Szampony do włosów

Bodyland.pl
Yope YOPE SZAMPON DO WŁOSÓW 300ML BOOST 5903760202989
Yope Boost My Hair

• 26 lutego 2025 o 18:18
    Wrażliwa skóra głowy podziękuje.
    Marka Yope jest dobrze mi znana z przyjemnością sięgam po asortyment tak samo jak domownicy. Recenzowany szampon stosuje razem z odżywką z serii. Tradycyjnie do zakupu skłonił mnie naturalny w 98% skład, minimalistyczna szata graficzna opakowania, przezroczysty pojemnik, można na bieżąco kontrolować zużycie szamponu. Opakowanie wyposażone w pompkę jest wygodna w użyciu, bez problemu można zamknąć opakowanie, wystarczy przekręcić pompkę lewa/prawa. Pojemność 300 ml, wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu zostały poddane na opakowaniu, naklejka jest solidna i mocna, napisy nie ścierają się ani nie odkleja się naklejka. Szampon umieszczono w opakowaniu w 100 % pochodzącym z recyklingu, testowany dermatologicznie, odpowiedni dla wegan, ułatwia rozczesywanie włosów, nabłyszcza, wzmacnia, koi wrażliwą i swędzącą skórę głowy - tyle informacji od producenta. Moje odczucia podczas codziennego użytkowania są pozytywne i zgadzam się z opisem producenta! Wystarczy kilka pompek 4-5 do umycia włosów, myje je dwukrotnie. Szampon ma idealną konsystencję nie spływa ona między palcami. Szampon pieni się w odpowiedni sposób, pisma jest puszysta, kremowa i gęsta z łatwością można spłukać włosy. Zapach jest bardzo przyjemny ziołowy nieco męski, osobiście przypomina mi piankę do golenia. Uważam, że moje włosy i skóra głowy zyskały na regularnym stosowaniu obu produktów. Z każdym dniem włosy były bardziej zadbane, delikatne, puszyste, miękkie, lśniące, wygładzone, zdyscyplinowanie. Najważniejsze jednak było ukojenie wrażliwej skóry głowy - szampon już po pierwszym użyciu załagodził uporczywe uczucie swędzenia. Wydajność jest dobra, cena adekwatna do jakości i dobrego składu. Polecam ♥️
    Zalety:
    • Skuteczny
    • Wydajny
    • Naturalny skład
    • Delikatny dla skóry głowy oraz włosów
    • Spełnione obietnice producenta
    • Odpowiedni dla wegan
    • Przebadany dermatologicznie
    • Opakowanie wyposażone w pompkę
    • Opakowanie w 100 % pochodzi z materiałów z recyklingu
    Wady:
  • 14 stycznia 2025 o 23:01
    Bardzo fajny szampon dla wrażliwej skóry głowy
    Ten szampon właśnie testuję, nie skończyłam jeszcze pierwszego opakowania, ale mogę powiedzieć, że jest bardzo wydajny. Mam wrażliwą skórę głowy i często po szamponach odczuwam swędzenie, jednak przy tym produkcie na razie tego nie zauważyłam. Szampon jest w porządku – ma fajny, neutralny zapach, dobrze się pieni, a skóra głowy nie swędzi. Zdecydowanie nadaje się dla osób z wrażliwą skórą.
  • 17 grudnia 2024 o 13:45
    Polecam dla posiadaczy wrażliwej skóry głowy!
    Yope Bounce My Hair Boost Szampon do wrażliwej skóry głowy to prawdziwa rewelacja w mojej pielęgnacji! Zmagam się z wrażliwą skórą głowy, która często bywa podrażniona i swędzi, dlatego szukałam czegoś łagodnego, ale skutecznego. Ten szampon okazał się idealnym rozwiązaniem. Jego konsystencja jest lekką pianką, która łatwo się rozprowadza, a podczas mycia delikatnie oczyszcza włosy, nie powodując podrażnień. Już po kilku użyciach zauważyłam, że moja skóra głowy stała się bardziej komfortowa – nie swędzi, nie piecze i nie ma uczucia napięcia, jak to bywało wcześniej przy innych produktach. Co ważne, szampon nie wysusza włosów, a wręcz sprawia, że stają się miękkie, lśniące i zdrowe. Zapach szamponu jest bardzo świeży, delikatny i naturalny, dzięki czemu nie jest zbyt intensywny, ale pozostaje subtelnie wyczuwalny na włosach po myciu. Co jeszcze ważniejsze, skóra głowy po użyciu tego szamponu jest nawilżona, ale nie tłusta, a włosy łatwiej się rozczesują, co dla mnie jest wielkim plusem. Opakowanie jest wygodne i eleganckie, a sama butelka jest wystarczająco duża, by wystarczała na długo, co czyni produkt również bardzo wydajnym. Podsumowując, Yope Bounce My Hair Boost to doskonały wybór dla osób z wrażliwą skórą głowy, które szukają łagodnego, ale skutecznego szamponu. Zdecydowanie zasługuje na 5 gwiazdek – świetnie nawilża, koi i dba o włosy oraz skórę głowy, a przy tym ma naturalny skład!
  • 8 października 2024 o 12:23
    Bardzo delikatny szampon, do wrażliwej skóry.
    Szampon jest delikatny, nie podrażnia, nie uczula, delikatnie, ale skutecznie oczyszcza skórę głowy i włosy. Łatwo się pieni. Nie obciąża włosów. Włosy są lekkie, ładnie się układają, nie są matowe. Lubię kosmetyki do włosów Yope, w stosunku jakość do ceny to bardzo dobry produkt. Często wybieram Yope do pielęgnacji włosów, uważam że to jedne z najlepszych produktów na drogeryjnej półce. Nie porównuję z kosmetykami profesjonalnymi.
    Zalety:
    • nie obciąża włosów
    • łatwo się pieni
    Wady:
    • zapach jest bardzo delikatny
  • 26 września 2024 o 7:47
    Mieszane odczucia
    Szampon dobrze oczyszcza skórę głowy, jednak trzeba użyć go naprawdę dużo ze względu na to, że słabo się pieni. Ma przyjemny zapach, co bardzo cenię używając kosmetyków;) Dobrze unosi włosy u nasady, ale miałam wrażenie, że na długości trochę je przesuszył.