Kremy uniwersalne

Cetaphil MD Dermoprotektor Balsam do twarzy i ciała (nowa wersja)

KDK SP. Z O.O.
Cetaphil MD Dermoprotektor, balsam nawilżający do twarzy i ciała, skóra sucha i wrażliwa, 250 ml
Cetaphil MD Dermoprotektor Balsam nawilżający do twarzy i ciała, 250ml 250 ml
Cetaphil MD Dermoprotektor Balsam do Twarzy i Ciała 250ml
Cetaphil MD Dermoprotektor

Szeeri
    9 kwietnia 2025 o 15:55
    Must have w kosmetyczce !
    Używa od:próbka
    To mój must have w kosmetyczce! Najlepszy krem i balsam ! Idealnie nadaje się jako podkład pod makijaż. Super nawilża i nie podrażnia skóry! Będę na pewno kupować ponownie! Jest też bardzo wydajna. Mam cerę skłonną do podrażnień i mieszana i ten balsam jest dla mnie idealny :)
  • 1 kwietnia 2025 o 18:05
    Intensywne nawilżenie bez efektu tłustości
    Używa od:próbka
    Cetaphil MD Dermoprotektor to balsam, który doskonale sprawdza się przy skórze suchej i wrażliwej. Jego konsystencja jest bogata, ale nietłusta – szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiego filmu. Skóra po użyciu jest intensywnie nawilżona, miękka i wygładzona przez wiele godzin. Nie powoduje podrażnień ani zapychania porów, więc świetnie sprawdza się także do twarzy. Balsam nie ma intensywnego zapachu, co jest dużym plusem dla osób wrażliwych na perfumowane kosmetyki. Opakowanie jest praktyczne – pompka ułatwia dozowanie, a duża pojemność sprawia, że produkt starcza na długo. Stosuję go codziennie po kąpieli i widzę wyraźną poprawę kondycji skóry. To świetny wybór dla osób z suchą, odwodnioną i wymagającą skórą. Polecam!
    Ejvaaa
    1 kwietnia 2025 o 16:18
    Uwielbiam !!!
    Cetaphil MD Dermoprotektor Balsam do twarzy i ciała - no to jest totalny game changer dla mojej skóry twarzy,ale I dla skóry ciała ! Zacznę może od ciała- w sezonie jeisenno /zimowym moja skóra przesusza się na potęgę. Ten balsam pięknie ją nawilża, koi , ale i regeneruje ! Jest idealny po goleniu- zdarzało się,że niektóre balsamy powodowały u mnie uczucie szczypania. Jest bezzapachowy, w oka mgnieniu się wchłania i nie pozostawia uczucia lepkiego filmu, którego bardzo nie lubię. Doskonale poradził sobie z najbardziej suchymi miejscami na moim ciele -łopatki, kolana i łokcie. Twarz - jak ten balsam koi moją skórę twarzy to jest jakiś kosmos ! Działa na nią niczym taki opatrunek. Nawilża, wygładza, koi I regeneruje. Świetnie sprawdza się rano jako krem pod makijaż. Polecam!:)
  • 31 marca 2025 o 15:54
    Neutralny balsam dla każdego!
    ???? Cetaphil MD Dermoprotektor – ratunek dla suchej skóry? ???? Testuję nową wersję balsamu Cetaphil MD i muszę przyznać – to prawdziwy SOS dla przesuszonej skóry! ???? ✔ Głęboko nawilża – skóra jest miękka i elastyczna przez cały dzień. ✔ Lekka, nietłusta formuła – szybko się wchłania i nie zostawia lepkiej warstwy. ✔ Dla wrażliwej skóry – zero podrażnień, a do tego bezzapachowy! ❌ Minus? Jeśli lubisz pachnące balsamy, ten może wydawać się „nudny”. Podsumowując – prosty, skuteczny, idealny na zimę i nie tylko! ❄????
  • 31 marca 2025 o 11:31
    Nawilżenie bez kompromisów
    Cetaphil MD Dermoprotektor to lekki balsam, który ratuje suchą, wrażliwą skórę – nawilża, regeneruje, nie zapycha porów. Na twarzy matuje strefę T, na ciele koi łokcie i dłonie. Zero zapachu, szybkie wchłanianie – ideał na co dzień!