Płyny do kąpieli

Nivea Baby, Delikatny płyn do kąpieli

Nivea Baby Pielęgnujący Płyn Do Kąpieli Z Naturalnym Wyciągiem Z Kwiatu Lipy 500ml

Horaniu
    15 września 2019 o 18:49
    Zapach cudny
    Płyn dostałam w prezencie jakiś czas temu. Sprawdza mi się bardzo dobrze. Nie wysusza skóry dziecka, nawilża ale w dość małym stopniu. Produkt dobrze się pieni, nawet jeśli zastosujemy jego małą ilość. Najbardziej podoba mi się jego zapach, przynosi mi wspomnienia dzieciństwa. Jest to zapach kremu nivea, pozostaje on na skórze dziecka przez długi czas. Opakowanie jest duże, szata graficzna bardzo ładna. Szkoda, że produkt nie ma pompki, to na pewno ułatwiłoby użytkowanie.
    Zalety:
    • dobrze myje i oczyszcza skórę
    • wydajny
    • duże opakowanie
    • ładna szata graficzna
    • dobrze się pieni
    Wady:
    • słabo nawilża
  • 27 lutego 2019 o 13:20
    w porządku
    Używałam tego płynu na córce jak była malutka, w sumie to był to jej pierwszy płyn po narodzinach. Wspominam dobrze choć przyznaję, że szybko nie wrócę do tego typu kosmetyków gdyż póki co dobrze nam z emolientami. Ogólnie plus za to, że nie powodował żadnych podrażnień ani uczuleń. Mimo, że nie jest to emolientowy płyn nie wysuszył skóry maleńkiego dziecka. Płyn się pieni więc jak córka będzie starsza nie wykluczone, że do niego wrócimy żeby była frajda w pianie. Kosmetyk jest tani i ogólnodostępny. Zapach typowy dla kosmetyków nivea baby - dla mnie przepiękny zapach. Jednak zapewnienia producenta, że kosmetyk nawilża są mocno przesadzone, kosmetyk myje, nie nawilża nie nie wysusza.
  • 13 grudnia 2018 o 0:07
    Może być
    Płyn do kąpieli dobrze pieni w trakcie połączenia z wodą i wymieszania za pomocą ręki tworząc pianę, którą dziecko uwielbia się bawić. Jeżeli chodzi o działanie to w miarę dobrze oczyszcza skórę dziecka, ale niestety słabo ją nawilża.
    Zalety:
    • pojemność
    • dostępność,
    • pieni się
    • oczyszcza
    Wady:
    • słabo nawilża
  • 2 września 2018 o 23:01
    Pięknie pachnie
    Płyn pachnie jak dla mnie tradycyjnym zapachem dawnego kremu nivea. W promocji jest tani 10zl za duże opakowanie to chyba nie jest dużo. Super pachnie,nie pieni się aż tak bardzo ale jak dla mojego dziecka to nawet i lepiej. Nie zauwazylam żeby wysuszał skore bo i tak po kąpieli maluchowi nakładam balsam lub oliwkę. Zużyliśmy już kilka opakowań także firma nivea i Mixa to nasz ulubieniec
  • 22 listopada 2017 o 12:13
    Dobry płyn do kąpieli
    Nie podrażnia,nie uczula,skóra mojego dziecka jest po nim delikatniejsza,ma miły zapach,cena jest zbyt wysoka więc to jest jedyny minus . Kupiłam niedawno kolejne opakowanie,nie zmienie na nic innego bo na innych płynach zawiodłam się . Ten płyn jest bardzo wydajny,ma dobre właściwości,duże opakowanie też jest dużym plusem.
    • Właściwości
    Wady:

Zobacz także inne Płyny do kąpieli