Podkłady

Diadem Long Lasting Foundation with Squalane Długotrwały podkład ze skwalanem

Diadem Podkład kryjący ze skwalanem Jasna porcelana 1

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 marca 2021 o 20:23
    Świetny dla dojrzałej cery
    Kryje bez efektu maski, także alergiczne plamy, jak się pojawią, wyrównuje, nie zapycha, nie wyświeca, łagodzi podrażnienia, nie wchodzi w załamania. Wcześniej nakładałam nawet bez kremu i było ok. Teraz lubi się z każdym kremem. Używam od 2014 roku, kiedy szukałam zamiennika dla ulubieńca z Dermiki, który przestali produkować, a byłam bez kasy. Cerę mam normalną, ale alergiczną, teraz jestem po 50-tce, skóra uszanowana. Miałam kilka podejść do podkładów z górnej półki, a i tak wracam do Diademu. Dla córki - lat 28 - jest za ciężki. I to chyba jest dobry pro tip.
    Zalety:
    • Wszystko :)
  • 26 listopada 2017 o 1:24
    Badziew straszny
    Kupiłam za 19zł w outlecie kosmetycznym. Kolor nawet ok, ale za to krycie zerowe praktycznie, jak na long lasting szybko się ściera, twarz się świeci jak nie powiem co. Dla mnie tragedia. Dwie zalety to pompka i kolor i to było na tyle NIE POLECAM nie jest wart nawet tych 19zł
    Zalety:
    • kolor
    • pompka
    Wady:
    • nietrwały
    • święcąca twarz
    • brak krycia
    lexiJa
    28 kwietnia 2017 o 9:34
    Ojojojojoj
    Pierwszą recenzje po jakichś dwóch tygodniach używania napisałam pozytywną. Bo faktycznie było dobrze. Krycie się zgadzało, kolor się zgadzał i dostawałam komplementy na zasadzie "o coś się zmieniło, co to za podkład, do twarzy". Nie mam pojęcia co się stało ale zaczął się robić pomarańczowy, ścierać i warzyć. Teraz moge tylko radzić trzymać się od niego z daleka.
    Zalety:
    Wady:
    • pomarańcza
    • trwałość
  • 18 marca 2017 o 22:21
    Lubię
    Porządny podkład. Mój jest w odcieniu 2. Nie ciemnieje. Po nałożeniu twarz jest naprawdę jakby nawilżona, trochę wilgotna. Wymaga zmatowienia, ale w połączeniu z pudrem prasowanym tej samej marki tworzy porządny duet . (mocno perfumowany zapach pudru pewnie nie każdemu może pasować). Trwałość jak na tę półkę cenową zupełnie do przyjęcia : 3-4 h. Zdecydowanie polecam wypróbować.
  • 31 grudnia 2016 o 13:20
    Ani dobry ani zły
    Kupiłam go na promocji za 11zł, oczekiwałam bardzo kiepskiej jakości. Jednak przy doświadczeniach z wieloma podkładami, z różnych półek cenowych stwierdzam, ze podkład nie jest zły! Nawilża, ładnie kryje (chociaż z dużymi problemami skórnymi może sobie nie poradzić). Po nałożeniu skóra jest błyszcząca, ale wystarczy dobry puder i skóra wygląda ładnie matowo przez kilka godzin. Widziałam go chyba tylko w trzech kolorach, to bardzo mało! Jednak jak na tę półkę cenową, jakość jest w porządku, można spróbować na sobie :) z doborem podkładu jest niestety jak z doborem biustonosza, każda cera potrzebuje czegoś innego, nawet w przypadku dwóch osób o cerze np. suchej nie można powiedzieć, że sprawdzać będą się te same podkłady. Dobór odpowiedniego to droga przez mękę :D