Olejki do ciała

Emolium DERMOCARE Oliwka do ciała 175ml

Fado198
    24 lipca 2023 o 12:07
    Emolium Dermocare Oliwka do ciała
    Bardzo dobry produkt. Stosuje od urodzenia do teraz u swojego synka. Oliwka pomogła nam w walce z ciemieniuchą. Super nawilża, jest bezzapachowa, przebadana dermatologicznie. Bardzo wydajny produkt. Oliwka nie należy do tanich ale można kupić na promocji.
    Zalety:
    • Nawilżenie skóry, walka z ciemieniuchą, wydajność
    Wady:
  • 21 lutego 2017 o 12:29
    Uwielbiam całą markę
    Produkty marki Emolium znam od lat, odskoczę na chwilę do innych produktów, po czym do nich wracam. Są moimi sprawdzonymi produktami, które przywracają równowagę hydrolipidową mojej skórze. Oliwkę zwykle stosuję po prysznicu na wilgotne ciało (na mokrym potrzebuję mniej produktu i lepiej sie rozprowadza), po czym osuszam delikatnie ręcznikiem. Nawilża, chroni, zmiękcza, skóra jest miękka i ukojona. Zazwyczaj kupuję w Super-Pharm bo tam są najkorzystniejsze cenowo. Polecam alergikom.
    Drogeria Super-Pharm
    k8m
    13 marca 2016 o 15:09
    Fajna :)
    Stosowałam oliwkę zimą po kąpieli, skórę miałam ładnie nawilżoną, pożegnałam się ze swędzeniem spowodowanym suchym powietrzem i ciągłym noszeniem rajstop :) +przyjemny zapach +dobrze się wchłania +fajnie odżywia +wydajna +łatwo dostępna Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 3 lutego 2016 o 14:35
    Jest ok
    Pomógł mi na przesuszoną, łuszczącą się skórę na nogach. Zalety: - cena -zapach -skuteczność -dostępność Wady: -tłusty ( ale to przecież oliwka :)) Używam tego produktu od: od lipca 2015 Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 7 marca 2013 o 17:05
    Świetna ;-)
    Niestety przy skórze suchej, skłonnej do podrażnień i alergicznej nie do końca potrafię zrezygnować z opalania ;-). Czy to ze Słonka czy z solarium lubię czasem skorzystać ;-). Oliwkę stosuję zawsze przed opalaniem i po opalaniu. Naprawdę dobrze nawilża, skóra jest gładka, przyjemna w dotyku. Cena niewysoka, dostępność dobra. Polecam Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: drugie w trakcie