 2018 o 22:57
    Przeciętniak
    Zakupiłam ten błyszczyk w kolorze bezbarwnym. Aplikacja jest w porządku. Nakładam go samodzielnie lub na szminkę. Po nałożeniu wygląda ładnie, błyszczy się jak każdy błyszczyk, jednak nie jest to trwały efekt. Ma chemiczny zapach, ale nie jest on intensywny. Nie kupiłabym go ponownie.
    Zalety:
    • aplikacja
    • niska cena
    • ładnie wygląda
    Wady:
    • lekko chemiczny zapach
    • nietrwały
  • 13 lipca 2018 o 20:15
    Zapach go dyskwalifikuje.
    Kupiłam go na szybko, bo potrzebowałam bezbarwnego błyszczyka, a ten był najtańszy. Jestem fanką błyszczyków, jednak tego już nie. Wszystko przez zapach-mimo, że kupiłam zafoliowany i niemacany egzemplarz to pachniał jakby był zepsuty(?), ogólnie nieprzyjemnie, a ja lubię fajnie pachnące błyszczyki :D A szkoda, bo reszta właściwości jest dobra-błyszczyk ładnie lśni na ustach, fajnie je uwydatnia i podkreśla, jest komfortowy w noszeniu(nie klei się jak co niektóre błyszczyki) i zjada się w normalnym tempie-ogólnie to czasu nie liczę, bo mam w zwyczaju często poprawiać makijaż ust :) Przyjemnie nawilża i zmiękcza usta, chroni je przed wiatrem i zimnem. Lubię to małe i proste opakowanie, mogę je spokojnie wrzucić do małej kieszeni w fartuchu.
  • 7 lipca 2018 o 20:11
    Zwykły błyszczyk
    Taki zwykły błyszczyk bez niczego ciekawego. Mam odcień Great Coral -action, taki trochę różowy, słabo napigmentowany, mało rozświetlaczy - dość fajny aplikator, szybko się nakłada, pachnie ok. Dobra konsystencja. Ma dość słabą trwałość - szybko się zjada przy czym trzeba powtarzać często aplikacją. Nie powala też efekt końcowy - mogło być lepiej.
    Zalety:
    • Nie wysusza
    • Dobry i poręczny aplikator
    • Ładny zapach
    • Dobra konsystencja
    Wady:
    • Słabo napigmentowany
    • Mała trwałość
    • Szybko się zjada
    • Skromny efekt
  • 10 grudnia 2017 o 23:53
    Błyszczyk jak błyszczyk
    Jestem posiadaczką transparentnego odcienia. Szału nie robi, ale za taką cenę nie ma się raczej prawa oczekiwać szału...W mojej kosmetyczce spełnia rolę "ulepszacza" zwykłych kremowych szminek, gdy chcę nadać nieco blasku. Jest do tego dobry, gdyż nakłada się bardzo cienką warstwą. Nie mniej jednak gdybym miała go używać jako de facto błyszczyka, to nie polecam. Mało wydajny, dużo trzeba go nałożyć, żeby uzyskać satysfakcjonujący efekt, aplikator malutki, co nie jest generalnie dla mnie plusem, bo muszę się nieźle namachać, błysk daje słaby, nie zgodzę się z przedmówczyniami że jest to efekt tafli, na pewno nie....efekt tafli to daje np. błyszczyk luxury albo najnowsza seria metallic z Golden Rose, z całą pewnością nie ten błyszczyk. Osobiście lubię efekty"na bogato" na ustach, a ten błyszczyk daje efekt naturalny, więc może komu innemu przypadnie do gustu, mnie nie.
    • małe, poręczne opakowanie
    • ciekawy rodzaj drobinek zastosowanych w błyszczyku, wyglądają jak...celofanowy brokat :)
    Wady:
    • mało wydajny produkt, trzeba nałożyc udżo by zyskać satysfakcjonujący blask
    • mały aplikator, co ma swoje plusy i minusy - można precyzyjniej nałożyć, ale trzeba się też bardziej namachać przy malowaniu, dla mnie osobiście jest to minusem
    • szybko ściera się z ust, za to w znośny sposób