Wody toaletowe damskie

Iceberg Eau de Iceberg Wild Rose EDT

• 23 lutego 2023 o 19:05
    Romantyczna dusza
    Czytam sobie opinie na temat tego zapachu....takie różne...ile gustów tyle smaków i zapachów. Mi ten zapach przypadł bardzo do nozdrzy. Dzika róża, uwielbiam ten zapach lata zmieszany z duszącym, otumaniajacym zapachem tego dzikiego krzewu. To takie moje ciepłe wspomnienie do rodzinnych stron. Flakon utrzymany w serii 74 z różowymi cyframi. Tekturowe pudełko flakonu działa elektryzująco na wzrok kobiety, sorry ale myślę że każda z nas lubi ten różowy look. Tym razem przy zakupie znałam zapach ciepły, kwiatowy i na mojej skórze dlugotrwały. Głowa mandarynka, pomarańcza, imbir Serce konwalia, róża Podstawa ambra, cedr, piżmo Grupy zapachów kwiatowe
    Zalety:
    • nuty kwiatowe
    • przyciągające tekturowe pudełko w kolorze różu.
    W perfumerii
  • 18 sierpnia 2018 o 21:47
    Dzika róża
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Na zapach ten ciągle natykam się w Rossmanie na promocjach i nigdy nie mogę się na niego zdecydować, chociaż zapachom od Iceberg daję duży kredyt zaufania. Moja koleżanka go używa i czasem psiknę sobie na nadgarstek w ciągu dnia gdy mnie namawia do jego kupna. To prawda na niej układa się wibrującym aromatem imbiru i róży. Na mojej skórze nabiera gorzkości i bardzo korzennego tła. Cytrusy wyczuwam tylko moment, róża gdzieś delikatnie się przemyka. Całość jest gorzka i przyprawowa. Nie podoba mi się. Widzę że zapach ten potrafi pokazać atrakcyjne różane oblicze ale nie na mnie.
    Zalety:
    • Pojemność
    • Dostępność
    Gangola
    15 sierpnia 2016 o 19:25
    Przyjemny zapach na ciepłe dni
    Zapach bardzo mi się podoba. Pierwsze skojarzenie zapachowe... Lacoste Touch of pink. Absolutnie nie jest to zapach identyczny, jest jedynie podobny ale bardziej kobiecy ( Touch of pink jest dla mnie zdecydowanie dziewczęcy), kwiatowy i słodszy. W nutach głowy faktycznie wyczuwalne są nuty imbiru, pomarańczy i mandarynki. Imbir jest bardzo lekko wyczuwalny i jest to nuta świeżo obranego imbiru. Natomiast nuty pomarańczy i mandarynki to bardziej nuty skórek tych owoców niż samego miąższu. Także w pierwszej nucie wyczuwalna jest odrobinka goryczki, choć ta goryczka może pochodzić i od delikatnie wyczuwalnego grejpfruta. Zapach ładnie rozwija się w kwiatowe nuty - delikatnej róży ( na pewno nie dzikiej, raczej czerwonej) i lekkiej konwalii. I w sumie taki pozostaje. Lekko kwiatowy na owocowym tle. Nuty z bazy zapachu są dla mnie niemal niewyczuwalne, jedynie odrobina mydlanego piżma po jakimś czasie... Nie jest to zapach skomplikowany. To przyjemny, lekki zapach. Moim zdaniem zdecydowanie na dzień, na wczesny wieczór. Na wiosnę, lato i jeszcze słoneczną część jesieni.
  • 26 marca 2016 o 18:06
    Przeciętniak
    Wiosenna kompozycja róży i cytrusów na bardzo solidnej i mocnej bazie piżma. Nic szczególnego, natarczywego czy porywającego. Ot, takie perfumy do sklepu i na spacer po lesie. Trzymają się blisko ciała, a trwałość pozostawia bardzo wiele do życzenia. Na ciele czuć je około godziny, na ubraniu czy włosach około czterech. Kupiłam je w promocji za 45 zł i za tę cenę warto, jako perfumy, których używa się bez okazji by oszczędzić inne, lepsze.
  • 14 listopada 2014 o 13:00
    Ulotny...
    Zapach z gatunku kwiatowo-owocowych. Lekki, świeży, trzymający się blisko skóry, jednakże niezwykle ulotny. Idealny na każdą porę roku i okazję. Flakon prosty, aczkolwiek cieszący oko. Używam tego produktu od: 2014 roku Ilość zużytych opakowań: 1 próbka z atomizerem o pojemności 1,2 ml