Wody perfumowane damskie

La Rive Cute EDP

La Rive for Woman CUTE Woda perfumowana 100ml
La Rive Cute woda perfumowana 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 lipca 2021 o 12:59
    Nie dla mnie
    Miałam okazję testować te perfumy jakiś czas temu i przyznam, że choć na początku wydawały się ładne, tak z czasem przestały mi się podobać. Samo opakowanie bardzo ładne moim zdaniem i zdecydowanie może zdobić toaletkę lub łazienkową półkę, zależy od tego, gdzie trzymamy swoje perfumowe zbiory. Sam zapach moim zdaniem za bardzo wybija Różę i magnolię, których w takim połączeniu po prostu nie lubię. Zapach robi się nieco zbyt mdły. Utrzymywanie jest jak najbardziej w porządku, bo jest to rzeczywiście trwała propozycja, zarówno na skórze, jak i na ubraniu. Dla mnie niestety na nie,choć inne zapachy marki lubię.
  • 22 stycznia 2021 o 9:45
    są super i taniocha :)
    zapach jest fenomenalny, nie dla każdego, raczej dla osób 40+ dodam, że kupuję perfumy też za kilkaset złotych, jest objawieniem, moja mama go nie znosi-ktoś jej kiedyś sprezentował ;p a ona oddała mi + jest kwaśkowaty z piżmem?trochę czuć stajnią, potem konia? haha, ale to raczej drzewo sandałowe, które uwielbiam!!! mocny, jakby herbaciana róża też wyczuwalna- być może to liczi? +jest prosty, nie rozwija się +trwałość bardzo duża zwłaszcza na ubraniach! po prysznicu już nie czuć,a perfumy klasy wyższej potrafia dalej się wżerać w naskórek :) +"ogona"- brak, raczej czuć blisko ciała, jesteśmy w chmurce zapachu PO PROSTU GO POKOCHAŁAM, nie wiem dlaczego, ten kwasek mnie intryguje
    Zalety:
    • w/w
    Wady:
    • toporny,ale funkcjonalny flakon
  • 29 marca 2019 o 20:59
    La Rive Cuty Women
    Wśród zapachów mam swoich faworytów ale lubię poznawać nowe i oczywiście nie gardzę tymi za kilkanaście złotych. Marka La Rive oferuje wiele tańszych odpowiedników w rozsądniej cenie. Wybrałam Cute Women bo przed zakupem poszukałam informacji o inspiracji zapachowej oryginałem czyli Chloe Chloe. Kompozycja kwiatowa z pudrowo-owocową nutą. Nuta owocowa jest delikatna i lekka. Ładnie się rozwija i nie ma w nim żadnych męczących czy dusznych zawirowań. Jest ciekawie i romantycznie. Nie znam oryginału czyli Chloe Chloe i nie skuszę się ze względu na wysoką cenę. A Cuty Women noszę z przyjemnością. Nie oczekuje od wody za 20 zł głębi i potencjału wody za 300 zł. Trwałość zadowalającą, na ubraniach utrzymuje się dłużej.
    Edytaj7
    26 lutego 2019 o 22:05
    Nietrafiony zakup
    Zapach w drogerii bardzo mi sie spodobał a że dużo nie kosztuje, zdecydowałam sie na zakup. Niestety po pierwszym dniu użytkowania rozczarowanie. Zapach jak dla mnie jakiś nijaki, nietrwały. Po dwóch godzinach już go nie czułam. Szkoda, bo lubię wody La Rive.
    Zalety:
    Wady:
    • płaski zapach
    • trwałość
  • 15 grudnia 2018 o 0:19
    Dziwny pączek
    Przede wszystkim jestem fanką zapachu róży. Róży kwiaciarnianej, czerwonej i wytrawnej, dzikiej róży, słodkiej róży spożywczej, cukrówki - w zasadzie każdej. Jeśli jest w składzie, na pewno ją wywącham. Dla mnie Cute jest totalnie różany. Spożywczo różany - pachnie jak perfumowana konfitura z pączka. Intensywnie, słodko, kwiatowo-owocowo. Perfumy o zapachu pączka, ale bez tony lukru i tłuszczu. Powąchałam w drogerii i oczywiście kupiłam, bo róża, wiadomo. W domu sprawdziłam skład i micha ucieszyła mi się jeszcze bardziej, kiedy przekonałam się, że z moim nosem wszystko w porządku i że róża w istocie tam jest. Myślałam, że to będzie mój ulubiony zapach.. Niestety, noszę go dość rzadko. Gdzieś w tle, za tą różą, na mojej skórze wyłazi aromat jakiegoś.. plastiku? Ktoś niżej pisał o spalonych kablach i sądzę, że miał na myśli tę samą nutę. Za pyszną konfiturą stoi jakaś sztuczność, coś syntetycznego. Jest to słabo wyczuwalne, ale jest. Moja mama stwierdziła, że wymyślam, że ona nic takiego nie czuje, koleżanka to samo. Gust, PH skóry? Ja czuję i trochę mi to przeszkadza, choć zapach jest bardzo ładny mimo wszystko - a może właśnie dlatego mi to przeszkadza, tak niewiele mu brakuje do mojego ideału, po co ten plastik, ach, po co.. Mogło być cudownie, jest po prostu ciekawie i ładnie. O syntetyczny włos od KWC.
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie