Wody toaletowe damskie

Bodyland.pl
Roberto Cavalli Just Cavalli woda toaletowa 75ml
hairstore.pl
Roberto Cavalli Just Cavalli woda toaletowa 75ml

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Leelo1
    18 lutego 2025 o 11:42
    Intrygujący
    Przyznam szczerze, że jak pierwszy raz powąchałam ten zapach w drogerii to nie zrobił na mnie wrażenia, nie było to to, ale coś jednak sprawiało, że sprawdzałam go kilka razy. Coś mnie w nim intrygowało. Ostatecznie skusiłam się na zakup 75 ml i im dłużej go używam to wiem, że to był dobry wybór. Na bloterku wydawał mi się bardziej ostry i pewnie to mnie od niego odstraszało, jednak na mojej skórze jest bardziej słodki. Dla mnie pachnie jak pomarańczowy olejek do opalania z lekko gorzkawą nutką. Po jakimś czasie robi się bardziej drzewny, czuć drzewo różane. Trwałość jest nawet spora. Jednak najmocniej czuć go na początku, przez pierwsze 2-3 godziny. Później się wycisza i czuć go bliskoskórnie przez wiele godzin. Jak na razie to moja nowość i używam go obecnie zimą, ale ciekawa jestem jak sprawdzi się w cieplejsze miesiące. Czy nie będzie zbyt przytłaczający.
    Zalety:
    • Zapach, cena
  • 18 stycznia 2024 o 19:49
    Zapadający w pamięć zapach
    Swój zgrabny flakonik o pojemności 30 ml zużyłam już dość dawno temu, ale po powąchaniu nakrętki przy okazji porządków powróciły wspomnienia i mam pewność, że ten zapach zasługuje na recenzję. Jest to pachnidło kwiatowe, ale takie na bogato - kwiaty są tu dominujące i mimo że noszą się komfortowo, potrafią przydusić, Ja wyczuwam przede wszystkim białe kwiecie, być może lilię (lubię!), chociaż nie wiem, czy jest w składzie. ale też gardenię. Nuty drzewne gdzieś tam z tyłu, w tle majaczą, ale przy tym bogactwie kwiatów nie mają siły przebicia. Mogą nasuwać delikatne skojarzenie z olejkiem do opalania i drinkami na plaży, ale przez swoją moc i gęstość świetnie nosiły mi się też zimą. Zwolenniczki delikatnych, eterycznych woni powinny od tych perfum stronić, ale wielbicielki pachnideł stricte kwiatowych powinny być zadowolone. Mój flakon zużyłam z przyjemnością, i chociaż ponownego zakupu nie planuję, bo masa innych perfum czeka na poznanie, naprawdę doceniam Just Cavalli. Dodam jeszcze, że paramerty są na napradę przyzwoitym poziomie.
  • 7 grudnia 2023 o 15:29
    Zdecydowanie jedne z moich ulubionych MODERN zapachów
    Mam dziwny, własny system oznaczania zapachów w mojej głowie. Jednym z nich jest używanie ulubionego określenia "Modern" dla perfum które mają "to coś", tę tajemniczą nutkę zapachową która pozwala mi się interesować i celebrować noszenie danych perfum przez długi czas. Zapach taki nie jest kiczowaty, nie starzeje się, nie zmienia i za każdym razem sprawia, że nosząc go czuję się wyjątkowo. Dla mnie taki właśnie jest ten zapach i kolejne opakowanie które wypsikuję do denka. Pierwszy flakon od Roberto otrzymałam na pierwsze walentynki od mojego obecnego małżonka i zakochałam się w nich bez pamięci (w nim również). Był to mały flakonik 30 ml który skończył mi się w miarę szybko jednak nie wytrzymałam długo i zakupiłam kolejny flakon. Ten zapach mnie uzależnił. Przypomina mi moje ukochane Kate Moss z lat młodzieńczych, tak niedostępne i hipnotyzujące zarazem. Nic nie pokona tej tesknoty do nieprodukowanych już Kate Moss jednak Just odrobinę łata moje serce rozbudzając we mnie ciągłą potrzebę otulania się kwiatowo-orientalnym zapachem. Moja miłość do tego typu zapachów wywodzi się z czasów kiedy to moja matka używała głównie kwiatowe nuty zapachowe które tak bardzo wryły mi się w pamięć oraz przywołują na myśl dobre czasy... Tutaj mamy do czynienia z typowym kwiatem i niesamowitą gardenią tahitańską która to wyczuwalna jest najmocniej. Zapach ten przywodzi na myśl rozpalony piasek po całodniowym słońcu gdzieś na egzotycznej plaży otoczonej kwiatami. Moje zmysły rozpala również nuta drzewa różanego, tak bardzo kojarząca mi się z Kate. Zapach ten jest zdecydowanie intrygujący, mocny ale i stanowczy- dla kobiet silnych, nowoczesnych i z charakterem. Rozumiem, że niektórym może kojarzyć się z tandetą- nie wszyscy wyczuwają pełnię kwiatową która kojarzyć się może z ciotką-klotką. Dla mnie to swoisty ideał kompozycyjny zawsze dbający o moje dobre samopoczucie oraz zaciekawienie innych. Z całej mojej kolekcji perfum ten wybija się najbardziej. Zapach, trwałość. efekt "Modern", to mi się nigdy nie znudzi.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie tak charakterystyczne dla lekko kiczowatego w projektach Roberto (przynajmniej jest wierny swojej wizji)
    • Trwałosć jest powalająca- potrafi pachnieć cały dzień
    • Kompozycja zapachowa
    • Warianty pojemności
    • Dostępność oraz przystępna cena
    khy
    5 listopada 2022 o 23:18
    Wsciekla Domina ;-)
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Zapach ostry, zdecydowany, elegancki. Dominuje rozane mydlo, ale nie lagodne kwiatowe mydelko, tylko takie o wsciekle dominujacym zapachu. Gardenia ma w sobie jakas mlecznosc, ktora ciut lagodzi tego agresora. Calosc jest bardzo staroswiecka w klimacie i niespecjalnie zachecajaca. Generalnie lubie zapachy Cavalli, ale ten jest zdecydowanie nie moj.
  • 22 lipca 2021 o 20:11
    Najwspanialszy
    Były to moje pierwsze perfumy od Cavalliego i wciąż ulubione. Przebijają Roberto Cavalli o zapachu kwiatu pomarańczy i Florence. Przypominają nieco Mercedes Benz Women, ale coś je bardziej wyróżnia na plus. Słodki, uzależniający, kobiecy zapach. Bardzo trwały i wydajny. Pachnie jak symbol miłości i szczęścia. Polecam gorąco!
    Zalety:
    • Zapach!!
    Wady: