Wody perfumowane męskie

Dior Homme Intense 100ml woda perfumowana
E-Glamour.pl
Christian Dior Dior Homme Intense 2011 woda perfumowana 100 ml dla mężczyzn
Sephora
Dior - Dior Homme Intense - Woda Perfumowana - Nuty Drzewne, Ambra, Irys I Wanilia - Atomizer 100 Ml - Dla Mężczyzn
notino.pl
Dior Homme Intense Woda perfumowana 100ml

• 1 lutego 2021 o 0:32
    Christian Dior, Dior Homme Intense EDP
    Jeden z ciekawszych zapachów kwiatowo - drzewnym, skomponowany z kwiatu irysa, ambry i jałowca wirginijskiego. Niespotykany zapach męski, osobiście bardzo mi się podoba bo trudno go pomylić z innymi perfumami. To jest taki rodzaj zapachu, który powinien przetestować każdy mężczyzna. Nie ma tu klasycznych gorzkich akordów typowych dla męskich perfum.
    Zalety:
    • zapach kwiatowo - drzewny
    • wyczuwalny jałowiec i kwiat irysa
    W perfumerii
  • 7 listopada 2019 o 13:34
    Sztos zapach
    Nie wiem jakimi słowami mam zacząć, piękny zapach. Oszczędzam go sobie bo sporo kosztował. Ale moja żona mówi ze nie czuła u nikogo piękniejszego zapachu i jest tak wytrzymały ze wystarcza dwa naciśnięcia. Jest mega wydajny. Najpiękniejszy jaki mam.
    Zalety:
    • Wszystko prócz ceny
    Wady:
    W perfumerii
  • 3 maja 2018 o 12:01
    Czy to jest miłość? Czy przelotne zauroczenie?
    Z tymi perfumami wiąże się historia... nie jest może ona ciekawa czy zabawna, ale tłumaczy czemu ja, kobieta, kupiłam dla siebie perfumy dedykowane dla mężczyzn. Otóż był to 31 stycznia, ostatni dzień Roku Pańskiego 2017. Jako jeden z nielicznych nieszczęśników, spędzałam ten dzień w pracy. W sklepie w centrum handlowym, żeby zarysować dokładniej tło. Pustka, nudy, mało sił, żeby sztucznie wymyśleć sobie robotę. Stoimy z koleżanką za kasą, leniwie śledząc wzrokiem nielicznych klientów. Jeden z nich podchodzi do nas, żeby spytać o przymierzalnię. Kiedy odchodzi, koleżanka komentuje: "O, ten pan nosi perfumy Diora.". Pociągnęłam z ciekawości nosem, i kiedy czuję molekuły zapachu docierające do świadomości, moje serce trzepocze z nadzieją i rozpoznaniem. Perfumy żywo przypominają mi zapachową miłość mojego życia, słodko przekorną L de Lolita Lempicka, która jest już nie do zdobycia. Kiedy nadchodzi przerwa, gnam do Douglasa i po kolei wącham wszystkie męskie Diory. I w końcu jest, jest, już wiem - był to Dior Homme Intense. Czy ta historia ma szczęśliwe zakończenie? Czy znalazłam odpowiednik mojej straconej miłości? No nie do końca. ;) Parę dni później przy okazji zakupu podkładu w Sephorze poprosiłam o przelanie mi próbki Diora, a niecały miesiąc temu kupiłam pełnowymiarowe opakowanie. I od razu muszę wyznać, żeby nie być oskarżona o nietrafne porównania - to nie jest Lolita. Im bardziej porównuje je nos w nos, tym bardziej widzę różnicę. Inne nuty zapachowe, inne rozwinięcie. A jednak uważam, że coś nieuchwytnego łączy te zapachy i że moje pierwsze skojarzenie nie było całkowicie bezpodstawne. Zgadzam się ze licznymi opiniami, że nie są to perfumy typowo męskie. Bardziej unisex. Nie ma nic złego w przełamywaniu stereotypów płciowych, ale jeśli jest się kobietą i nosi się te perfumy, nikt nie zwróci uwagi ani nie zauważy, że nie jest to zapach kobiecy. Zapach