Podkłady

Gosh Podkład kryjący-12 NATURAL GSPK12
Gosh Podkład kryjący-12 NATURAL GSPK12
GOSH Długotrwały podkład X-CEPTIONAL WEAR Sand 14
Gosh Copenhagen X-Ceptional Wear

Nasi użytkownicy zostawili 191 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 kwietnia 2023 o 22:50
    Idealny do codziennego użytku
    Podkład firmy Gosh odkryłam dzięki Pani z drogerii. Miałam problem z dobraniem sobie dobrze kryjącego podkładu, który zakryje moje piegi oraz wtopi się w moją jasną kolorystkę skóry. Po stosowaniu jestem pozytywnie nastawiona (chociaż bez szału). Podkład rozprowadza się dobrze - ja oczywiście za pomocą gąbeczki i są to zazwyczaj dwie warstwy. Na twarzy utrzymuje się do kilku godzin, dobrze wtapia się w moją jasną skórą i nie powoduje maski co jest jego plusem. Cena tego podkładu troszkę dość wysoka ok. 50zl,ale polecam.
    Zalety:
    • Dobrze wtapia się z kolorem skóry i nie powoduje maski
  • 9 września 2022 o 16:50
    Ulubieniec!
    Podkładu X-Ceptional Wear w odcieniu 16 Golden używam już od wielu lat. Nie zliczę ilości zużytych opakowań. Pamiętam jak pierwszy raz go nałożyłam na twarz. Zachwycił mnie swoją trwałością, kryciem, satynowym wykończeniem i nawilżaniem skóry! Mam cerę suchą. Od podkładu oczekuję długotrwałości, średniego krycia, naturalnego wykończenia, lekkości, nie podkreślania suchych miejsc, nie zbierania się w załamaniach czy porach skóry, nie zapychaniu. Super jakby miał jeszcze funkcję nawilżającą. Tutaj to wszystko znalazłam. Krycie podkładu można budować, łatwo się blenduje i łączy z innymi kosmetykami na twarzy. Nie zastyga na suchy mat, bardziej wykończenie porównałabym do satyny. Nie daje uczucia ściągnięcia, czuję nawilżenie na skórze przez cały czas noszenia go. Wyświeca się w naturalny sposób i co najważniejsze - równomiernie bez efektu ciastka. Więc po kilku godzinach noszenia nadal wygląda znakomicie. Na dodatek wspiera naturalny proces regeneracji, działa przeciwstarzeniowo, zapewniając skórze świeżość i blask. Czego chcieć więcej?
    • Nawilżenie
    • Łatwość łączenia się z innymi produktami
    • Krycie
    • Nie zapychanie
    • Satynowo matowe wykończenie
    • Nie ściąga skóry
    • Regeneruje
    • Formuła bez perfum
    • Nie podrażnia
    • opakowanie w tubce (wygodne w podróży)
    Wady:
    • Zmiana pojemności z 35ml na 30ml w nowych sztukach.
  • 3 stycznia 2022 o 18:30
    podkład
    Mam cere mieszana i szukam podkladu ktory ma dobre krycie ale nie robi efektu maski a ten podklad to wszystko posiada nie wielka ilosc produktu sprawia , ze mamy fajne krycie ktore naprawde dobrze wygladza nasza cere nie robiac efektu maski, cena jest wysoka ale od czego sa promocje.
    Pola_92
    5 maja 2021 o 18:30
    jestem zadowolona
    Podkład poleciła mi pani w drogerii. Jako bladziocha mam bardzo duży problem z doborem koloru, jednak odcień 11 jest dla mnie idealny. Używałam bardzo długo i cały czas jest ze mną. Podkład rozprowadza się dobrze, nie trzeba się jakoś niesamowicie spieszyć przy nakładaniu bo nie zastyga. Nieprzypudrowany trochę się klei. Nie zapycha, długo się trzyma, nie utlenia się. Cena całkiem spora ale zawsze gdy jest na przecenie wyciągam po niego dłoń. Mam cerę tłustą i jak najbardziej przypadł mi do gustu. Nie miałam z nim nigdy żadnego problemu.
    Zalety:
    • łatwość rozprowadzania
    • odcień
    • nie ciemnieje
  • 10 kwietnia 2021 o 15:48
    Moje wiosenne odkrycie!
    Jestem pod wrażeniem i zarazem bardzo mile zaskoczona ten podkład jest rewelacyjny ! Używam odcienia Porcelain świetnie stapia się z cerą, nie pozostawia smug , nie ciemnieje na twarzy , świetnie się rozprowadza. Póki co jest jednym z moich ulubionych kosmetyków do stwarzania makijażu! :) Polecam!
    Zalety:
    • Odcień
    • Konsystencja
    • Nie zapycha
    • Nie ciemnieje na twarzy
    Wady:
    • Nie zauważyłam