Kremy BB, CC i DD

SKIN79 Super Plus Triple Functions BB Vital Cream Trzyfunkcyjny krem BB

SKIN79 Super Beblesh Balm Triple Functions Orange SPF50 PA 40g
Skin79 Super+ Orange

Nasi użytkownicy zostawili 318 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 kwietnia 2025 o 9:54
    Mocne krycie, strasznie silikonowy
    Pierwszy minus: podklad jest dość drogi. Samo użytkowanie - mam mieszane uczucia, rozumiem zachwyty ale też rozumiem czemu niektórzy go nienawidzą. Na zdjęciach: Orange BB skin79 spf 50 zaraz po aplikacji i po 4,5h noszenia Zaraz po aplikacji: mocno bieli, podkreśla zmarszczki, taka trochę pasta cynkowa/z tlenkiem tytanu, mocno kryje. Podkreśla wszystkie zmarszczki, nierówności skóry! Aplikowałam na czystą suchą skórę żeby sprawdzić jaki daje efekt. Na suchej skórze rozprowadza się dobrze, jest gładki, silikonowy. przypudrowany Eveline Variete pudrem z lawendą, utrwalone sprayem utrwalającym makijaż Golden Rose, po 4,5 godzinach: Mam wrażenie że nieco ściemniał i stopił się ze skórą, w ciągu dnia jak widziałam twarz z daleka wyglądał całkiem dobrze. Jest mocno silikonowy (ma sporo silikonu w składzie), dość mocno oblepia skórę. Przy suchej, gdzie nakłada się sporo pielęgnacji i dobrze ja czymś zamknąć - może się sprawdzi. Na mojej tłustej tak średnio, robi mocną szpachlę, bardzo kryje. Nie zastąpi mi samego SPF bo musiałabym go nałożyć dużo a wtedy nie czuję się komfortowo. Szkoda, że nie ma ciemniejszych kolorów, sam w sobie jest bardzo jasny, raczej dla bardzo jasnych cer. U mnie wygląda trochę za jasno. Dość ciężko się zmywa, zazwyczaj używam SPF Holika i na to podkład revlon, masełkiem lub olejkiem do makijażu emulguje się nieźle. Tutaj musiałam olejku zużyć dosyć dużo. Jednocześnie nie jest trwały bo starł się ze skóry, widać to na boku nosa - „dziura” po okularach. Mam mieszane uczucia, na szczęście dużo nie kosztował można kupić próbki/miniaturki. Z tego co widzę większość koreańskich BB z SPF ma podobne składy (jasny kolor i silikon!) więc chyba wybieram Polskie. Przy takiej ilości silikonu nic dziwnego że mogą zapychać.
    Karo55_
    18 lutego 2025 o 15:30
    Dobry, ale trzeba odstawiać
    Bardzo trwały krem bb. Mam cerę mieszaną i się sprawdzał. Robi efekt lekkiego wygładzenia porów, krycie mocne jak na bb. Kolor też idealny dla skór z żółtymi podtonami Niestety po stosowaniu prawie codziennie przez 6 miesięcy zaczął zapychać, po odstawieniu go skóra ma się lepiej. Dalej to mój ulubieniec, ale stosuje na plażę, wakacje (nie przez cały rok)
    • Kolor
    • Dodatkowa ochrona przeciwsłoneczna
  • 11 grudnia 2024 o 21:26
    Spełnił oczekiwania
    Od dłuższego czasu szukałam lekkiego, ale jednocześnie skutecznego kremu BB, który nie tylko wyrównuje koloryt skóry, ale też nawilża i ma dodatkowe właściwości pielęgnacyjne. Skin79 Super Plus Triple Functions BB Vital Cream spełnił wszystkie moje oczekiwania! Krem ma przyjemną, delikatną konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Skóra wygląda naturalnie, świeżo, a jednocześnie jest dobrze nawilżona. Dodatkowy plus to ochrona przed promieniowaniem UV, co jest dla mnie bardzo ważne w codziennej pielęgnacji. Wydajność też jest świetna – wystarczy niewielka ilość, aby pokryć całą twarz, a efekt utrzymuje się przez wiele godzin. Wydaje mi się, że krem poprawia także kondycję skóry, bo zauważyłam, że jest bardziej jednolita i mniej szara. Jeśli szukacie lekkiego, ale multifunkcyjnego produktu, który nie tylko makijażowo, ale i pielęgnacyjnie dba o skórę, to zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • Lekka konsystencja, dobrze się wchłania.
    • Naturalny, wyrównany efekt na skórze.
    • Dodatkowe nawilżenie i ochrona UV.
    • Wydajny, mała ilość wystarcza na długi czas.
    Wady:
    • Może być za lekki dla osób oczekujących pełnego krycia.
    • Ograniczona gama odcieni dla bardzo jasnej lub ciemnej karnacji.
    Cysiaxo
    28 listopada 2024 o 14:39
    Całkiem fajny!
    SKIN79 Super Plus Triple Functions BB Vital Cream to rewelacyjny produkt, który zdecydowanie zasługuje na uwagę! Jego lekka formuła doskonale się wchłania, pozostawiając skórę gładką i nawilżoną przez cały dzień. Krem łączy w sobie funkcje nawilżenia, ochrony przeciwsłonecznej (SPF 50+) oraz poprawy kolorytu cery, dzięki czemu idealnie sprawdza się w codziennej pielęgnacji. Ma subtelny zapach i bardzo naturalne wykończenie, które pasuje do każdego typu skóry. Zdecydowanie polecam, jeśli szukasz produktu, który zadba o skórę i jednocześnie zapewni lekkie krycie!
    Zalety:
    • ładny zapach, wydajny, naturalny efekt
    Wady:
    • średnio trwały
  • 2 października 2024 o 14:04
    Bardzo fajny krem BB, tylko ten odcień....
    Z kremem BB polubiłam się, ale ma bardzo jasny kolor przez co musiałam mieszać go z przyciemniaczem do podkładów. Krem BB ma dość gęsta konsystencję, super kryje, ładnie pielęgnuje buzię i do tego ma wysoki SPF. Długo się utrzymuje i jest prawie nie wyczuwalny na twarzy. Bardzo polecam warto go przetestować!
    Zalety:
    • Ładnie kryje
    • Wysoki SPF