WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Guerlain Meteorites Perles d`Azur (Puder rozświetlający w kulkach - edycja lato 2012)

• 16 listopada 2014 o 2:45
    Piekne meteoryty
    Piekne pudeleczko skusilo mnie aby wkoncu nabyc te legendarne Meteoryty. +Piekne pudelko +Bardzo ladny zapach +Kulki sa dosc miekkie wiec latwo je nabrac na pedzel +Daja rozswietlenie, najlepiej w swietle naturalnym, gdy sie bardzo blisko przyjrze to owszem widze go na twarzy +Napewno jest bardzo przyjemnie na nie patrzec i ich uzywac -W ostrym sloncu moj TZ skomentowal, ze mam brokat na policzkach... -Nie sadze aby byly warte swojej ceny -Ohydna gabka ktora chyba jest tam tylko po to zeby kulki sie nie roztrzaskaly, bo napewno nie do nakladania produktu Używam tego produktu od: Ponad roku Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1 :)
  • 27 stycznia 2013 o 13:05
    dobre ale nie najlepsze
    Co sezon kupuje jakas limitke z Guerlain, taka moja karma albo natrectwo ;). Lapie sie na piekne opakowania, marketing i fiolkowy zapach - w przypadku kulek. Kulek mam lacznie 5 roznych wersji, w tym jedne klasyczne ze starszej stalej kolekcji. Zadne kulki nie umywaja sie do kulek ze stalej kolekcji. Nie wiem, jak nowsze wersje Mythic, ale ta stara jest fantastyczna. Kulki jak kulki - na mojej cerze wiekszosc wyglada podobnie. WYjatek - biale kullki limitowane na Azje. A te pucki to sa wlasnie takie jedne z wielu w pieknym opakowaniu. To, czego sie spodziewam po kulkach to: -lekkie rozswietlenie, -mat, -zlagodzenie rysow, -wyrownanie kolorytu twarzy, -piekny zapach, -piekne pudelko :) I mam to wszystko w tych kulkach. Smerfetki na twarzy nie dostrzeglam. Jednak, i tak na pierwszy ogien ida u mnie tradycyjne Mythic oraz biale Azjatki. Pozostale: Pszczoly, limitki zima 2011 oraz Pucci - czekaja na swoja kolej. Używam tego produktu od: od czerwca 2012 Ilość zużytych opakowań: pierwsze i jedyne
  • 31 grudnia 2012 o 21:00
    A ja je kocham
    Od zakupu tych kuleczek zaczela sie moja przygoda z meteorytami. Troche duzo czasu stracilam nie kupujac Meteorytow wczesniej. Krecilam sie wokol tych z podstawowej kolekcji i limitowanek i krecilam, ale zawsze jakos tak wydawaly sie blyszczace na mojej rece. No coz, przynajmniej zaoszczedzilam mase pieniedzy zanim zakupilam moje pierwsze pudeleczko. No wlasnie, pudeleczko to pierwsza rzecz, w ktorej sie zakochalam na zaboj!! Przepiekny granat z kilkukolorowym wieczkiem w stylu Pucci. Ach!! Przepiekne. Jak tylko zobaczylam to w internecie, pomaszerowalam do perfumerii sprawdzic, kiedy kolekcja bedzie dostepna. Czekalam, czekalam i czekalam. W koncu nadszedl ten dzien i postanowilam przebadac sytuacje. Zakochalam sie jeszcze bardziej. Pudeleczko piekne, metalowe, poreczne. Z jakas silikonowa gabeczka w srodku, ale to mi nie przeszkadza. Meteoryty: Piekne kolorki. Uwielbiam zwlaszcza te turkusowe bo delikatnie kryja moje czerwone polika. Jest ich tylko kilka w pudelku. Jak dla mnie mogloby ich byc wiecej. Podobaja mi sie jeszcze te bezowe i koralowe, bo nadaja zdrowego koloru a biale, jak to biale nadaja blask twarzy. Moze akurat tych bialych jest zbyt duzo w opakowaniu