Podkłady

Mehron Celebre HD Pro Professional Cream Makeup Podkład w kremie

• 4 listopada 2013 o 15:29
    mocno kryjacy fantastyczny podklad
    tak tak cudowny mocno kryje latwo sie aplikuje trzyma sie dlugo cudowne odcienie wygladza nieco podkresla skorki, da sie to zniesc bardzo go lubie niestety nie matuje tlustej cery sam ma tlustawa konsystencje ale na szczescie nic nie zatyka przypudrowany pudrem trzyma sie na tlustej skorze ja mam bardzo tlusta buzia po nim jest gladziutka i nieskazitelna znajomi zrobili wow jak sie niem pomalowalam wiec to dziala opakowanie takie sobie trzeba wlozyc palec lub pedzel aby nabrac peodukt - nieco nie chigieniczne opakowanie z trwalego plastyku trzyma sie jest wydajny nie widac go w rozszezonych porach nie widac go w zmarszczkach uwielbiam go Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: polowe
  • 29 października 2013 o 13:23
    dla cery suchej lub normalnej może być strzałem w 10 !
    Podkład kupiłam przez internet (hurtownia monroe jeśli dobrze pamiętam). Miła Pani (właścicielka lub pracownica ) wysłała mi zdjęcie kolorów i jakoś dobrałam odcień dla siebie. Jeśli chcecie kupić podkład weźcie pod uwagę że kolor w opakowaniu jest ciemniejszy niż w rzeczywistości. Podkład jest bardzo gesty, ja nakładałam go flat-topem i ta metoda jest chyba dla tego produktu najodpowiedniejsza. Ładnie kryje wszelkie niedoskonałości, stapia się ze skórą : istny ideał ? Otóż nie :( dla osób posiadających cerę mieszaną lub tłustą. Świeci się od razu po nałożeniu, na jakiś czas zaradzi temu puder ryżowy ale też nie na długo. Gdyby nie to zostałabym z nim na dłużej bo jest stosunkowo tani - ok 55 zł i wystarczy na wieki ! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1-w trakcie
    dorsar
    2 września 2013 o 19:57
    zawiedzione nadzieje..
    Co jakis czas, głównie pod wpływem Wizażu daję się skusić na coś takiego jak Celebre. No bo może w drogeriach się nie znają? Może sprzedają podkłady dla amatorów po dwie stówy podczas gdy za ułamek tej ceny mozna kupić profesjonalny produkt, który bije je na głowę? I tak nabyłam ten podkład. Konsystencja dziwna, twarda, ciężka, tłusta. Nakładanie palcami odpada, w moim wypadku najlepiej sprawdza się pędzel typu flat, ale i tak trzeba się nachechłać żeby nie było smug. Krycie faktycznie dobre, zwłaszcza przy kolejnych warstwach, niestety nie są one niewidoczne (co z tym HD pytam?). W efekcie otrzymujemy ciastowatą twarz, z daleka być może wygląda to dobrze, ale poniżej metra na pewno nie (a może to jest HD właśnie?). Do tego podkład się jakby utrzymuje na powierzchni skóry, nie wiąże z nią, co za tym idzie ściera przy kazdym dotknięciu. Podsumowując, dziwadełko, może sprawdziło by się jako korektor, gdyby się nie ścierało. Szału nie ma:( Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 3 sierpnia 2013 o 15:21
    nie mój typ
    Niestety przy mojej suchej cerze się nie sprawdził. Po obejrzeniu wielu filmików i recenzji postanowiłam kupić odcień LT3 który niestety jest dla mnie za jasny chociaż jestem posiadaczką bladej cery jednak teraz ciut opalonej ale trudno przejdzmy do plusów i minusów tego podkładu, więc zacznę od tej dobrej strony: - duża gama kolorów (mimo tego iz nie trafiłam na swój odcień) -poręczne, solidne opakowanie nie zajmie dużo miejsca w kosmetyczce -podkład jest gęsty lecz gdy ma styczność ze skóra zmienia konsystencje na rzadszą którą łatwo rozprowadzić po twarzy -niewielka ilośc wystarczy na pokrycie całej buzi -ma naprawdę świetne krycie minusy: - uwydatnia suche skórki i przesuszone miejsca - ma wykończenie satynowe jednak w załamaniach się zbiera i niestety wygląda to nieestetycznie - podkład jest nietrwały, ściera sie przy każdym dotknięciu twarzy - buzka tylko z daleka wyglada na ładną lecz z bliska poprostu podkład widać w każdym zakamarku Przy mojej cerze ten podkład się nie sprawdził ale może przy cerze normalnej byłby ok. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 23 maja 2013 o 11:08
    Nie dla tłustej cery;(
    Na ten podkład w kremie polowałam dłuższy czas,nie miałam nigdy podkładu w takiej formie więc tym bardziej chciałam go wypróbować. W końcu stałam sie jego posiadaczką i co....klapa zupełna. Twarz po paru minutach po nałożeniu tego podkładu zaczyna sie niemiłosiernie świecić,nic nie daje przypudrowanie którymkolwiek pudrem,błyszczenie wychodzi i tak na wierz na dodatek rolując nam makijaż,podkład zaczyna sie zbierać w załamanich i staje sie widoczny na twarzy.W wyniku czego po godzinie od nałożenia nie możemy się pochwalić ładną,matową buzką,tym bardziej że ten podkład nie nada nam całkowietego matu na twarzy raczej taki satynowy. Do zalet moge zaliczyc jego dobre krycie które oceniałbym jako srednie ale można je stopniować,ale w moim wypadku przy cerze bardzo problemowej korektor jest obowiązkowy. Podkład jest dosyć wydajny już niewielka ilość wystarczy na pokrycie całej twarzy.Podkład najlepiej nakłada się beauty blenderm,wówczas nałożenie podkadu zajmuje nam dosłownie chwilę.Nakładając palcami może i zajmię nam to trochę więcej czasu ale efekt także jest dobry,podkład pod wpływem ciepła robi się bardzo plastyczny i nie jest toporny w rozprowadzaniu w prost przeciwnie bardzo sprawnie i łatwo sie go aplikuje. Efektu HD nie zauważyłam,podkład nie stapia się aż tak ze skórą żeby miał być niewidoczny na twarzy tym bardziej po paru godzinach wszystkie niedoskonałości przebijają przez ten podkład wówczas staje sie on bardzo widoczny ,zbiera sie w zmarszczkach i ściera w miejsach problematycznych.N mojej cerze nie jest w stanie utrzymać się całego dnia tak jak to robi np Estee Lauder Double Wear. Przy mojej bardzo tłustej cerze ten podkład sie nie sprawdził,sprzedałam go dziewczynie o suchej cerze która go bardzo chwali więc może jednak ten podkład jest bardziej wskazany dla cer suchych,normalnych. Nie polecam dziewczynom o cerze tłustej,które mają duzo do ukrycia. Daje mu 2 gwiazdki za dobre krycie oraz prosta aplikacje Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: nie skonczone pierwsze