Wody perfumowane damskie

Cacharel Eau d'Eden EDP

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Emilla
    20 listopada 2020 o 23:08
    Moje pierwsze perfumy, wielka miłość
    To były moje pierwsze perfumy. Dostałam je od mamy w prezencie, kiedy miałam 19 lat. Zapach mojej młodości, delikatny, kwiatowy, zupełnie różny od pierwszej wersji Edenu. Perfumy zdecydowanie dla młodych kobiet. Kojarzą mi się z powiewem wiatru, naturą, radością, naturalnością, niewinnością, kompletnym brakiem zmysłowości. Kiedy przypominam sobie zapach mam w głowie obraz siebie samej sprzed 20 lat, w letniej sukience, świeżej, pięknej i subtelnej. Kiedy dowiedziałam się, że perfumy wycofano, moje serce pękło. Chętnie zachowałabym choć jedną buteleczkę, może nie po to, by ich używać, bo dziś otaczają mnie jaśminy, róże i wanilie, ale by przypominać sobie o mojej młodości. Ostatnią butelkę dostałam w prezencie w 2007 roku i używałam ostrożnie aż do ostatniego psiknięcia, przez kolejne 4 lata. Niestety nie jestem w stanie znaleźć ich zamiennika. Najbardziej podobne są Davidoff Cool Water Wave, ale to tylko woda toaletowa i w dodatku nie są aż tak trwałe.
    Zalety:
    • trwałość
    • cudny zapach
    • kształt butelki
    • wspomnienia, które budziły
    • Flakon
  • 11 sierpnia 2015 o 19:49
    Kwintesencja kobiecości w delikatnym kwiatowym stylu.
    Ja w tych perfumach czułam same kwiaty i o ile wtedy zapachów kwiatowych nie lubiłam, tak po te sięgałam zawsze z dużą przyjemnością.Jak dla mnie najładniejszy kwiatowy zapach, dawał mi relaks i odprężenie.Ten flakon zawiera kwintesencję kobiecości, ale absolutnie nie wampa, ale kobiety subtelnej i delikatnej.Faktycznie czułam się w nich jak w kwiatowym raju.Może przedawkowałam, bo przy czwartym opakowaniu mnie znudziły i poszły w świat.Bardzo ubolewem, iz zostały wycofane.Flakon ładny w swej prostocie, trwałość superowa.To zapach, za którym się tęskni, a mam takich niewiele. Używam tego produktu od: ponad 10 lat Ilość zużytych opakowań: 3 całe, czwarte kilka psiknięć.
    Lycosa
    20 października 2014 o 9:55
    Były piękne
    Owszem, że kupiłabym! Gdyby to było możliwe. Szkoda, ze wycofany. Używałam go dawno dawno temu, kiedy kochałam najmocniejsze zapachy świata (LouLou Cacharel itp) Po przesycie przychodził czas na Eau d\'Eden, które były świeże, powietrzne, deszczowe, słodkie, zmysłowe i nie męczące. Trwałe. Zapach jak prąd taki, kiedy po stagnacji zimowej, mroźnym zastoju nagle przychodzi ciepły prąd powietrza i następuje odwilż. Pierwsza po długiej zimie odwilż. Powietrze nawet w mieście dostaje świeżej dzikości, jest przesycone prądem. Jest morskie, bryzowe i mocne. Wieje ciepły wiatr, śnieg się skrapla i wszystko jest przesycone zapachem czystej wody i wiatru. Tak działał na mnie ten zapach. Włączała mi się euforia, siła, radość. Niesamowicie energizujący. Łezka mi się w oku kręci, że już go nie ma. Za to pół gwiazdki w dół:( Używam tego produktu od: kilkanaście(!) lat temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe 100 ml
  • 24 września 2014 o 21:26
    Zmysłowa kobieca kompozycja ..
    Jakże inne.Z gatunku -zapamiętam! Ty zapamietasz i Ciebie zapamietają.Miałam je 2 lata temu.Długo sie opierałam zakupowi.Ale jak to mówią-do każdego zapachu trzeba dorosnąć;)Niebiańska czystość ,zaprawiona dużą dozą namietności.Każdy sie pytał-czym pachnę.To miłe wiedzieć,że jestes w kręgu zainteresowania.Nie ważne było dla mnie,co w danym sezonie było modne wśród zapachów.Bylam ubrana w Eden i wodziłam na pokuszenie.I wspominam to ubranie z ogromną czułością..To zapach ,który podbija serca..Ocean,słone kropelki na opalonej skórze..i ten sekretny zapach ..Enigma....Połączenie zmysłowej kombinacji..i jakże miłe wspomnienie.. Używam tego produktu od: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    anetca
    26 lipca 2014 o 22:29
    Nic dwa razy się nie zdarza..
    Nie spodziewam się, że ktoś wyprodukuje piękniejszy zapach.Bo jak stworzyć konkurenkcje dla doskonałości... Zapach kobiecy, ciepły a jednocześnie radosny , świeży ; czystyi szlachetny jak diament :) Takim go zapamiętałam. Od wielu lat nie jest dostępny na rynku, kilka perfumerii internetowych też swojego czasu przeczesałam. Szkoda.. Niektóre Wizażanki mają go jeszcze w zapasach -zamrożony? :) Używam tego produktu od: dawno, dawno temu Ilość zużytych opakowań: tylko próbki, w czasach studenckich nie kupowałam pełnowymiarowych opakowań perfum

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie