Olejki do ciała

Etja Olej awokado BIO

Etja Naturalny olej z awokado BIO 50ml

• 16 grudnia 2021 o 20:07
    olejek 7 witamin
    Etja , olej awokado bio jest jak dla mnie najlepszy wśród olejków to mój hit zdecydowanie olejek nazywany jest olejkiem 7 witamin zawiera witaminę A -B-D-E-H-K-PP doskonale nawilża i odżywia skórę uzupełnia barierę lipidowa można go stosować na dzień i noc chodź na dzień jest za tłusty chyba że mamy wolny dzień od makijażu pod który się nie nadaje całkowicie olejek możemy zastosować do masażu sam na skórę mega nawilżający bądź dodać do balsamu bądź kremu do twarzy super sprawa idealny do kąpiel odżywiona skóra zero wysuszenia fajny relaks ale to nie koniec jego zastosowania świetnie nawilża włosy można go dodać do odżywki bądź bezpośrednio na same końcówki włosów cudo na wszystko używałam na różne sposoby pod oczy tez wygładza co trzeba odświeża spojrzenie tylko uwaga by to cudo działało jak należy nie dodajemy do całego kremu tylko krem na rączkę parę kropel i smarujemy jeżeli dodamy do całej tuby kremu olejek nam się zwazy ma byc świeży super Pani z apteki mnie przeszkolila i tego się trzymam pojemność olejku 50 ml cena do 13 złotych olejek zamkniety w ciemnym pojemniczku z latwym dozownikiem w obsludze zapakowany w piekny kartonik ktory rzuca się w oczy mi kończy szybko ale ja go kocham
    Zalety:
    • Wszechstronne zastosowanie nawilża wygładza łatwo dostępny piękne opakowanie
    vtnj123
    21 maja 2021 o 12:09
    Super
    Zaczęłam interesować się włosingiem, przeczytałam, ze do mojego rodzaju włosów będzie pasować ten olej. Będąc w aptece kupiłam pierwszy lepszy olej, nie czytając opinii, ale teraz widze, ze był to strzał w 10. Zrobiłam nim olejowanie na podkład z żelu aloesowego, trzymałam godzinę i po zmyciu włosy były w super stanie, lekkie, gładkie, bardzo przyjemne w dotyku. Dodałam odrobinkę również do mojego ulubionego kremu do twarzy. Bardzo dobrze nawilża cerę, nie podrażnia. Mam tylko nadzieje, ze po dłuższym stosowaniu nie zauważę zapychania. Nawet jeśli, to do włosów sprawdza się idealnie.
    • skład
    • idealny do olejowania włosów
  • 8 marca 2021 o 17:10
    Pełen zachwyt
    Jest to kolejny olej od którego jestem totalnie uzależniona. Obojętnie czy jest stosowany samodzielnie czy w połączeniu z kremami to i tak robi super robotę. Buzia po jego użyciu jest gładka, rozświetlona i taka jakby trochę "wyprasowana ". Już po kilku użyciach widać efekt działania tego olejku,jest on przede wszystkim bardzo wydajny i tani . Stosuję go również na rzęsy i brwi i zauważyłam że są one lekko zagęszczone. Świetnie się też sprawdza do demakijażu i masażu twarzy. Ja poprostu ten olej uwielbiam a moja skóra mieszana wręcz go kocha.
    Zalety:
    • Same
  • 12 grudnia 2020 o 7:53
    Świetny
    Używam tego olejku już od roku. Dodaję kilka kropel do kremu na noc jak również na dzień. Oczywiście trzeba chwile odczekać, aby się wchłonął, ale efekty są świetne. Skóra jest przede wszystkim bardzo dobrze nawilżona, odżywiona i mam wrażenie, że przebarwienia są rozjaśnione. Olejek ma delikatny zapach, jest bardzo wydajny, opakowanie wystarcza na 3-4 miesiące przy codziennym stosowaniu. Polecam
    Zalety:
    • Wydajność, skuteczność w nawilżaniu
    Wady:
    • Zapach może niepasować
  • 24 maja 2020 o 20:50
    Mocne nawilżenie
    Olej jest zamknięty w bardzo wygodnym opakowaniu, z pompką, szklane, bardzo na plus. Jako olej naturalny nie pachnie zbyt ładnie - mi osobiście przeszkadza ten zapach, ale to już kwestia jak najbardziej indywidualna. Stosuję go do olejowania włosów, mam kręcone, wysokoporowate. Włosy po oleju pięknie się kręcą, nie są obciążone - a wręcz przeciwnie. Delikatne i odżywione. Na ciało stosuję rzadziej, wolno się wchłania, co mi przeszkadza, mam wrażenie że wszystko zaraz przylepi się do mojej skóry - ale przyznać trzeba, że bardzo intensywnie nawilża, jeśli zdecyduję się zastosować go na noc skóra jest pięknie odżywiona. Trzeba znaleźć swój osobisty sposób na ten olej. Jest wielofunkcyjny, jak najbardziej na plus.
    Zalety:
    • Działanie na włosach