Iwostin Hydratia, Fizjologiczny balsam do ciała z ceramidami

• 15 kwietnia 2013 o 18:47
    Długotrwale nawilża?
    Balsam na bazie wody termalnej z Iwonicza Zdroju nawilża w sposób umiarkowany. Nie zauważyłam jakiejś spektakularnej poprawy stanu suchej skóry. Mam wrażenie, że ma krótkotrwałe działanie. Polecany jest do skóry odwodnionej i wrażliwej. Fakt-nie podrażnia, jest hypoalergiczny. Konsystencja balsamu jest rzadka, stąd dobrze sie rozprowadza i szybko się wchłania. Zapach bardzo dyskretny. Opakowanie estetyczne. Cena ciut wygórowana. Nieminiej jednak jak większość kosmetyków tej firmy, jest to dobry balsam i wart wypróbowania. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 17 stycznia 2013 o 11:22
    dla mnie ok
    Balsam dostałam w prezencie i jestem z niego zadowolona. Stosuję go prawie codziennie ( chyba, że zapomnę ;) ) i ładnie nawilża moją skórę. Nie pozostawia lepkiej warstwy co jest plusem bo bardzo tego nie lubię i zawsze wybieram produkty o raczej lekkiej konsystencji. Jest wydajny i adnie się rozprowadza. Ma delikatny zapach, który nie denerwuje. Opakowanie jest wygodnie i estetyczne. Polecam do wypróbowania. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    errola
    11 lipca 2012 o 19:20
    nie mam zdania
    Nie padłam na kolana w podzięce za ten balsam. Mogę nawet powiedzieć, że troszkę mnie rozczarował. Spodziewałam się czegoś więcej. Dostałam średni balsam ( dla mojej suchej skóry ), który kosztował zdecydowanie za dużo. Jego najważniejszą wadą było to, że średnio nawilżał. Dobrze się rozprowadzał, ale pozostawiał już tłustawą warstwę ( co najdziwniejsze tylko na nogach ). Nie byłam zachwycona z jego stosowania, ale też nie był jakiś tragiczny. Zwykły balsam. znam o niebo lepsze i nie przekraczają 10 złotych. Zalety: + fajna konsystencja, kremowa + zapach, a właściwie to jego brak Używam tego produktu od: używałam ok. 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno, 200 ml