Kremy BB, CC i DD

e-ZikoApteka.pl
Holika Holika krem BB nawilżający, SPF 30, 30 ml
Holika Holika
Holika Holika Moist & Resilient Moisturel Petit BB 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 lutego 2025 o 1:13
    krem BB, który doskonale sprawdzi się na skórze mieszanej, suchej i wrażliwej z tendencją do rumienia!
    krem BB, który bardzo dobrze sprawdza się na mojej skórze mieszanej, skłonnej do rumienia i suchości. Jego lekką konsystencję łatwo się aplikuje, a po nałożeniu skóra staje się nawilżona, gładka i naturalnie matowa. Krem wyrównuje koloryt, doskonale maskuje zaczerwienienia i nie podkreśla suchych miejsc, co jest dla mnie kluczowe. Zawartość SPF 30 PA++ zapewnia ochronę przed promieniowaniem UV, co jest istotne w codziennej pielęgnacji. Produkt nie zapycha porów, a skóra pozostaje gładka i nawilżona przez cały dzień, bez uczucia ciężkości. Holika Holika Petit BB Cream jest wydajny, a jego cena jest stosunkowo przystępna jak na jakość. Jednak należy pamiętać, że dla osób o bardzo jasnej karnacji odcień może być zbyt ciemny. Dla osób z jasną skórą warto rozważyć testowanie produktu przed zakupem, by upewnić się, że kolor będzie odpowiedni. To świetna opcja dla osób z wrażliwą, mieszaną skórą, które potrzebują nawilżenia, ochrony przeciwsłonecznej i naturalnego efektu bez obciążania skóry. Polecam go wszystkim, którzy mają problem z zaczerwienieniami i suchymi partiami skóry, ale przy jasnej cerze warto zwrócić uwagę na odcień.
  • 1 maja 2024 o 5:45
    Rozczarowanie
    U mnie się nie sprawdza. Moja cera jest wrażliwa, mieszana wymagająca nawilżenia. Nie czuje aby nawilżał, kolor jest dla mnie zbyt ciemny. Mam jasną karnacje wpadajacą w zólte tony, a ten krem mimo, ze wyglada na jasny to ma naprawde mega żólty odcien zbliżony do mandarynki i bardzo odznacza się przez to na twarzy, nie stapia sie z jej kolorytem. Sprawia wrażenie cięzkiego, a krycie ma od lekkiego do średniego. Niestety po krótkim czasie brzydko wygląda na twarzy. Mocno się błyszczy, wchodzi w pory i je mocno podkreśla. Owszem wygląda dobrze tuż po nałożeniu, nawet jak jest ciut za ciemny. ale z czasem ciastkuje i wygląda nienaturalnie. Nie pomaga baza wodna ani silkonowa ani puder ryżowy czy fixer.
    MajaL20
    24 marca 2024 o 12:45
    Świetny
    Kupiłam skuszona recenzjami w dobrej cenie w Hebe za 30 zl. Krem jest super, przerobiłam już masę kremów bb z spf polskich marek i wszystkie nasze to okrutne tłuściochy. Jednak Koreańczycy wiedzą jak zrobić porządny SPF ???? Zero świecenia, klejenia, lepkiej twarzy itd. Daje ładne matowe wykończenie, dość mocno kryje. Można go śmiało użyć zamiast podkładu. Super się rozprowadza. Jestem bardzo zadowolona z tego kremu
    Zalety:
    • Nie klei się, nie świeci, nie lepi
    Wady:
    • Dla jasny cer
  • 18 lipca 2023 o 9:49
    Dobra alternatywa
    Bardzo dobra alternatywa dla zwykłych, drogeryjnych podkładów. Efekt na buzi zdecydowanie lepszy. Jestem posiadaczką cery tłustej. Karnacja jasna, tonacja żółta. Odcień tego kremu jest jasny, ale na próżno szukać tu żółtych tonów, więcej ziemistych i różowych. Konsystencja jest dość gęsta, krycie dobre. Zmatowienia nie zauważyłam, wymaga przypudrowania. Wyświeca się po kilku godzinach, ale nie znika z twarzy. Najlepiej wygląda nakładany gąbeczką. Daje to bardzo naturalny i zdrowy efekt. Krycie jest wtedy jeszcze lepsze. Podsumowując: warto wypróbować :) Fajny krem bb na początek, w dobrej cenie.
  • 13 lipca 2023 o 12:44
    Mogę polecić
    bardzo fajny krem, krycie można zbudować mocniejsze, ale ja preferuję delikatne. trochę produktu wystarczy by zakryć niedoskonałości i wyrównać koloryt cery. jest przyjemny i nie czuć go na twarzy. nie wyświeca się zbyt szybko a to dla mnie jako posiadaczki cery mieszanej/tłustej ważne. polecam
    Drogeria Cocolita.pl