Kremy uniwersalne

Bandi Anti Dry Emulsja Silnie Nawilżająca 50ml
Bandi Medical Expert Anti Dry

• 11 kwietnia 2025 o 10:59
    Mój ulubiony kosmetyk!
    Hejka! Emulsja silnie nawilżająca od bandi to cudowny kosmetyk. Bardzo dobrze nawilża, rozświetla lekko buzię, przy czym nie zostawia tłustej warstwy. Konsystencja jest delikatna i płynna, szybko się wchłania. Sprawdza się dobrze pod makijaż. Dobrze łączy się z innymi produktami, nie zapycha, nie podrażnia, nie jest to tylko lekkie i puste nawilżenie, a naprawdę kosmetyk na moją suchą skórę sprawdza się świetnie i jego działanie utrzymuje się długo. Przy regularnym stosowaniu moja buzia, jest mięciutka, elastyczna, wygładzona w dobry sposób i ujędrniona. Naprawdę jeden z lepszych kosmetyków, które testowałam. W hebe można ją dorwać na promocji za około 40/50 zł. I mimo, że cały czas używam, mam już długo tą emulsję, to dalej w opakowaniu coś tam jeszcze jest, więc dodatkowy plusik za wydajność ☺️
    Zalety:
    • lekka formuła
    • szybko się wchłania
    • skutecznie nawilża
    • dobra pod makijaż
    Wady:
    • Nie znalazłam ☺️
  • 22 marca 2025 o 0:09
    Nawilżenie
    Słyszałam dobre opinie na temat tej esencji, ale na mnie nie zrobił dobrego wrażenia. Krem szybko się wchłania, ładnie pachnie, ale jest bardzo delikatny. Słabo nawilża. Uważam, że nie jest wart swojej ceny.
  • 26 stycznia 2025 o 21:44
    Ulubiony krem na noc
    Osobiście używam tego kremu tylko na noc, właśnie wtedy najlepiej na mnie działa, daję mi wystarczające nawilżenie. Moja cera nie jest bardzo wymagająca i będąc w dobrym stanie regularne używanie tego kremu nadal ten stan utrzymuje. Używam już naste opakowanie. Poluję zawsze na promocje ponieważ standardowa cena nie jest wybitnie niska. Jedyne co się można przyczepić to, że nie widać ile zostało produktu, ale można podświetlić lampka od dołu i podejrzeć.
    Zalety:
    • Dobre nawilżenie
    • Higieniczny dozownik
    • Przyjemna konsystencja
    • Dobrze się wchłania
    • Ładny delikatny zapach
    Wady:
    • Nie wiadomo ile produktu zostało
    apron
    12 stycznia 2025 o 20:21
    Rozczarowanie
    Kupiłam ten krem zachęcona bardzo pozytywnymi opiniami, krem pachnie ładnie, dobrze się wchłania, konsystencja dobra na dzień (dla mnie zdecydowanie za lekka na noc). Niestety, ale jeśli chodzi o działanie, to jest to przeciętniak. Opis producenta antiDRY emulsja SILNIE nawilżająca kompletnie nie potwierdziła się przy moim użytkowaniu, ot najzwyczajniejszy krem bez żadnego widocznego efektu. Mam cerę suchą, więc większość kremów daje widoczne rezultaty, niestety nie w tym przypadku. Postanowiłam skończyć krem, by "się nie zmarnował", niestety w podróży (spakowany był klasycznie w kosmetyczce z innymi produktami) niespodziewanie zepsuła się pompka. Opakowanie jest skonstruowane w taki sposób, że mimo moich usilnych prób, nie da się go otworzyć. Z racji, ze buteleczka ma nieprzeroczyste wnętrze, trudno jest też stwierdzić jak wydajny jest krem. Dla mnie ten krem to rozczarowanie.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Brak obiecywaniego działania
  • 6 stycznia 2025 o 23:32
    Super emulsja!
    Od jakiegoś czasu mam problem z przesuszaniem się cery. Dostałam tę emulsję w prezencie i jestem w trakcie używania pierwszego opakowania JEDNAK wiem, że na pewno kupię kolejne opakowanie! Emulsja mega dobrze nawilża moją cerę. Ma idealną konsystencję i super się wchłania, bez efektu nadmiernej lepkości. Zapach totalnie neutralny, więc to też na plus. Bardzo polecam jeżeli tak jak ja zmagasz się z przesuszaniem skóry.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Wchłanianie