Dekoloryzatory

Delia Cameleo, Dekoloryzator do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 września 2016 o 11:38
    JESTEM ZADOWOLONA
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    FARBUJE WŁOSY OD WIELU WIELU LAT CO TRZY TYG PONIEWAŻ MAM JUŻ BARDZO SIWE.ZMIENIAM KOLORY CZĘSTO PONIEWAŻ NIE MOGĘ DOBRAĆ ODPOWIEDNIEGO KOLORU.KUPOWAŁAM RÓŻNE DE-KOLORYZATORY , KTÓRE BARDZO NISZCZYŁY I WYSUSZAŁY MOJE WŁOSY ,A EFEKT BYŁ TAKI ,ŻE BEZPOŚREDNI PO ZDJECIU KOLORU NATYCHMIAST TRZEBA BYŁO NAŁOŻYĆ KOLEJNĄ FARBĘ .DWA TYG.TEMU ZNOWU ZMIENIŁAM KOLOR , KTÓRY OKAZAŁ SIĘ KOLOREM NIE TRAFIONYM DO MOJEGO TYPU URODY I BARDZO ŹLE W NIM WYGLĄDAŁAM. KOLOR BARDZO UPARTY, BO O DZIWO W OGÓLE NIE CHCIAŁ SIĘ WYPŁUKAĆ ( CO ŚWIADCZY BARDZO DOBRZE O FARBIE ), ZDECYDOWAŁ SIĘ KUPIĆ DE-KOLORYZATOR Cameleo . MOJE WŁOSY BYŁY BARDZO CIEMNE ,W ODCIENIU CIEMNEGO GRAFITU . CAMELEO PORADZIŁ SOBIE Z NIM BARDZO ZASKAKUJĄCO . CO PRAWDA NIE ŚCIĄGNĄŁ FARBY CAŁKOWICIE DO BARDZO JASNYCH WŁOSÓW NP BLOND ALE ZROBIŁ Z NICH PIĘKNY NATURALNY SŁOMKOWY KOLOR. PO DEKOLORYZACJI NIE NAŁOŻYŁAM KOLEJNEJ FARBY BO NIE BYŁO POTRZEBY. WŁOSY WYSZŁY MI BARDZO NATURALNIE , W RÓŻNYCH SŁOMKOWYCH KOLORACH , BŁYSZCZA , WYGLĄDAJĄ NA BARDZO ZDROWE O NATURALNYM KOLORZE , I O DZIWO NIE WIDZĘ EFEKTÓW WYSUSZENIA I ZNISZCZENIA. PS: CZYTAŁAM INNE OPINIE I ZE ZDZIWIENIEM SPOGLĄDAŁAM NA TAKIE W KTÓRYCH PANIE SKARŻĄ SIĘ ,ZE DE-KOLORYZATOR ROZJAŚNIŁ IM WŁOSY U NASADY ! NIGDY U NASADY NIE NAKŁADA SIĘ DE-KOLAZYTORA ! ZACZYNA SIĘ GO KŁAŚĆ OD DOŁU GDZIE JEST NAJWIĘCEJ FARBY A KOŃCZY SIĘ Z PÓŁ CENTYMETRA OD NASADY WŁOSA !
  • 18 czerwca 2016 o 20:47
    Świetny do rozjaśniania odrostów
    Mam włosy pofarbowane na jasną miedź. Mój naturalny kolor to ciemny brąz. Używam dekoloryzatora Cameleo,do rozjaśniania odrostów na blond, a potem kładę farbę.Najlepsze jest to, że ten dekoloryzator wogóle nie chwyta farbowanych włosów! rozjaśnione są tylko odrosty,reszta pozostaje nietknięta.Jako dekoloryzator raczej odradzam.Ja znalazłam dla niego inne zastosowanie:D
  • 29 stycznia 2016 o 20:11
    Wyrzuć to !
    Kupiłam go z myślą o spłukaniu farby z włosów a jedyne co zmienił to to że moje odrosty zmieniły kolor od brązu aż po blond ... poza tym farby nie zmył ani o pół tonu ... Naprawdę posłuchaj mnie zanim go użyjesz bo tylko zniszczysz sobie włosy ,będziesz tego żałowała jak ja teraz :( Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
    bahari
    30 października 2015 o 19:16
    Działanie zgodne z opisem na opakowaniu
    Historia jakich wiele - poszłam do fryzjerki po naturalny ciemny blond, a wyszłam z jasnym brązem o czerwonym połysku - naprawdę nie wiem jak dałam się namówić, bo ten kolor mi zupełnie nie pasował :( Starając się nie panikować, po miesiącu pofarbowałam włosy naturalnym odcieniem, żeby zneutralizować czerwień, a potem czekałam aż kolor się zmyje. Dekoloryzatora użyłam 3-4 miesiące później, gdy kolor był już mocno wypłukany. Produkt nałożony 5 cm od nasady włosów, trzymany 45 minut, rozjaśnił włosy na długości o nie więcej niż pół tonu. Jedno opakowanie dekoloryzatora starczyło bez problemu na moje niezbyt gęste włosy o długości 15 cm za ramiona. Odżywki dołączonej do opakowania było za mało (za co odejmuję pół gwiazdki), ale ponieważ kupiłam dwa opakowania (myśląc że nie starczy dekoloryzatora), pożyczyłam sobie drugą saszetkę odżywki z niezużytego opakowania i już było ok. Nie użyłam farby. Bezpośrednio po dekoloryzacji włosy były jak z gumy, ale po kilku dniach intensywnego odżywania wróciły do normy. Wydaje mi się, że powtórne użycie nie będzie już potrzebne, ponieważ osiągnęłam odcień bardzo zbliżony do docelowego ciemnego blondu. Podsumowując, efekt jest bardzo delikatny, idealny do niewielkiej korekty po nietrafionym wyborze farby. Używam tego produktu od: jedno użycie tydzień temu Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie + odżywka z drugiego
    jojoan
    7 sierpnia 2015 o 16:44
    Dekoloryzator tani i bardzo użyteczny. Jak najbardziej polecam :)
    Zacznę od tego, że dekoloryztor służy do zmywania farby z włosów, a nie tak jak pisało część osób niżej - do rozjaśniania. Do rozjaśniania jest rozjaśniacz. Dekoloryztor jak najbardziej wydajny, zmył mi z włosów toner który było mi bardzo trudno zmyć. Przy jego używaniu trzeba pamiętać, aby włosy jak najrzadziej były rozłożone, a nie zbite w kucyk. Plusy: - nie niszczy włosów - tani - spełnia swoje zadanie Minusy: - zapach, ale myślę że jest tak z wszystkimi rozjaśniaczami :) Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie