Podkłady

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 Podkład nawilżająco - ujędrniający

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 września 2022 o 7:20
    Jestem na nie !
    Ogólnie jestem na nie jeżeli chodzi o ten podkład, nie wiem co mnie podkusiło żeby go kupić ale uważam ze nie jest warty tak wysokiej ceny, samo opakowanie jest w słoiku dzięki czemu jest inne dodatkowo mamy aplikator załączony w zestawie ale moim zdaniem podkład trzeba przez to szybko zużyć bo po prostu szybko się psuje i po kilku miesiącach podkład po prostu wyglada brzydko na twarzy, roluje się, jakby wazy. Sam podkład dobrze się rozprowadza po twarzy, ma duze krycie moim zdaniem należy nałożyć jego bardzo mała ilość na twarz wówczas wyglada najlepiej. Kolor podkładu nie ciemnieje na twarzy co jest na plus, trwałość samego podkładu nie powala i niestety się ściera. Generalnie więcej go nie kupię
    Zalety:
    • Kolor
    • Cena !!!
    kasinaa
    5 października 2018 o 15:15
    Dobry, nie dla kazdego i nie za ta cene
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Musze byc obiektywna wiec szczerze powiem ze jest to dobry podklad. Tak jak wczesniej pisaly dziewczyny -nie dla kazdego i juz nie chodzi o cene z kosmosu ale o typ skory. Ja mam skore dojrzala, normalna w kierunku mieszanej i dla mnie podklad nie jest Hitem. Mialam bardzo duzo probek i to rozmaitych kolorow bo i kolorowka jest moim zdaniem kiepska. Jedne kolory sa za jasne zeby te nastepe w kolejce byly za ciemne. KAZDE z nich wpadaja w rozowe tony co bardzo jest widoczne na skorze i na skorach NC wyglada niedobrze. Zuzylam jakies 20 ml w probkach wiec moge cos o nim powiedziec. Podklad dobrze sie rozprowadza (gabeczka, pedzlem gorzej) i ladnie wyglada jakies 2 godziny , potem zaczyna wygladac jak tani kosmetyk za 20 zl . Nawilza to prawda ale i troche uczula...zawsze swedzi mnie delikatnie skora po godzinie i czekam zeby go zmyc. No i po zmyciu nie widze zadnej poprawy mojej skory wrecz ulge wiec cena, obietnice i oczekiwania to wszystko powoduje ogromne rozczarowanie. Dla porownania By Terry densilis robi o niebo lepsze wrazenie (i tez nie jest idealem) a kosztuje mniej , gdzie po dluzszym uzywaniu i zmyciu twarzy poprawia stan naszej skory. Ciesze sie ze mialam okazje przetestowac go w sporej ilosci za ulamek jego ceny i nie kupilam pelnowymiarowego opakowania bo moje rozczarowanie siegneloby zenitu! nie polecam
    Zalety:
    • ladny efekt zaraz po nalozeniu trwajacy godzine
    Wady:
    • same wady a najwieksze to cena oraz to ze wraz z uplywem czasu wyglada coraz gorzej
  • 14 stycznia 2018 o 19:56
    świetny ale nie dla każdego
    Piękne ekskluzywne opakowanie kryje cudowną chociaż zauważyłam, że bardzo niedocenianą zawartość. A dlaczego niedocenianą ? Ponieważ produkt spełnia wszystkie ale to wszystkie obietnice producenta. Jest to typowy produkt do którego to my musimy dopasować swoją cerę a nie wierzyć, że on dopasuje się do nas...Ale po kolei. Podkład idealnie się nakłada współpracuje z każdą bazą , pędzlem i gąbką jaką mam. Nie ma też problemu z dogadaniem się z pudrem fiksującym , różem , bronzerem. Daje on efekt zdrowej i wypoczętej skóry bez efektu maski i utleniania się ani o pół tonu. Twarzy trzyma się cały dzień bez rolowania się i ścierania. I teraz najważniejsze : Posiadaczki cery mieszanej i tłustej tak jak ja to oczywiste, że będziemy się wszystkie po nim świecić . On jest nawilżający i nie jest to hasło reklamowe on naprawdę nawilża. A jak wiadomo cery tłuste i mieszane by zniwelować wydzielanie sebum muszą używać kremów nawilżających a nie podkładów nawilżających. Tak ja też świece sie po nim po 3 godzinach nawet zagruntuje go pudrem matującym tej samej marki. To nie wina podkładu tylko typu skóry. Najpiękniej wygląda na cerach suchych , normalnych i dojrzałych przez to , że optycznie rozprasza światło. Korektor to już całkiem inna bajka- nadaje się do każdego typu skóry. Delikatnie wygładza i rozświetla bez wchodzenia w załamania powiek i bez przesuszania. Nie daje Bóg wie jakiego mocnego krycia ale nikt nam go nie obiecuje. Serdecznie go polecam i bardzo lubie na większe wyjścia mimo, że co jakiś czas musze wspomagać się bibułkami matującymi
    Zalety:
    • spełnia wszystkie obietnice producenta
    Loyd
    5 kwietnia 2014 o 9:05
    Bla, bla,bla
    Nie będę się rozpisywać. Dostałam ( od przyjaciółki ) idealne placebo.. Podkład jest przeciętny. Większość moich podkładów ( max za 360 zł) dużo lepiej współpracuje z moją cerą. Podkład lekko mnie uczulił uczulił też przyjaciółkę) może to magia tych składników aktywnych) i owszem wyyglądal pięknie ale tak samo pięknie jak Guerlain Aqua czy Chanel pro Lumiere -czy wszystko co wygląda pięknie na zadbanej skórze. Korektor jest świetny. Kryjacy ,treściwy ale o cudownej łatwej do rozprowadzenia formule . Kryje ale jest to takie minimalnie rozświetlający naturalne krycie. Dawno nie miałam w rękach( ok nie miałam) tak dobrego korektora. Sam podkład... Nie bardzo.
  • 15 grudnia 2013 o 16:11
    Jak na taką cenę- nic specjalnego:(
    Duużą próbke tego podkładu dostałam w Douglasie podczas robienia innych zakupów- sama na pewno nie skusiłanym się na zakup kosmetyku w takiej cenie ( w tej chwili ok. 670 zł). Miła Pani zachwalała, że znakomity i będzie idealny dla mojej cery- jednak po zuzyciu próbki nie do końca się z nią zgadzam. Podkład ma dość przyjemną lekką konsystencję, dobrze się rozprowadza. Nie jest tępy, ma przyzwoity poślizg. Całkiem nieźle kryje, ale nie tak jak mój ulubiony Double Wear EL, ale przy tym niestety w dyskomfortowy sposób ściąga twarz:( Matuje bardzo lekko, po 2-3 godzinach twarz zaczyna się świecić, trzeba przypudrować. W dusznych pomieszczeniach matowania nie ma prawie wcale- przez co twarz wygląda nieestetycznie. Ponadto ciemnieje na twarzy. Reasumując- zadna rewelacja, przy takiej cenie mozna spodziewać się, że twarz będzie wyglądać absolutnie nieskazitelnie, a tak nie jest:( Ja go raczej na pewno nie kupię. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 duża próbka

Zobacz także inne Podkłady