Wody perfumowane męskie

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Le Parfum

• 2 lutego 2024 o 23:01
    Jest jakby luksusowo
    Kosztuje niemało , wręcz jest bardzo drogi ale pachnie obłędnie .Jest to zapach orientalny ze świeżym akordem grającym pierwsze skrzypce ,jest bardzo ciepły i zmysłowy , odznacza się korzennymi nutami na czele z anyżem a miks lawendy i wanilii łączy się w spójną całość.Flakon jest bardzo efektowny z przyciemnionego szkła z charakterystyczną sześciokątną nasadką. Mój syn jest jego wiernym fanem ale używa go tylko na specjalne okazje więc można go uznać za wydajny;)bo nie nadaje się do używania np.w trakcie fizycznej pracy bo to zapach intensywny ale bardzo przyjemny i ma dobrą projekcję,ale to oczywiście kwestia osobista bo każda skóra inaczej projektuje, trwałość jest na wysokim poziomie ,na ubraniach jest wyczuwalny jeszcze bardzo długo po aplikacji, i mimo reformulacji zapach nadal jest nietuzinkowy a przynajmniej ja tak uważam że dobry na podryw;) Więc polecam dla fanów odrobiny luksusu.
    Zalety:
    • Duża trwałość perfum,bardzo dobra projekcja i intensywność
    W perfumerii
  • 6 grudnia 2013 o 12:39
    Ulepkowaty, niczym kompot owocowy
    Na początku mojej przygody z zapachami od YSL woda perfumowana La Nuit de L\'Homme mnie oczarowała. Wydawała mi się głęboka, złożona, bogata. Do czasu poznania przeze mnie wody toaletowej. Omawiany tutaj zapach nazwałbym stricte owocowym. Czuję jakby susz do kompotu, do którego dodano cukru, wody i doprawiono nieco anyżem i wanilią. Ten zapach na mojej skórze jest, niestety, strasznie płaski i linearny. Powiedziałbym, prosty do bólu. Parametry jak na wodę perfumowaną, według mnie nie są najlepsze. Zapach trwa na mniej ok. 7 godzin z projekcją na długość ramion. Polecam wodę toaletową La Nuit de L\'Homme, zaś Le Parfum traktuję jako perfumową ciekawostkę, niezbyt wartą uwagi. Używam tego produktu od: rok z kawałkiem Ilość zużytych opakowań: kilkanaście odlewek
    miki188
    29 listopada 2013 o 12:23
    przeciętny słodziak z modnej kategorii
    Od samego momentu aplikacji jest bardzo bliskoskórny. Otwiera sie bergamotką, słodkimi nutami owocowymi, gdzies w oddali pobrzmiewa lawenda przełamana pieprzem. Z każda kolejna minutą staje sie coraz bardziej łagodny, słodkawo-waniliowy, ulepkowaty i jednolity. Nuta serca i bazy jak dla mnie niezmiernie podobna do Spicebomb, Jose- nic odtwórczego i nowego.Trwałość bardzo przeciętna, okolo 5 godzin i cały czas wyczuwalny przy skórze. Jedno na plus, wydaje się być ciekawszy niż protoplasta. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: próbki, około 3ml

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie