Płyny do płukania jamy ustnej

Colgate Max White One, Płyn do płukania jamy ustnej

COLGATE Płyn do Płukania Jamy Ustnej 500ml Max White One

• 1 lutego 2020 o 12:20
    Mój ulubiony
    Jest to mój ulubiony płyn do płukania jamy ustnej. Jest tu sporo niepochlebnych komentarzy na jego temat, ja jednak uważam zupełnie inaczej. Płyn jest w bardzo ładnym opakowaniu biało czerwonym. od razu kojarzy mi się z czystością. Nie jest zbyt drogi, ostatnio w promocji kupiłam go za 8 zł. Nie zawiera alkoholu, co jest bardzo ważne. Jest zdecydowanie delikatniejszy od innych płynów np. Listerine. Bardzo ładnie oczyszcza i przy dłuższym użytkowaniu zauważyłam ze moje zęby są bielsze niż były. Smak jest miętowy, ale nie zbyt nachalny, da się wytrzymać. Uważam ze jest to jeden z łagodniejszych płynów na rynku. Szczerze polecam, wszyscy domownicy u mnie bardzo go lubią i używają. Na pewno kupię następne opakowanie.
  • 1 listopada 2018 o 20:33
    Za ostry jak na płyn do płukania
    Płyn do płukania jest bardzo ostry, ciężki i gorzki w smaku. Dodatkowo barwi zęby i bardzo, bardzo się pieni. Opakowanie jest solidne, dobrze się zakreca. Ładnie wygląda na półce.
  • 8 sierpnia 2018 o 22:55
    T R A G E D I A.
    Płyn do jamy ustnej nie powinien smakować jak paskudne ohydztwo - nie lubię się do czegoś zmuszać, skoro można zainwestować w zamiennik o dużo lepszym smaku (np. nautralny Elmex). Płyn od nielubianego przeze mnie Colgate ma bardzo ostry, alkoholowy smak - z trudem można wytrzymać użytkowanie. Do tego barwniki - zupełnie niepotrzebne. Działania nie ma co oceniać, bo chodzi głównie o ochronę zębów, ale cała reszta to dno totalne.
  • 10 czerwca 2018 o 16:01
    okropny smak
    Po zużyciu jednego opakowania płynu, wiem że na pewno do niego nie wrócę i, że niestety nie działa w żaden sposób prócz dający uczucie świeżości. Ma według mnie naprawdę okropny smak. Strasznie się pieni przy płukaniu, a efekt odświeżenia jest krótki.
    Wady:
    • smak
    • strasznie się pieni
    • nie ma efektu wybielenia
  • 25 kwietnia 2018 o 20:58
    Ohydztwo.
    Płyn kupił mój mąż.. stwierdziłam OK, wypróbujemy. I totalna porażka Wybielanie zębów tym płynem polega jedynie na barwieniu ich na niebiesko, co przez krótki czas po płukaniu wygląda paskudnie. Jasne, że nie oczekiwałam po nim zębów 2 odcienie bielszych, ale to farbowanie jest mega irytujące. Odświeża dużo słabiej niż np. listerine (równiez bez alkoholu). Smak to chyba jedyne co mi w tym płynie nie przeszkadza. Nie piecze, nie pali, lekki, nienachalny.