Wody toaletowe damskie

Bvlgari Omnia Coral EDT

Bulgari Omnia Coral Woda toaletowa 25ml

• 18 sierpnia 2022 o 20:41
    Wesołe lato!!!
    Woda toaletowa bardzo świeża, faktycznie słodka kwiatowa ale dobrze skomponowana. Idealna na letnie spacery w słońcu. Można używać od wiosny na poprawę humoru. I to jest woda toaletowa a nie perfumowana, także trwałość zawsze będzie krótsza niż perfumy. Kupiłam sobie ale moja córcia już je porwała. I dobrze, niech ładnie pachnie. Jak większość wód na lato ma w sobie tylko akcenty nie drażniące, takie, które się będą wszystkim podobały. I nie znam się na składach ale nie mają w sobie takiej drażniącej nuty która jest w prawie wszystkich tanich wodach. Polecam najpierw wypróbować wodę na sobie, poczekać 1-2 dni czy czasami nie zaczyna nas zapach drażnić i wtedy dopiero kupić pełne opakowanie. Może i zapach jest płaski w sensie, ze nuta głowy i serca jest taka sama ale to nie są zmysłowe perfumy na noc pełną wrażeń ale na cudownie miłe wspomnienie wakacji.
  • 30 marca 2021 o 14:34
    Wesołe, bez wyrazu...
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    W tym jakże twórczym flakoniku dostajemy zapach kwiatowo –owocowy. Lekki przyjemny, w sam raz dla roześmianej młodej dziewczyny, bawiącej się w wesołym miasteczku, z ulepionymi rękami od waty cukrowej. Tak widzę ten zapach. Nie jest on elegancki, nie nada się na pewno na wieczór. Wyczuwalna jest bergamotka, wyczuwalny granat, hibiskus troszkę mi w tym wszystkim zginął. Mimo, że lubię słodkie zapachy, ta kompozycja w ogóle do mnie nie przemówiła, plusem jest to, że nie są bardzo słodkim ulepkiem, który może doprowadzić do oddania lukrowanego pączka… chyba wspominam dzisiejszy deser. Nie wyczułam również, aby zapach ewoluował, jest stały i ciągle czuję to samo. Trwałość jest do zaakceptowania (ok. 4 h).
    Wady:
    • perfumy dość nijakie, dobre dla dziewczynki, nie kobiety
  • 21 lipca 2017 o 17:39
    Moje ukochane
    Zapach kojarzy mi sie z młodością, latem i dobra zabawa. Uśmiecham sie na jego wspomnienie. Trzyma sie dobrze na skórze. Zużyłam kilka flakonów tylko raz mnie rozczarował, kiedy kupiłam go na iperfumy, pachniał wtedy inaczej, niż kupowany w Sephorze.
  • 15 sierpnia 2016 o 23:55
    Przyjemna
    A mi się właśnie zapach podoba. Mam te perfumy już od kilku miesięcy. Używam ich na zmianę z paroma innymi. Prawie wszyscy piszą, że zapach się nie trzyma. Ja się z tym nie zgodzę, bo u mnie o dziwo czuć ją na ciele prawie cały dzień. Także trwałość według mnie świetna. Zapach bardzo przyjemny, nieduszący. Lekko słodki, lekko kwiatowy. Ma w sobie coś tam z owocami. Dla mnie kobiecy, trochę elegancki, ale nadaje się także na co dzień.
  • 15 lipca 2016 o 12:12
    na plus
    Zakupiony w Douglas. Tak już mam z zapachami, że ilekroć jakiś mi się spodoba, to jest uznawane jako: dla młodej osoby ( a mam 37 lat). Lubię takie zapachy: zimne, kwiatowe. Zapach jest słodki, ale na poziomie akceptowalnym dla mnie. Może nie jest to jakaś wielka miłość, ale nie mam do niego zastrzeżeń.