Kremy uniwersalne

IsisPharma Ruboril Krem do skóry ze skłonnością do rumienia i z rozszerzonymi naczynkami

marex55
    8 października 2019 o 20:55
    Anty-krem dla naczynkowców
    Chyba żaden krem nigdy tak nie podrażnił mojej skóry jak to coś. Mimo kilku prób jestem zdecydowanie na nie. Konsystencja ok, zapach lekki, choć uważam że kremy do wrażliwych cer powinny sobie darować wszystko co zbędne. Odradzam zdecydowanie
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • Wysusza, podrażnia, zaognia cerę
    Kadreel
    5 kwietnia 2017 o 8:02
    LEPIEJ NIE PRÓBOWAĆ
    Dziewczyny tragedia.. Nie mam na twarzy stałego rumieńca, ale często się czerwienie i mam problem z naczynkami. Ten krem długotrwałe.. ZASZKODZIŁ mojej skórze. Stosowałam to regularnie przez miesiąc. Lekko matowi czy ujednolica kolor skóry po nałożeniu ale to efekt bardzo krótkotrwały bo z pop godziny później moja twarz robi się bardzo czerwona i gdy tylko uda mi się złagodzić ten stan wystarczy potem żebym tylko lekko się zdenerwowała i voila, twarz przybiera kolor czerwony bardziej niż nos Rudolfa. Najgorsze jest to że po odstawieniu to problem z nagłymi napadami zaczerwienień zostaje. Po dwóch miesiącach gdy skóra (prawie..) doszła do siebie użyłam go dosłownie dwa razy i znowu moja skóra jakby była aż od środka podrażniona, musiałam krem zmyć i dam skórze doprowadzić się do ładu.. PORAŻKA. NIC GORSZEGO NIGDY NIE ZROBIŁAM SWOJEJ SKÓRZE
  • 9 grudnia 2015 o 15:21
    Raczej nie polecam
    Podchodziłam do Ruborilu kilkakrotnie i za każdym razem po kilku dniach stosowania moja cera stawała się dziwnie chropowata i niezdrowa. Nie zauważyłam przy tym zmniejszenia rumienia ani u siebie, ani u mojego taty, któremu sprezentowałam ten krem z nadzieją, że pomoże na jego wiecznie czerwone lico. Cena zdecydowanie za wysoka. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: mniej niż połowa
  • 29 października 2015 o 16:53
    Żenada ! Odrazdam
    Nabyty w aptece za około 80 zł i jaki efekt ? Właśnie po miesiącu stosowania i zużycia prawie całej tubki nie ma żadnego efektu a wrecz jest gorzej ., Nie polecam bo nie działa . Wgl nie zredukował czerwienienia się a rumień to tylko mi się powiękrzył . Te oceny oraz KWC to są fałszywe ! Beznadzieja i nic więcej . Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 małe
    Vinnga
    20 września 2015 o 0:18
    Najlepszy na naczynka
    Po nie do końca satysfakcjonującej przygodzie z dwiema innymi firmami produkującymi kremy na naczynka, postanowiłam zainwestować w IsisPharma Ruboril. Zamówiłam krem w aptece internetowej, więc wyszło taniej niż w przeciętnej aptece stacjonarnej. Stan mojej skóry na moment używania kremu opisałabym jako - wrażliwa, skłonna do podrażnień, nadaktywne naczynka (czerwienienie się skóry, jedno maleńkie pęknięte naczynko przy nosie - niestety...a z drugiej strony na szczęście nic więcej :)). Poprzednie kremy jakoś działały, ale to nadal nie było to, czego szukałam. Czy Ruboril mi to dał? Tak! Skóra stała się nieco bardziej nawilżona (ze względu na zdrowotne problemy każda zmiana w tej kwestii i tak była sukcesem!), policzki przestały być ciągle takie czerwone, wrażliwe, piekące, ogólnie cera się uspokoiła i poczułam, że naczynka się wzmocniły :) Oczywiście pękniętego naczynka przy nosie już mi nic nie odratuje, tutaj kłania się laser u kosmetyczki. Krem wystarczył na 3 miesiące. Aktualnie go nie używam - zainwestowałam w końską dawkę witaminy C, po której moje naczynka mają się lepiej niż nawet po tym kremie ;) Jednak uważam, że recenzja się temuż specyfikowi należy, pochwała również, no i polecenie innym! Bo naprawdę działa, żadne czary-mary, a efekty są długotrwałe, a nie jednodniowe :) Używam tego produktu od: Stosowałam 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe