Szampony do włosów

Davines Essential Haircare, Love Lovely Curl Shampoo Szampon podkreślający skręt włosów

Davines Love Curl Szampon Podkreślający Skręt Włosów 250 ml
notino.pl
Davines VOLU - nawilżający szampon bez objętościść 250ml

• 6 września 2021 o 15:06
    Zbyt delikatnie działanie...
    Skusiłam się na ten produkt z uwagi na szum wokoł samej marki Davines i przeznaczenie produktu - "dla włosów kręconych". Mam naturalne fale, ale moje włosy wymagają nawilżenia i ujarzmienia co jest częstym problemem posiadaczek włosów kręconych. Stąd wybór padł na ten produkt. Niestety pielęgnacja jest bardzo delikatna (jakby była kierowana dla włosów cienkich) i produkt zupełnie nie poradził sobie z moimi "wymagającymi" zdecydowanej pielęgnacji włosami.
    Zalety:
    • skład
    Wady:
    • działanie
  • 5 kwietnia 2021 o 14:03
    Uwielbiam to, jak sprawił, że moje fale były sprężyste i zdefiniowane, ale ...
    Love Lovely Curl Shampoo otrzymujemy w przezroczystej butelce gdzie ma zbyt obszerny otwór co sprawia problem w dozowaniu. Uwielbiam jego zapach który odrazu jest wyczuwalny po odkręceniu zakrętki, jest jak soczyste pomarańcze. Utrzymuje się dość długo na włosach, co dla miłośników soczystych pomarańczy jedzie relaksujące . Uwielbiam to, jak sprawił, że moje fale były sprężyste i zdefiniowane, ale nie lubię że sprawia że moje i tak już poplątane włosy są nawet bardziej. Love Lovely Curl Shampoo również ma problem z ogarnięciem puszenia się czy nawet elektrójącymi się. Bardzo chciałbym pokochać serię szamponów i odżywek Davines Curl Hair Mask ze względu na cudowny oryginalny zapach, ale seria Love mogła być lepsze w rozplątywaniu włosów i radzeniu sobie z puszeniem się włosów. Uwielbiam jednak ich zapach i chciałbym żeby chociaż cena była adekwatna do nie spełnionych obietnic producenta.
  • 29 sierpnia 2017 o 22:04
    Masakra -nie polecam
    Dostałam na imieniny odzywke ktorej jest 250 ml z tej serii i dodatkowo próbki szamponu oraz odżywki bez splukiwania. Podobno miał podkreślać skręt, włosy miały być takie super. Niestety nic się nie sprawdza. Z tego co wiem produkty te nie są tanie. Po szamponie miałam puch na głowie. Odżywka spowodowała że moje włosy były w nieladzie i tak naprawdę tegk skrętu nie podkreślili wrecz przeciwnie. Natomiast odzywka bez splukiwania skleila mi włosy mimo że nie nie nalozylam dużo i zrobiła koltuny. Za taka crne nie warto. Moje odżywki które są dużo tańsze lepiej się sprawują.
    Zalety:
    jainez
    2 sierpnia 2016 o 14:14
    Miał skręcać a prostuje
    Masakra - szampon, jak i odzywka bardzo drogie, ale skuszona pozytywnymi opiniami kupiłam. Szampon, który miał wzmacniać skręt prostuje mi włosy. Nigdy po niczym (za wyjątkiem prostownicy) nie miałam takich prostych włosów. Nie o taki efekt mi chodziło. Do tego moje włosy po szamponie i odzywce są szorstkie, tępe. Strata pieniędzy.
  • 7 marca 2016 o 17:35
    lekkie rozczarowanie
    Produkt nie jest tani, skład dosyć w porządku, włosy mam nieco suche, kręcone, bardzo się puszą, po tym szamponie niestety są jeszcze bardziej suche a działanie z jakąkolwiek inną odżywką przynosi niestety rozczarowujące efekty. Wykorzystam do końca ale raczej stosując metodę OMO Używam tego produktu od: ok. 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego