WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Preparaty punktowe

Beauty Formulas Deep Cleansing Face Pore Strips Głęboko oczyszczające paski na twarz

• 11 grudnia 2018 o 19:43
    paski oczyszczające
    Regularnie używam pasków na nos z tej serii i bardzo je lubię, ponieważ szybko i efektownie oczyszczają zatkane pory. Przed zastosowaniem, należy zmoczyć, miejsce które chcemy oczyścić i na mokrą skórę przyklejamy.W innym wypadku pasek nie przylegnie. Należy pamiętać, aby trzymać nie dłużej niż 15 minut, ponieważ resztki produkty przykleją się do twarzy. Mam jednak problem z paskiem na brodę, ponieważ się marszczy przez co źle się przykleja i nie spełnia swojej funkcji.
    Trida
    5 kwietnia 2014 o 6:50
    Tragedia
    Kupiłam paski w promocji. Inaczej byłabym zła na bezsensowne wydanie pieniędzy. Pierw paski nie chciały się przykleić a później - zerwać. A jak już je zdjęłam to połowa została na mojej twarzy O_o oczywiście o jakimkolwiek oczyszczeniu nie ma mowy. Wolę naturalne sposoby lub zapłacić trochę więcej i zamówić płatki Nivea z allegro. Nie polecam, wyrzucenie pieniędzy w błoto. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 26 lutego 2013 o 4:17
    Beznadzieja
    Kupilam je, bo po rocznym wyjezdzie za granice pojawily sie u mnie krostki (kilka, sporadycznie, wczesniej nie mialam zadnych problemow ze skora). No i w sumie to moglam ich nie kupowac, bo to bez sensu wydane pieniadze. Moglam za to kupic z 3 lakiery do paznokci i chociaz sobie humor poprawic :) no ale recenzja: + generalnie dobry pomysl, sa wygodne w uzyciu Minusy: - maja jakas dziwna konsystencje zanim sie je naklei na twarz - strasznie trudno sie je odkleja - zostawiaja klej na twarzy - nie dzialaja Na pewno nie kupie tego ponownie Używam tego produktu od: Uzylam 3 razy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    aniyam
    13 lutego 2013 o 15:05
    bardzo przydatne
    Od dawna ich używam, łącznie z paskami na nos. Idealnie przylegają, nie podrażniają i ładnie oczyszczają czoło, natomiast mam problem z paskiem na brodę, zwykle mi odstaje i nic nie zbiera. Ale coś za coś Plusy: -ładnie oczyszczają czoło z zaskórników i sebum -nie podrażniają - łatwe w stosowaniu - 1 szt. to płatek na czoło i na brodę ( 2w1) Minusy: -mogłoby być ich więcej -problem z paskiem na brodę, dziwnie zasycha i mało zbiera Lubię ten kosmetyk, jest bardzo przydatny do szybkiego oczyszczania niektórych miejsc. Używam tego produktu od: kilkanaście miesięcy Ilość zużytych opakowań: 10 opakowań