Podkłady

Jose Eisenberg Fond De Teint Correcteur Invisible Niewidoczny podkład korygujący

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 sierpnia 2021 o 21:25
    Druga skóra.
    Na wstępie zaznaczę, że używałam nowa wersje po zmianie składu i opakowania. Podkład jest wodnisty, należy wstrząsnąć przed użyciem, aby formula się ujednoliciła, kulka w środku ułatwia sprawę. Zawiera spf 25 p+++, która jest skuteczna sprawdziłam latem i bez filtra pod dawał ochronę. Opis kolorystyki nie odzwierciedla odcienia np. rosy jest w rzeczywistości neutralno żółty. Lekko oksyduje, ale tak to jest z zastygającymi formułami. Co do samego podkładu jest niewidoczny po prostu go nie ma, a jednak jest, najlepiej nakładać rekoma, gąbka pije podkład. Nigdy nie spotkałam tak lekkiego, a zarazem trwałego podkładu,nie podkreśla skórek, nie wchodzi w zmarszczki!, nie wymaga przypudrowania jest genialny,maseczki mu nie straszne itd itp. Niestety po dłuższym czasie zauważyłam, że mam kaszkę na brodzie, chyba zatkał mnie. Jeśli ktoś nie jest wrażliwy na zatykanie polecam, jest to najpiękniejsza 2 skóra ze wszystkich podkładów jakie testowałam... Pomimo wady zakupie ponownie, chociażby aby użyć raz na jakiś czas.
  • 11 sierpnia 2019 o 17:37
    Dramat- jest duzo lepiej
    Podklad dramatyczny.Zakupilam po pozytywnej opinii mojej kosmetyczki,ktora bardzo mi go polecala.Posiadam skore mieszaną w kierunku do tlustej z rozszerzonymi porami i skłonnoscią do powstawania wyprysków.Producent obiecuje niewdocznosc na twarzy,tylko jak to możliwe,gdy odcien idealnie dobrany do odcienia skory po okolo 30 minutach ciemnieje o conajmniej 2 kolory w bardzo brzydki sposob(pomaranczowy),pory sa podkreslone.Jedyny plus jest taki, ze latwo sie rozprowadza, wiec dziewczyny,ktore mialy problem z jego rozprowadzaniem powinny go wstrząsnąć zamaszystym ruchem ręki,gdyż jeśli tego nie zrobimy wyscisnieny albo sam olej, albo sam kolor.Podklad moze ladnie wygladac na skorze,ktora jest nieskazitelna, ale na pewno nie nadaje sie dla skor problematycznych,a przeciez podobno do takich jest przeznaczony,nie zapycha,nie powoduje nowych wypryskow. Edit:Sluchajcie dalam mu druga szansę,nakładałam na inny krem nawilżający pod makijaż i muszę zmienic opinię, bo wygląda bardzo ładnie,co prawda w dalszym ciągu ciemnieje,ale jakoś w mniejszym stopniu i naninnym kremie baaaaardzo dlugo sie utrzymuje,ostatnio nialam go 10 godzin i świecenie bylo minimalne i zamiast mokrej gąbeczki użyłam pędzla i efekt mnie bardzo zadowala, więc może warto z nim troszkę poćwiczyć nakladnie i poobserwować jak sie zachowuje na kremach.
    Zalety:
    • Nie zapycha
    • Nie powoduje nowych wypryskow
    • Latwosc rozprowadzania
    Wady:
    • Mocno ciemnieje(zależy od kremu)
    • Bardzo podkresla pory i ogolna strukture skory(zależy od kremu)
    • Wchodzi w zmarszczki mimiczne na czole(zależy od kremu)
  • 24 lipca 2018 o 15:17
    najdroższy zawód roku.
    Zakupiłam zachęcona opiniami na insta. Szukam cały czas odpoczynku od DW EL ale za nic w świecie nie mogę trafić na fluid, który bedzie miał właściwości DW ale nie będzie tak szkodził cerze. Padło na Eisenberg. Ponoć mineralny z dobrym składem. Można nawet stosować pod oczy. Do tego koryguje i jest niewidoczny. Dzizzzz to produkt dla mnie !!! Czaiłam się na jakiekolwiek obniżki w sephora lub iperfumy ale niestety produkt trzyma cenę mocno. Ostatecznie zakupiłam w sephora -20% kolor 01. Pierwsze użycie - Wow !!!!! ale buzia ślicznie wygląda. Im dalej w las tym ciemniej. Kolejny dzień już nie był tak piekny. Nie wiem o co chodzi ale powchodził mi we wszystkie pory, był bardzo widoczny do tego zoksydował na dość nienaturalnie żółto. Wyglądałam jakbym się posmarowała samoopalaczem do tego dość niezdarnie. Wiele osob zwróciło mi uwagę. Zatem o co chodzi? Czy cera pierwszego dnia była lepiej przygotowana? Krycie jest minimalne, schodzi po około 3h w warunkach biurowej klimy i sztucznych lamp. Swieci się dość mocno w strefie T. Pod koniec dnia w sumie nie ma po nim prawie śladu. Za tą cenę totalnie mnie zasmucił. Zużyję do końca w ramach letniego wsparcia i detoxu od DW ale nie jest to fluid dla mnie. Szkoda bo marka zacna i wydawałlo się moja mieszana cera będzie w końcu jednolita.
  • 8 maja 2017 o 17:06
    takie nic
    Podkład jest bardzo płyny.Niestety jak u mnie kompletnie nic nie koryguje ,jakby go nie było.Niestety bardzo żle wygląda w zagłębieniach koło nosa ,wchodzi w pory i załamania.Faktycznie jest niewidoczny ale też nic nie zakrywający.Zapach bardzo delikatny Jest drogi ale całe szczęście ,że można poprosić o próbkę w perfumerii.Jak tak zrobiłam i przez to ,że jest wydajny mogłam testować i kilka dni.
  • 31 grudnia 2016 o 16:45
    Ideał!
    Cóż, ten podkład nakłada się tak topornie, że żaden inny który nakłada się tak samo nie przychodzi mi do głowy. Można zapomnieć o robieniu kropek z podkładu na całej twarzy i dopiero blendowaniu gąbeczką, bo już po tej chwili zastyga zupełnie, zostawiając kropki na twarzy. Oczywiście,jak się nanachamy to to rozblendujemy, ale rano nikt nie ma ochoty na taka zabawe. To ponarzekalam :) mimo tego , dla mnie jest to podkład nr 1 gdy chce wyglądać idealnie! Żaden tam Double Wear czy coś tego typu nie daje mi takiego wyglądu. Buźka po prostu jak z gazety. Na większe pryszczyki nakładam dwie warstwy, wspomagać się poskakać gąbkę woda różaną. Twarz wygląda jak porcelanowa, żadnych zmarszczek, nie podkreśla skórek. Co ważne, trzyma się na prawdę cały dzień! Gdybym znała go rok temu byłby moim podkładem ślubnym. Co ciekawe, róż, bronzer i rozswietlacz wyglądają nieziemsko na tym podkładzie. Polecam, mimo że jest piekielnie drogi, wart jest tej ceny.