Płyny do płukania jamy ustnej

Eludril Care, Płyn do płukania jamy ustnej przeciw płytce nazębnej

e-ZikoApteka.pl
Eludril Care Płyn do płukania jamy ustnej Anti-Plaque, 500 ml
Eludril Care Płyn do płukania Jamy Ustnej 500 ml
Eludril Care
Mediaexpert.pl
Pierre Fabre ELUDRIL CARE Płyn do płukania jamy ustnej - bez rozcieńczania, 500 ml Wysyłka kurierem tylko 10,99 zł

• Dzisiaj o 11:40
    Dobry ale chyba wolę inne
    Jest to bardzo znany i ceniony płyn do płukania jamy ustnej ale ja zwyczajne wolę Listerine po prostu moim zdaniem jest bardziej skuteczny i lepiej odświeża oddech i likwiduje bakterie ale nadal jest on dobrym jakościowo płynem który skutecznie pielęgnuje jamę ustną i płytkę nazębną,jest łagodny i wydajny więc polecam ale dam czwórkę.
    Zalety:
    • Dobry skuteczny i działa jak powinien
    Wady:
    • Nie jest moim ulubieńcem
  • 9 stycznia 2025 o 23:36
    Pełen obaw ale niepotrzebnych
    Miałem mieszane uczucia, gdy zacząłem używać tego płynu, zaleciła mi go pani periodentolog, jednak higienistka stomatologiczna bardzo mi go odradzała, mówiąc, że może zabarwić on szkliwo. Stosuję ten płyn od kilku lat i nie widzę żadnych niekorzystych zmian. Mam wycięte migdałki i dzięki temu płynowi dbam o higienę, a to zapobiega chorobom
  • 29 grudnia 2024 o 19:44
    Płyn idealny dla wymagających
    Jeśli szukasz skutecznego i wygodnego w użyciu płynu do płukania jamy ustnej, Eludril Care jest strzałem w dziesiątkę. To produkt, który sprawdził się u mnie idealnie w codziennej pielęgnacji, a szczególnie polecam go osobom zmagającym się z nawracającymi infekcjami gardła. Dzięki zawartości cetylopirydyniowego chlorku, który działa przeciwbakteryjnie, mam wrażenie, że nie tylko dbam o świeży oddech, ale również wspomagam profilaktykę zdrowia jamy ustnej. Płyn skutecznie chroni przed powstawaniem płytki nazębnej, a jednocześnie odświeża oddech na długo.
    Zalety:
    • Długotrwałe uczucie świeżości
    • Skuteczne działanie przeciwbakteryjne
    • Delikatny smak, który nie drażni
    • Nie wysusza błon śluzowych, daje lekkie nawilżenie
    • Idealny do codziennego użytku, szczególnie przy skłonności do infekcji gardła
  • 25 września 2024 o 21:35
    Bardzo fajny płyn
    Bardzo dobry płyn, bez alkoholu. Zapach neutralny. Co do działania, odczucia podobne jak przy innych płynach, jedynie cena dość wysoka w porównaniu do konkurencji, także nie wiem czy zdecyduje się go kupić ponownie.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    apodiss
    29 grudnia 2023 o 14:06
    Nie polubiłam go.
    To najsłabszy jak dla mnie płyn Eludril. Używałam oprócz niego Ortho i Sensitive. Ten jest najbardziej ostry, pozostawia nieprzyjemne "tępe" odczucie na zębach i w jamie ustnej a co najgorsze - zmienia smak. Jak zęby wypłukałam rano, tak jeszcze w południe, jedząc drugie śniadanie, miałam inny smak. Nie odpowiada mi "świeżość", jaką płyn pozostawia, jest to jakiś dziwny chemiczny i intensywny smak. Ja już do niego nie wrócę.