jak dla mnie, bo czasami jak nabiore zbyt duzo to moja twarz sie blyszczy jakby byla pokryta brokatem. Ale to nie jest problem. Zawsze moge kilka tych bialych kuleczek wyciagnac z pudeleczka i po sprawie. Zapach: piekny, typowy dla Guerlain fiolkowy woal kobiecosci. Ot taki luksus na twarzy :) Trwalosc: Coz moge powiedziec. Poniewaz ten puder jest taki, ze ma byc nie on widoczny na twarzy, ale efekty, moge powiedziec, ze moja twarz wyglada po nim ladnie przez caly dzien az do wieczora. Poniewaz jest to edycja limitowana, nie bede w stanie go kupic ponownie, ale nie martwie sie tym gdyz puderek starczy mi na lata. Ja ze swojej strony goraco polecam te kuleczki. Przymierzam sie do zakupu kolejnych :)
  • 29 grudnia 2012 o 21:30
    PUCZCI SRUCZCI:-)
    Dostałam ten puder w prezencie od siostry- i nie powiem jestem jej bardzo wdzięczna. I tak bym go kupiła ( mimo tego, że jest gówniany), bo należę do fanek opakowań Guerlaina i nic nie jest w stanie mnie zrazić do tej marki.Udało jej się go zdobyć na zimowej wyprzedaży za jedyne 95 zł ( wyprzedawali całą limitowankę letnią także ja zakupiłam też tusz do rzęs-ale to już osobna recenzja):-)Opakowanie boskie- nieziemskie kolory, pięknie prezentująca się puszka, przywodzi na myśl lato we Włoszech- piękne lazury i błękity. Achy i Ochy:-) Na plus zapisuję także zapach- fiołkowy, intensywny, rozweselający-jak zresztą we wszystkich produktach tej marki. Niestety nic dobrego nie można powiedzieć o działaniu tego kosmetyku. Rozświetla cerę, ale bardzo niezdrowo, buzia wygląda na bardzo zmęczoną, niewyspaną- świeci się ponadto jak psie klejnoty:-( To chyba zasługa tych białych perełek. Zasadność niebieskich, bardzo napigmentowanych kulek jest bardzo wątpliwa. Nie wiem czemu one mają służyć??? Może mają pasować do opakowania??? Jednym słowem -lipa straszna, ale żeby nie było, że odradzam zakup. Wygląd i poczucie luksusu, kiedy widzę ten kosmetyk rekompensuje mi wszystko. Używam go i tak- ot na poprawę humoru, nakładam odrobinkę na róż i już...Kocham te kosmetyki, kocham tą estetykę...nic nie poradzę. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 17 sierpnia 2012 o 14:16
    przereklamowany
    Produkt kupiłam także jak większośc pod wpływem pozytywnych recencji. Zawiodłam się. Nie widze żadnego efektu rozświetlenia,poza tym za duzo jest niebieskiego odcienia,moja skóra robi sie ziemista,za jasna i wyglada na niezdrową. Dodam że nakładam tylko 1 warstwe a nie 10 także taki efekt wogóle nie powinien wystąpić! Jedynie opakowanie całkiem estetyczne,zapach super fiołkowy-mam nawet taką samą perfumę o tym zapachu t.muglera violette angel fioletowa. Trochę jestem zła ż ewydałam tyle kasy na nic praktycznie,ale nie będe się okłamywać że kupiłam coś rewelacyjnego,bo tak nie jest! Może jeszcze kiedyś kupię te meteotyty które dostępne są w drogerii cały rok- w srebrnej puszce ale nie nastawiam się na cuda. Lepszy efekt mam stosujac flui a na to puder loreal true match i rozswietlacz z inglota, niz ten przereklamowany gadzet. Takż epodsumowując nie warto,nie ma efektów i nie ma sie co oszukiwać! Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 dużego opakowania