Błyszczyki

Astor Perfect Stay, 8h Gloss Trwały błyszczyk do ust

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kag88
    1 października 2021 o 8:38
    Trwaly, ale lepi sie
    i co ja mam o nim napisac ? :) Trwaly to na pewno, kolor to strzal w 10, ale on mi sie lepi,przykleiaja mi sie do ust wlosy, odbija sie na szklankach i ja wiem, wiekszosc blyszczykow tak ma, ale on jest troche jak folia na muchy :p jest cudowny z tym , ze trzyma sie na ustach bardzo dlugo, ale ciagle mam uczucie, ze cos mi sie znowu do niego przyklei :)
    Zalety:
    • trwaly
    • robi piekne wykonczenie
    • ladnie sie prezentuje
    • dobra cena
    Wady:
    • lepi sie
  • 5 września 2021 o 22:32
    Lepki, ale bardzo fajny
    Mój egzemplarz mam już kilka lat, napisy się wytarły i nie mam pojęcia co to za kolor - to bardzo żywy i soczysty odcień między czerwienią a różem (podejrzewam, że to vibrant mauve, ale nie jestem pewna). Bardzo trwały i wydajny. Ładnie nadnie nabłyszcza i podkreśla usta. Wygodny, klasyczny aplikator. Konsystencja dość gęsta i lepka, ale dzięki temu dobrze się trzyma i nie nawarstwia, nie rozmazuje się, nie odbija na zębach.
    Zalety:
    • ładny, twarzowy kolor
    • nie rozmazuje się, nie odbija na zębach
    • precyzyjny aplikator
    • trwałość
    • wydajność (mam kilka lat jedno opakowanie, używam od czasu do czasu i konsystencja się nie zmienia)
    Kleo99
    21 sierpnia 2018 o 18:05
    Astor, Perfect Stay, 8h Gloss
    Skuszona promocyjną ceną w Rossmanie jakiś czas temu zaopatrzyłam się w dwa błyszczyki (jeden jasno różowy a drugi taki nude - jasno beżowy). Odnośnie opakowania to porażka, napis się bardzo szybko ściera co brzydko wygląda (nawet przy trzymaniu na toaletce a nie w kosmetyczce). Odnośnie aplikatora to standardowy, mięciutki na długiej "nóżce" także nie będzie problemu z nakładaniem produktu przy jego końcówce. Dobrze się rozsmarowuje i nakłada na usta. Jasny beż bardzo ładnie pachnie, ten jasno różowy już nie koniecznie ale cóż... Mają w sobie drobinki i lekko się opalizują. Kolory są bardzo jasne, dużo jaśniejsze na ustach niż by mogło się wydawać przez opakowanie, wręcz prawie przezroczyste. Nie pozostawiają na ustach nieprzyjemnego uczucia tłustości i lepkości. Przyjemna konsystencja. Nie wysuszają ust, wręcz nawilżają, Co prawda nie utrzymują się na ustach 8h i nie są tak trwałe jak obiecuje producent ale to jak w przypadku większości błyszczyków. Po aplikacji super się błyszczy a po godzinie czy dwóch już go nie widać także bez poprawek się nie obędzie. Częściej je stosuję nakładając na wyraziste szminki dla dodania efektu błysku niż bezpośrednio na ustach. Dla mnie ciut za jasne i bardzo naturalne.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Nie pozostawiają uczucia lepkości
    • Nie wysuszają ust
    • Aplikator
    • Mają w sobie błyszczące drobinki
    Wady:
    • Cena - zbyt wysoka jak na taki przeciętny błyszczyk
    • Opakowanie i szybko ścierające się napisy
    • Nie wszystkie kolory ładnie pachną (jasno różowy samą chemią)
    • Bardzo jasne odcienie ( przez opakowanie wyglądały na mocne, ładne kolorki a na ustach okazały się półprzezroczyste)
    • zbyt naturalny efekt
  • 11 czerwca 2018 o 22:18
    Zdrowe, piękne usta
    Jest to jeden z moich pierwszych błyszczyków. Na sezon wiosenno-letni chciałam nosić na ustach coś świeższego niż matowe pomadki, szukałam kosmetyku, który nada efekt zdrowo-różowych soczystych ust. Kupiony na promocji za 11 zł 014 French Cancan okazał się strzałem w dziesiątkę. Błyszczyk ma piękny malinowy kolor z różowym i niebieskim brokatem, który dodatkowo korzystnie wpływa na odcień moich zębów. Na ustach brokat jest niezauważalny, co mi bardzo odpowiada - zależało mi na naturalnym efekcie. Dodatkowo bardzo przypadło mi do gustu opakowanie, które dozuje niewielką ilość produktu. Trwałość niestety nie jest tak zabójcza jak obiecuje producent (2-3h).
    Zalety:
    • kolor (014)
    Wady:
    • regularna cena
    • trwałość
    Drogeria Super-Pharm
  • 26 kwietnia 2018 o 20:39
    Dobry błyszczyk
    Błyszczyk posiadam od dawna i od czasu do czasu używam. Posiadam kolor 007 Love Appeal. Przepiękna soczysta czerwień. Opakowanie eleganckie ale niestety to kolejny produkt od Astor w którym wraz z użytkowaniem napisy ścierają się do zera. Konsystencja jest bardzo gęsta ale nie ma większych problemów z aplikacją dają się wyraźnie dostrzec świecące drobiny. Usta po pomalowaniu są soczyste, czerwone i bardzo błyszczące. Drobinki bardzo długo utrzymują się na ustach ale producent zdecydowanie przesadził z 8h trwałości. Aczkolwiek w porównaniu do pozostałych błyszczyków jest faworytem w dziedzinie trwałości :) Mam wrażenie że odrobine przesusza usta ale jest to naprawdę subtelne odczucie. Cena regularna jest dosyć wysoka ale zawsze możemy zakupić gdzieś w promocji.
    Zalety:
    • trwałość
    • soczyste kolory
    • nabłyszczenie
    • efekt
    • cena regularna