Tusze do rzęs

Pupa Vamp! tusz do rzęs 9 ml dla kobiet 100 Extra Black
Pupa Mascara Vamp 100 Black
Pupa Vamp Tusz do rzęs, 300 Deep Night 9 ml
PUPA Vamp Extreme Tusz do Rzęs 010

Nasi użytkownicy zostawili 108 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 czerwca 2024 o 1:30
    Drogi bubel
    W ogóle mnie nie dziwi tak niska średnia ocena tego tuszu. Sama się na niego skusiłam dawno, jak się pokazał w sprzedaży. Co mnie skłoniło do zakupu? Na pewno chęć przetestowania nowości, dużo wariantów kolorystycznych, eleganckie opakowanie i obietnica pogrubienia - o to w każdym tuszu jest najtrudniej, wiec to było to, czego szukałam. A raczej miało być. Niestety z plusów to tylko śliczny odcień niebieskiego (mojej słabości wśród kolorowych maskar) i eleganckie opakowanie, kojarzące się z ekskluzywnymi produktami. Pogrubienie miało być spektakularne, jak mówi sama nawa, wszak Vamp to nie ktoś, kto delikatnie podkreśla rzęsy. Niestety nie było. Tusz kompletnie nie pogrubiał, robił tylko pajęcze nóżki, osypywał się i odbijał na powiece. Szybko wysychał w opakowaniu i przede wszystkim - był o wiele za drogi. Nie warto, ogromne rozczarowanie.
  • 7 marca 2024 o 15:21
    To jest mój must have na większe wyjścia!
    Kupiłam tą mascare kilka lat temu na jednym z lotnisk jak jeszcze nie była tak popularna w Polsce i kupując ją teraz w drogeriach nie zmieniła w ogóle swojej formuły, jest dalej tak samo rewelacyjna! Cudownie pogrubia i wydłuża rzęsy, długo się utrzymuje i nie kruszy. Nie zostawia u mnie efektu pandy, nawet po kilkunastu godzinach! No rewelacyjna, nie wiem ile juz opakowań zużyłam. Do tego jest bardzo wydajna i mogę nakładać kilka warstw dla polepszenia efektu. Mam rzęsy długie ale nie jakieś bardzo gęste, więc sprawdza się idealnie.
    Zalety:
    • Absolutnie wszystko
  • 4 lutego 2024 o 15:36
    To jedna z moich ulubionych mascar do której wracam co jakiś czas... I wtedy na nowo się zachwycam
    Mascarę Pupa Vamp pierwszy raz zakupiłam kilka lat temu w Douglas zachęcona przez panią ekspedientkę. Nie powiem trochę się bałam że wydam na tamten czas niemałe pieniądze, a różnie może być. Ale czasem jak się chce mieć coś dobrego to warto zainwestować. Mascara umieszczona jest w eleganckim srebrnym opakowaniu, duży napis Vamp!. Ja wybrałam kolor extra black ponieważ już się przekonałam, że do moich rzęs najkorzystniejszy jest jednak czarny. Dodam, że mam krótkie, cienkie rzęsy więc jeśli nie nałożę Tuszu to wyglądam jakbym tych rzęs nie miała;) a że lubię testować tusze to też nie mam sztucznych rzęs. Szczoteczka jest wygodna, ma niestandardowy kształt ale dobrze się nią nakłada tusz. W środku zwężona ale jakoś tak to wpływa że udaje mi się w ten sposób i pogrubić i wydłużyć rzęsy nie sklejając ich. Rzęsy mają bardzo naturalny wygląd z czego jestem bardzo zadowolona. W moim przypadku efekt jest bardzo widoczny bo tak jak wspomniałam mam cienkie i słabo widoczne rzęsy. Tusz dobrze się trzyma przez cały dzień, nie kruszy ani nie rozmazuje. Dobrze się go zmywa płynem do demakijażu. Na przestrzeni lat zmieniła się też jego cena bo sprawdziłam w serwisie aukcyjnym i jest dostępny za ok 30-40 zł. Ja z moich zapasów właśnie wykańczam ostatni. Chętnie wracam do niego co jakiś czas. Mam trochę tak falowo, że przez kilka miesięcy używam jak już trafię na ten co mi przypasuje i po zużyciu kilku wygrywa ciekawosc do przetestowania czegoś nowego :)
    Zalety:
    • wydłuża,
    • pogrubia,
    • nie kruszy się,
    • dobrze trzyma się przez cały dzień,
    • głęboka czerń,
    undulka
    15 maja 2023 o 14:06
    odcień Amethyst Violet
    bardzo chciałam mieć fioletowy tusz do rzęs, więc go wreszcie kupiłam. Bez bazy daje głęboki kolor ciemnego fioletu, ale widać go na rzęsach na tyle wyraźnie, że moim zdaniem jej nie wymaga. Nie lubię klepsydrowatych szczoteczek, ale co do zasady nie ma się do czego przyczepić. Ładnie rozprowadza tusz, rozdziela rzęsy, wydłuża je i lekko pogrubia. Nie jest to efekt, jaki dają moje ulubione tusze, ale też w zamian mam ciekawy kolor, więc jestem zadowolona. Trzeba uważać, żeby się nie odbił, ale jak już zaschnie, jest trwały i się nie kruszy. W cenie regularnej bym nie kupiła, na promocji jest spoko.
    Zalety:
    • głęboki, piękny odcień fioletu
    • wydłuża i lekko pogrubia rzęsy
    • trwały, nie kruszy się
    Wady:
    • nie lubię tej szczoteczki
  • 27 marca 2023 o 13:34
    Efekt srogiej pandy
    Maskarę kupiłam oczywiście ogłupiona obietnicami Sylwi butor na instagramie. Wybrałam sobie kolor brązowy, dla naturalnego efektu. Na szczescie kupiłam ja w promocji -50%. Opakowanie bardzo eleganckie, podoba mi się. Konsystencja maskary bardzo rzadka, dlatego niezwykle łatwo produktem się ubrudzić. Po makijażu należy czyścić linie rzęs na powiece z tuszu. Nie zdaza mi sie to przy tańszych tuszach (za 10 zł- ale o niebo lepszych)! Po dwóch godzinach niestety tusz jest już odbity na górnej powiece- coś co dla mnie maskarę dyskredytuje! Moge znieść braku efektu pogrubienia. Moge znieść fakt braku wydłużenia. Rzęsy pomalowane tą maskarą po prostu są podkreślone, ale dalej są krótkie i cienkie- czyli takie jakie były i bez tego produktu. Odbijania jednak tuszu na powiece nie zniosę, bo pózniej chodzę po pracy jak panda.
    • Brązowy kolor
    Wady:
    • Odbijanie na górnej powiece
    • Konsystencja, ktora łatwo brudzi powiekę
    • Brak wydłużenia ani pogrubienia