Serum do włosów

Garnier Fructis, Goodbye Damage, Serum na rozdwojone końcówki

Nasi użytkownicy zostawili 280 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 kwietnia 2025 o 16:53
    serum
    Garnier Fructis Goodbye Damage to moje turbo serum na ostatnią prostą dla końcówek. Wygładza jak żelazko, pachnie zajebiście owocowo i nie robi strąków. Końcówki wyglądają zdrowiej, mniej się rozdwajają, a włosy ogólnie są bardziej “ogarnięte”. Idealne po prostownicy albo jak masz siano. Tylko uwaga – jest silikonowe, więc nie każdemu podejdzie. Ale jak nie boisz się lekkiej chemii, to serio warto.
  • 7 kwietnia 2025 o 12:09
    bardzo dobry
    szkoda, że go wycofali bo to było bardzo dobre serum - łatwe w uzyciu o pięknym zapachu. Ładnie scalało końcówki i włosy były delikatne i miłe w dotyku. Mam nadzieję, że produkt jeszcze powróci w nowej odsłonie!
    Zalety:
    • piękny zapach, ładnie scalało końcówki
    Wady:
    • wycofany produkt
  • 14 lutego 2025 o 16:11
    był :(
    Olejek na rozdwojone końcówki firmy Garnier Fructis był bardzo dobry (choć jeden składnik był podobno rakotwórczy) i pewno dlatego wycofali go . Ale spełniał swoją rolę świetnie. Mocno nawilżał końcówki . Ja używałam ze względu na rozdwajanie się włosów , mocne wysuszenie i łamliwość. Włosy od lat farbuję na jasne kolory dlatego mam ciągle problemy z końcówkami , przesuszeniem i niszczeniem włosa przy czesaniu. Nie powodował tłuszczenia ale bardzo dobrze nawilżał. Borykam się również z tym, iż wszelkie olejki powodują u mnie elektryzowanie się włosów. Olejek umieszczony w niewielkiej buteleczce koloru czerwonej pomarańczy z pompką. Wygodny w użyciu. ładny miły owocowy zapach. Jak do tej pory nie znalazłam odpowiednika , który spełniałby moje oczekiwania. Żałuję, że wycofano go ze sprzedaży.
    Zalety:
    • wygodny w użyciu;
    • wydajny;
    • ładny owocowy zapach;
    • dobrze nawilżał ;
    • regenerował zniszczone i rozdwojone końcówki
    Wady:
    • jeden składnik niedobry
    • wycofany z produkcji!!
    W perfumerii
  • 3 grudnia 2024 o 14:42
    Kupię ponownie!
    Serum na rozdwojone końcówki Garnier Fructis Goodbye Damage to dla mnie prawdziwe odkrycie! Zazwyczaj olejki do włosów są dla mnie zbyt ciężkie i obciążają włosy, ale to serum jest zupełnie inne. Jest niezwykle lekkie, nie przetłuszcza włosów, a przy tym naprawdę działa. Końcówki wyglądają na zadbane, miękkie i o wiele mniej się rozdwajają. Efekt zauważalny już po pierwszym użyciu! Na pewno będę używać dalej i polecam każdemu, kto szuka skutecznego produktu do regeneracji końcówek.
  • 28 sierpnia 2024 o 23:03
    mega przyjemne w użyciu
    Garnier Fructis Goodbye Damage Serum na rozdwojone końcówki to produkt, który naprawdę zasługuje na uwagę, zwłaszcza jeśli borykasz się z problemem zniszczonych włosów. Używam tego serum od kilku tygodni i jestem bardzo zadowolona z efektów. Po pierwsze, serum ma lekką konsystencję, która nie obciąża włosów. Jest dość łatwe do aplikacji — wystarczy nałożyć niewielką ilość na końcówki włosów i rozprowadzić. Mimo że jest to produkt przeznaczony na końcówki, nie sprawia, że włosy wyglądają tłusto ani nie powoduje ich sklejania się. Największą zaletą tego serum jest to, jak dobrze radzi sobie z rozdwojonymi końcówkami. Po kilku zastosowaniach zauważyłam, że moje włosy stały się gładsze i mniej podatne na łamanie. Serum rzeczywiście działa nawilżająco i regenerująco, co pomaga w poprawie ogólnej kondycji końcówek. Kolejnym plusem jest przyjemny zapach, który utrzymuje się na włosach przez jakiś czas. To dość subtelny, ale świeży aromat, który sprawia, że stosowanie serum jest przyjemne. Jedynym minusem, który zauważyłam, jest to, że efekty nie są natychmiastowe — trzeba trochę poczekać, aby zobaczyć wyraźną poprawę w kondycji końcówek. Mimo to, po regularnym stosowaniu efekty są zdecydowanie zauważalne. Podsumowując, Garnier Fructis Goodbye Damage Serum to świetne rozwiązanie dla osób z problemem rozdwojonych końcówek. Lekkie, skuteczne i o przyjemnym zapachu, stanowi dobre wsparcie w pielęgnacji zniszczonych włosów.