Wody toaletowe damskie

Guy Laroche Fidji woda toaletowa 50ml
Guy Laroche Fidji
E-Glamour.pl
Guy Laroche Fidji woda toaletowa 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 stycznia 2015 o 22:44
    Wspaniałe
    Cudowny zapach, dzika plaża i egzotyczne kwiaty...warto się o niego postarać, ma bowiem w sobie wytrawne i kadzidlane, eleganckie nuty, skomponowane według starej perfumeryjnej szkoły. Początek jest dość ostry, świdrujący w nosie. Wyraźnie wyczuwalne są cytrusy w towarzystwie przypraw. Później jest bardziej aldehydowo i paczulowo. Dużo kwiatów cudo
  • 2 września 2014 o 21:39
    mielone kwiatki
    oczywiście, że nie kupiłabym tego zapachu,nie tylko ponownie, ale w ogóle. na półkach z perfumami stoi mnóstwo zapachów w stylu Fidji. nie doszukuję się w nich oryginalności, bo na dzień dzisiejszy te perfumy oryginalne nie są. jest ciepły, miły, otulający. kwiatkowy. tak naprawdę, to są to zmielone kwiatki. wielka masa kwiatków zmielona razem z liśćmi i łodygami. następnie wszystko zostało wyciśnięte i doprawione bergamotką oraz cukerm. i tak oto mamy Fidji. nie jestem na haju i nie widzę w tym zapachu plaż, horyzontu, błękitu nieba, żadnej egzotyki. tym bardziej nie czuję w nim ani jednego posiekanego i zmielonego fiołka. sorry. to są po prostu spokojne, zwykłe perfumy (z maszyny do mielenia kwiatków). ot i cała filozofia. ładne, grzeczne, na każdą okazję, bez polotu. Używam tego produktu od: jakiś czas Ilość zużytych opakowań: odlewki
    tmanero
    5 sierpnia 2013 o 16:01
    Wyspa dr Moreau
    Zawiodłam się! Okropny, duszący i taki "leciwy" zapach - nic mnie w nim nie urzekło a miało być tak pięknie… No cóż – zakup był w ciemno. Ktoś tu napisał, że nie warto interesować się zapachami z przed lat 90-tych. Fakt, że nieco inaczej dziś się je odczuwa, są cięższe, bardziej wymagające - to zupełnie inna bajka. Co do „Fidji” – wolę już „Oscara” De La Renty. Używam tego produktu od: jedno psiknięcie Ilość zużytych opakowań: zaczęte jedno
    Mijanou
    22 sierpnia 2012 o 14:09
    To już nie jest to...
    Pamiętam jak podkradałam Mamie Fidji...psik psik rano i przez calutki dzionek czułam zapach plaży, słońca, egzotycznych kwiatów i rozgrzanego słońcem piasku. Jakież więc było moje rozczarowanie, gdy w końcu po kilku latach sama zamowilam sobie Fidji...O ile pamiętam te perfumy miały ciemnożółtą, dośc gęstą konsystencję a to, co teraz zobaczylam w butelce ( po reformulacji) było jakieś białe, rzadkie....Kolejne rozczarowanie to sam zapach. Owszem, mozna w nim odnaleźć jakieś nuty sprzed reformulacji ale są niczym dalekie echo, sentymentalne wspomnienie oryginału. Zbyt trwały też nie jest i trzeba systematycznie "dopsikiwać". Niedawno wpadła mi w rece miniaturka dekadenta...to JEST Fidji. Fidji po reformulacji...dałam trzy gwiazdki ze względów sentymentalnych. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 21 stycznia 2012 o 23:07
    Z samego sentymentu
    jestem gotowa dać temu zapachowi 5 gwiazdek. Miałam go z 10 lat temu (no dobra, trochę więcej), mam go teraz. I mimo, że nie jest już moim "signature scent" to jest wart grzchu. Nieco retro, ale bynajmniej nie staroświecki. Świeży, ale nie delikatny. Hiacynt i galbanum a do tego białe kwiaty i jakaś aldehydowa nutka plus nikła woń goździków (dające metaliczny powiew). Zapach moim zdaniem zupełnie nie plażowy ale raczej leśny - dżungla po burzy, kiedy nie ma duchoty a jest świeżość. Podejrzewam go o zarażenie mnie miłością do paczuli i wszelakich ziemistych zapachów. Dla mnie ten zapach to jak wechikuł czasu - zupełnie jakbym znalazła się w tym sezonie "Lost" kiedy bohaterowie wracają do lat 60-tych. Niby raj, tropiki i "love and peace" ale w tle coś się czai. Poza tym zapach jest mimo swej babciowatości, dośc hm... pobudzający? seksowny? Powiedzmy że intryguje płeć przeciwną, zwłaszcza nuty głębi... Używam tego produktu od: p.n.e. zaczełam bo było to przed erą internetu Ilość zużytych opakowań: Duża ilośc w różnych pojemnościach