Wody perfumowane damskie

Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete for Her EDP

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Buraska
    16 stycznia 2016 o 12:45
    Cudo
    Wspaniały, niebanalny zapach,niby delikatny, a jednak ma swój niepowtarzalny charakter. Mleczna remowość przełamana aromatem migdałów. Niezwykle elegancki, a przy tym skromny. Miła odmiana od setek podobnych zapachów. Przepiękny flakon. Wielka szkoda, że został wycofany. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 25 grudnia 2013 o 12:41
    Świetny ciepły zapach
    Bardzo podoba mi się ten zapach. Jest ciepły, miękki, super "otula". Jednocześnie nie jest ciężki ani przytłaczający, nie dusi. Początkowo ostrzejszy, po niezbyt długim czasie łagodnieje, jest bardziej stonowany. Moim zdaniem jest to zapach idealny na porę zimową, gdy pod stopami skrzypi zmrożony śnieg. Nie wiem dlaczego, ale zapach kojarzy mi się raczej z dziewczynami niepokornymi, niż z miłośniczkami scenerii sielskiej-anielskiej, choć wcale nie jest ostry i agresywny :) Dobra trwałość. Zdecydowanie wart wypróbowania. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: Próbki
    Pearl78
    20 czerwca 2013 o 9:40
    Mleczny niczym Le Feu
    Jestem zdecydowanie na tak. Niestety .... nie potrafię ich nigdzie znaleźć a na allegro ceny dość wygórowane. Przypomina mi wycofany zapach Le Feu- czuję w nich podobną miękkość, puchatość i mleczność;) To zdecydowanie moje klimaty. Podobno miał to być zapach niszowy,ale uważam,że nazwanie go niszowym byłoby na wyrost. Otwarcie jest nieco męskie ale potem jest już tylko ciekawiej, trochę gwajakowo,trochę pizmowo i nadal mlecznie. A ja lubię i mleko i piżmo! Przymierzam się do zakupu! Używam tego produktu od: 2 dni Ilość zużytych opakowań: próbka
    Dinulka
    10 lutego 2013 o 18:33
    Nie dla mnie
    Muszę powiedzieć, że mało który zapach mnie odrzucił w tak szybkim czasie i na tak długo. Robiłam kilka podejść do niego i niestety za każdym razem jest odrzut. Dla mnie zapach jest pudrowy, duszący, mydlany, proszkopraniowy. Takie wrażenia odnoszę zresztą przy chyba każdych perfumach opartych na białych kwiatach. I fankom takich nut polecam ten zapach. Niestety w tych perfumach nie wyczuwam tych emocji, które opisuje producent, a szkoda. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: próbki
  • 1 lutego 2013 o 12:39
    mnie się podobają
    Zaczęło się od próbki. Perfumy od początku mi się spodobały. Można je uznać za nietypowe i niekonwencjonalne. Dla każdego, kto potrzebuje odmiany. Nie są jedynymi na mojej półce, ponieważ uzywam ich tylko wtedy, kiedy znudzą mi się typowo kobiece - kwiatowe perfumy. Są przeznaczone raczej dla kobiety zagadkowej, pewnej siebie. Ich niekonwencjonalnośc( w zapachu ale także w opakowaniu) podoba mi się najbardziej. Pasują na jesień i zimę.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie