Tusze do rzęs

Rimmel Scandaleyes Lycra Flex Mascara Tusz do rzęs

Rimmel Scandaleyes Lycra Flex, tusz pogrubiający czarny

Nasi użytkownicy zostawili 98 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 lutego 2021 o 23:06
    Rimmel, Scandaleyes Lycra Flex Mascara (Tusz do rzęs)
    Za pierwszym razem kiedy kupiłam ten tusz kosztował trzy razy więcej niż obecnie. Mimo upływu czasu niekiedy jeszcze go kupuję, jak dla mnie stary sprawdzony tusz. Nie mam rzadkich rzęs ale jak są jeszcze gęściejsze to lepiej to wygląda. Nie ma super właściwości i nie podkręca rzęs, ale właśnie dlatego go kupuję. Rzęsy nie skręcone wyglądają na dłuższe, więc czym bardziej prostuje tym lepiej. Ta szczoteczka nie wygina się a piórka są gęsto osadzone. Można mu zarzucić, że obkleja rzęsy ale jak jest taki miesięczny, ciut używany rzęsy wyglądają super. Na zimę nie nadaje się w ogóle, ale idzie wiosna więc chyba też się skuszę, teraz można go kupić od 14 złotych. Polecam bo nawet jak się nie spodoba, to niewielka strata.
    Zalety:
    • zagęszcza rzęsy
    • bardziej prostuje niż podkręca
    • gość szybko gęstnieje, ale to jest na jego korzyść bo nie rozmazuje
    • gruba szczotka
    Wady:
    • nie jest wodoodporny
  • 5 października 2020 o 11:35
    Spoko
    Jeden z moich pierwszych tuszy. Bardzo fajny, duża szczoteczka pozwala na pomalowanie wszystkich rzęs za pierwszym razem. Maskara podkręca i pogrubia rzęsy, jedynym minusem jest to, że może się rozmazywać pod okiem.
  • 26 września 2020 o 12:34
    Raczej nie zainwestuję w niego więcej
    Jak dla mnie tusz nie dla każdego. Owszem bardzo pogrubia i wydłuża rzęsy, ale niestety przy okazji je skleja. Przy dłuższych rzęsach odbija się na powiekach i pod okiem. Mało trwały
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • wydłużenie
    • pogrubienie
    • Intensywny kolor
    Wady:
    • Skleja rzęsy
    • Odbija się powiekach
    • mało trwały
    kamoni7
    16 października 2019 o 18:44
    Dla mnie beznadziejny tusz
    Tusz posiada dużą, stożkowatą szczoteczkę. Dla mnie taka szczoteczka okazała się nieporęczna i niewygodna. W trakcie nakładania strasznie brudzi oko. Jest wydajny, nie zasycha w opakowaniu. Szczoteczka pobiera odpowiednią ilość produktu. Tusz nie skleja rzęs, ładnie je rozdziela, nie osypuje się, nie kruszy się, nie pozostawia grudek, ani nie robi efektu "owadzich nóżek". Ale co z tego skoro ani nie pogrubia, ani nie wydłuża, a na tym najbardziej mi zależało. Można namachać się szczoteczką i nałożyć kilka warstw, ale i tak nie widać żadnego efektu na rzęsach. Tusz daje bardzo naturalny look, lekko podkreślonych rzęs, który mnie całkowicie nie odpowiada. Dlatego ode mnie ta maskara dostaje naciągane dwie gwiazdki. Zalety: +ładna czerń, +rozdziela, +nie skleja, +nie zostawia grudek, +/-duża szczoteczka, +nie kruszy się. Wady: -nie ma efektu "wow", -nie pogrubia, -nie wydłuża, -szczoteczka brudzi oko.
  • 11 września 2019 o 22:17
    Bardzo pogrubia rzęsy
    Lubię ten tusz. Takie duże szczoteczki są najlepsze do moich rzęs. Tusz bardzo pogrubia i wydłuża rzęsy. Nigdy nie skleił mi rzęs. Używam go od kilku lat i ciągle jestem nim zachwycona. Tusz nie zasycha.

Zobacz także inne Tusze do rzęs