Szampony do włosów

Biosilk Silk Therapy Shampoo Szampon regenerujący- nowa wersja

• 21 marca 2023 o 19:08
    Nic wielkiego
    Nawet w czasach, gdy panował hype na proteiny jedwabiu i wszyscy zachwycali się produktami z jedwabiem na końcówki lub szamponami z tym składnikiem, do mnie nigdy nie przemawiał. Najwyraźniej nie jest to składnik, z którym lubią się moje włosy - średnioporowate i rozjaśniane, dlatego mające tendencję do przesuszania. Sam szampon jest jednak całkiem niezły. Konsystencja dość lekka, lejąca. Po rozcieńczeniu z wodą całkiem sprawnie rozprowadza się na skórze głowy. Bardzo dobrze się pieni i nie szarpie włosów. Łatwo się spłukuje i nie plącze włosów. Odświeża, domywa, ale czy jakoś fantastycznie nawilża czy nabłyszcza? Nie u mnie. Ot taki całkiem zwyczajny.
  • 3 lutego 2021 o 23:53
    Przyjemny szampon
    Szampon stosowałam w duecie z odżywką z tej samej serii. Po pierwsze- szampon delikatnie ale skutecznie oczyszcza włosy. Nie zauważyłam, aby je obciążał wręcz przeciwnie. Włosy po szamponie są lekkie i miękkie w dotyku. Jedyny minus jaki zauważyłam to wydajność - mógłby starczać na dłużej. :)
    Zalety:
    • Delikatnie i skutecznie oczyszcza włosy
    • Nie obciąża włosów
    • Włosy są lekkie i miękkie w dotyku.
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 20 grudnia 2013 o 17:54
    Nic specjalnego.
    PLUSY: - fajnie się pieni - przyjemny zapach - wydajność MINUSY: - nie regeneruje, nie nawilża, nie odżywia włosów - dosyć drogi, biorąc pod uwagę mizerną jakość - plącze włosy - obciąża Używam tego produktu od: jedno Ilość zużytych opakowań: maja 2013
    karlla
    25 sierpnia 2013 o 12:08
    R>E>W>E>L>K>A
    Włosy mam z tendencja do przetłuszczania, ale zniszczone farbowaniem i codziennym suszeniem. Szampon kupiłam po po przeczytaniu tylu negatywnych opinii stwierdziłam że nie mogę uwierzyć, że jest tak beznadziejny jak piszą niektóre dziewczyny - i miałam rację, włosy myję codziennie i mam na ogół problem z ich rozczesywaniem wiec dodatkowo muszę używać odżywek wygładzających- z tym szamponem nie użyłam żadnej odżywki i włosy się rozczesują jak bajka, włosy po nim nie są absolutnie obciążone, sklejone czy coś podobnego, wręcz powiedziała bym ze puszyste( ale nie napuszone :) ). Kupiłam skuszona również promocyjną ceną w rossmannie -17,99 :) plusy +ładnie się pieni, dobrze rozprowadza na włosach +przyjemny zapach + nie obciąża włosów, ale wygładza- nie mam problemów z rozczesywaniem +ładne opakowanie +mam wrażenie że włosy \'same\' sie po nim ładnie układają :) minusy - regularna cena ok 39 zł, dla mnie przegiecie zwłaszcza że szampon ma tylko 350 ml, a nie wydaje mi się żeby szampon był tak niesamowicie wydajny
  • 14 maja 2013 o 22:17
    Nic nie wart
    Jedwab do włosów z biosilka jest super, ale nie można tego samego powiedzieć o szamponie. To jeden z moich najgorszych zakupów jakie kiedykolwiek zrobiłam. Włosy są po nim bardzo twarde, ciężko się rozczesują. Żadnej poprawy kondycji nie zauważyłam. Szampon w żadnym stopniu nie jest wart swojej ceny!