zaczyna się bardzo intensywnie, drzewnie i korzennie, nachalnie wciska się do nosa i stara się zasłużyć na miano Intense. Jednak po tym wejściu smoka łagodnieje, staje się bardziej przytulny, otula ciało lepką, ciemną kwiatową czekoladą, by powoli rozmywać się w pudrową nutę w ciągu upływających godzin. Właściwie to ten brak trwałości bardziej charakterystycznych nut sprawia, że odejmuję jedną gwiazdę. Bo to "coś" co mnie ujęło w tych perfumach trochę zanika, i stają się dość nijakie pod koniec dnia. Nadal jednak jest to zapach, który znalazł sobie miejsce w moim sercu i zostanie w nim na dłużej.
    nowy48
    31 lipca 2013 o 21:01
    przereklamowany otulacz
    Ciekawość została zaspokojona. DHI został wypróbowany. Na całe moje szczęście. Uwazam ze to jeden z najbardziej rozpoznawalnych zapachów ostatnich czasów. Nie wiem czy jest tak bardzo podrabiany czy poprostu dużą część męskiej populacji stac na ten zapach, który tak właściwie nie jest wart 300zł za 100ml (internetowy zakup).O gustach sie nei dyskutuje i poza tym, ze jest to przyjemny zapach to jest on mało męski. Ale idąc do klubu za kazdym razem rozpoznaję go na bywalcach. Nie wiem czy jest to spowodowane tym, że to Dior i juz sama marka powinna podnosic morale nosiciela niczym marka BMW wsród wiejskich fanów motoryzacji. Wazne ze pachnie ok i juz go "bieremy". Nie tędy droga panowie- słodki, średnio trwały (5h max) otulacz zimowy. Nuty irysa połączone z lawendą i zalane wyciągami drzewnymi są dobrym wyborem wśród pań i włąsnie tam widziałbym Dior-a- na karkach pięknych dam. Meżczyzna niech wybierze coś bardziej samczego, i bardziej unikatowego niż DIOR.
    roqfort
    29 października 2012 o 2:35
    Całkiem fajny, ale nie przesadzajmy...
    Nie będę pisał poematów, bo DHI nie potargał mi moszny. Na wpół kobiecy, o dużej sile rażenia, prawie oleisty i o sporej trwałości, kwiatowo-szminkowy gustownie opakowany słodziak. Zdecydowanie mało męski. Widocznie nie jestem prawdziwym mężczyzną, bo akurat lubię pachnieć słodkawo, ale jakoś nie uważam DHI za coś wybitnego i nie udziela mi się poniższy entuzjazm. Zapach Pi, czy Rochas bardziej do mnie trafia. Bardziej od zapachu fascynuje mnie natomiast zjawisko - quiz, na pograniczu histerii - "czy mój DHI jest dobry" :) Setki postów w których migają dziwne cyferki i literki, tajemnicze kody, specjalne strony, na których po wpisaniu numeru serii zapachu można się dowiedzieć, czy to wersja przed, czy poreformulacyjna, a może przedreformulacyjna, ale w poreformulacyjnym flakonie. Zdjęcia koloru rurek itp. O mamo... Przez chwilę sam dałem się wkręcić w to wariactwo, aż w końcu spasowałem i po prostu powąchałem swojego DHI. Że też wcześniej na to nie wpadłem :) Całość oceniam wysoko, ale jak na wstępie - niczego mi nie urwał i nieczęsto po niego sięgam. To zapach na naprawdę wyjątkowe okazje... Ps. Zapachy z Extreme, Intense, Absolute czy SuperturboPanzerfaust w nazwie, zawsze będą wysoko oceniane, bo obiecują zabijającą moc, która w naszych czasach stała się priorytetem. Kompozycja jest już mniej istotna. Straszne to czasy... :) Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: 0,2

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie